Selecteer een pagina

Hoe kun je in een connectie zitten waarbij je voelt dat de ander soms wel en soms niet van je houdt?

 

Op een overdreven liefdevolle manier laten ze aan je zien dat ze van je houden wanneer je samen bent, tegelijkertijd dat alles maar ook alles jouw schuld is wanneer het niet goed gaat in de connectie. Dan ontbreekt alle liefde en zelfreflectie.

 

Dit is het spel van de narcist of persoon met narcistische persoonlijkheidstrekken. Ook mensen die door onverwerkte traumatische ervaringen niet in staat zijn om diepe liefde toe te laten vertonen dit gedrag.

 

Ze willen het wel maar kunnen dat vaak niet omdat het te dichtbij komt en onbewust triggert dit iets in hun wat ze onprettig vinden. Het trauma waarvan ze op bewust niveau niet weten dat ze dit met zich meedragen.

 

De ene keer vinden ze je geweldig en houden ze van je maar wanneer je hun triggert, dat wil zeggen jij maakt hun tekortkomingen bewust, worden het ineens niet zulke aardige mensen.

 

En ja, dit kan je tweelingziel zijn want mensen met dit soort persoonlijkheidsstoornissen of mensen met onverwerkte traumatische ervaringen worden geleid door hun ego, het beschermingmechanisme. Toegeven dat ze met pijnlijke traumatische ervaring te maken hebben gehad in hun jeugd wordt gezien als zwakte.

 

Meestal weten ze ook niet zo goed wat ze ermee aan moeten aangezien ze hun hele leven ermee hebben moeten dealen wat altijd goed is gegaan.

 

Gevoelens doen er niet echt toe, zolang je maar iets voorstelt en een bepaalde levensstijl aanhoudt want dan tel je mee in onze wereld met de overheersende masculiene energie waarbij ratio prevaleert boven gevoel.

 

De meeste zijn ook volgens de maatschappelijke ladder goed terechtgekomen.

 

De onverwerkte trauma is wat ervoor zorgt dat ze niet in staat zijn tot het ervaren en dus ook het geven van echte diepe liefde. Ze overladen je met aandacht (en cadeaus) om een bepaalde indruk te maken en wanneer ze getriggerd worden kunnen ze je het gevoel geven dat ze je haten, ze geen respect voor je hebben of dat je niet belangrijk bent.

 

Feitelijk ontbreekt er diepgang in hun gevoelswereld en daardoor in jullie relatiedynamiek.
Ook dit komt voor in tweelingzielen connecties.

Is mijn Twin een narcist? Kan een tweelingziel een narcist zijn?

 

 

Deze vraag krijg ik heel vaak in mijn mailbox.

 

Voordat we de ander een label geven, is het belangrijk om vast te stellen dat iedereen die onverwerkte trauma heeft, de ongeheelde innerlijk kind stukken, te maken heeft met toxische patronen.

 

 

Deze komen vooral tot uiting binnen zielsliefde connecties of bij ouder kind dynamieken.

 

 

In je tweelingzielen connectie ervaar je dit het heftigst omdat jullie elkaar precies hierop triggeren om ervan te helen, om te ascenderen!

 

 

Helaas wil niet iedereen hier iets mee doen, met de triggers, wat uiteraard oké is omdat iedereen een eigen pad te bewandelen heeft maar het zou de situatie wel veel makkelijker maken.

 

 

Als beiden partijen de ongezonde en toxische patronen gerelateerd aan de ongeheelde innerlijk kind stukken herkend, erkend en er iets mee doet, dan zou liefdevol samenzijn een vanzelfsprekendheid zijn in plaats van de psychologische oorlogvoering tussen de ongezonde ego’s en het innerlijk kind.

 

 

Daarnaast kun je te maken hebben met een tweelingziel die super gevoelig is voor invloeden van buitenaf. De druk van omgeving, familie, vrienden, kinderen bijvoorbeeld kunnen een rol spelen waardoor je tweelingziel alle kanten opgaat.

 

 

Vaak is de les die geleerd mag worden: voor zichzelf kiezen!

 

 

Dit is ook meestal de les van de meest ontwaakte in de connectie omdat je als empaat en sensitief persoon tot het uiterste wil gaan. Je wilt zorgen, alles eraan doen dat het werkt. Je weet namelijk hoe mooi en bijzonder de connectie is en kan zijn. Daarbij komt ook please gedrag om de hoek kijken.

 

Geen grenzen of niet de juiste grenzen kunnen en durven hanteren is het bijproduct hiervan.

 

Je tweelingziel en jij hebben daarin dezelfde les te leren: voor jezelf kiezen en op een gezonde en liefdevolle manier je grenzen leren stellen en bewaken.

Nieuwe maan in Kreeft: IK VOEL

Waar voel jij je thuis? Kreeft gaat over je thuis voelen en over familie en vrienden.
 

Als het gaat om je manifestaties dan wordt het voor jou pas ‘thuiskomen’ als je weet met welke energie je mag werken. 

 

Welke manifestatie energie is bij jou dominant en welke manifestatiemethodes sluiten hier het beste op aan?
 

Ready to learn something new?
 

En…we gaan ook aan de slag met een manifestatiemethode maar welke dat is hoor je op 17 juli. 
 

Doe je (weer) mee? Wees welkom!

Nieuwe maan in Kreeft Chakra Cleansing 17 juli a.s.

 

Wij houden tijdens deze online sessie gezamenlijk een nieuwe Maan Magie Manifestatie ritueel. Afsluitend met een power cleansing en activatie.

 

 

Moon Magic Manifestation & Energy Cleansing

Maandag 17 juli om 21:00 uur (replay 7 dagen beschikbaar)

Online via ZOOM

Boek direct je Video Reading naar keuze

 

4 Mini Readings als Geheime Boodschap of een Business Reading.

Een Tweelingzielen Reading, Tarot Treatment of Short & Sweet

>> Boek hier je Reading naar keuze

 

 

Na je betaling ontvang je binnen 48 uur een bericht.

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

 

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

 

Share This