De ware liefde is een daad van volledige overgave ~ Paulo Coelho

 

 

Soms is het allemaal behoorlijk overweldigend.

 

De ontmoeting.

 

Aantrekken en afstoten.

 

Afgewezen voelen door je Tweelingziel of andere innerlijk kind thema’s die worden aangeraakt door het contact.

 

Periodes van geen contact.

 

De onuitwisbare aantrekkingskracht terwijl het misschien niet eens jouw type is.

 

De magie die eromheen hangt ♡

Door omstandigheden werd ik een tijd geleden plots enorm met mezelf geconfronteerd en als het ware verplicht om heel bewust naar mezelf te gaan kijken en aan mezelf te werken. Tijdens dit proces kwam ik op het kanaal van Daily terecht en werd direct aangetrokken door haar bruisende energie en zeer herkenbare readings. De persoonlijke reading die ik daaropvolgend boekte, heeft me heel veel bijgebracht.

Vanaf het eerste moment geeft Daily je een heel comfortabel gevoel. Ze voelt de dingen erg goed aan en brengt dit ook op een fijne manier zeer duidelijk en eerlijk over.

Ik heb duidelijke inzichten gekregen over de situatie in de connectie, over wat ik nu mag doen, maar ook over mezelf over hoe ver ik sta in mijn eigen proces. Daily heeft mij daarnaast ook dat extra vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg ben en zeker op mijn intuïtie mag blijven vertrouwen. Dat is het grootste geschenk dat ik kon krijgen.

Zeer fijne reading en zeker een aanrader!

Daily, Ik blijf jou zeker volgen want jij bent een enorme inspiratie voor mij!

Debbie

 

De Tweelingzielen Video Reading is volledig afgestemd op jullie energie. (Deze reading is ook te boeken als liefdesreading ongeacht de aard van je connectie)

 

Ook kijkt Daily naar:

  • de situatie van je Tweelingziel of geliefde,

  • de dynamiek tussen jullie,

  • eventuele Lessen die spelen (waar jij aan mag werken)

  • Deze Reading is ook geschikt als liefdesreading!

 

 

De Video Reading is nu €123 €111

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je ontvangt binnen 48 uur na je betaling een vragenlijst om je persoonlijke gegevens en indien nodig die van je geliefde door te geven.

 

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van jouw gegevens ontvang je de Video Reading.

60 min Coaching (TZ/TT)

 111,00

Dank je wel lieverd voor de prachtige reading. Ik voel me meteen een stuk rustiger ❤️

 

 

Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, Daily.
Ik vond het een mooie tweelingzielen reading en er is me nog meer duidelijk geworden!
Fijn dat je ook juist voor mezelf inzichten en tips gaf!
Ik zou iedereen deze reading  aanraden, een mooi cadeau voor jezelf!

Liefs van Carina

 

Dankjewel voor de mooie reading, waren stuk voor stuk rake punten en herkenningen. Ik volgde de readings online en werd geconfronteerd met herkenning. Je bent zo puur, en brengt het direct maar toch liefdevol. Dit heeft me gebracht naar een leerpunt voor mezelf. Wat we dan wel al wisten, maar nu met handvaten. Nogmaals dank!

Chantal

 

 

60 min Coaching (TZ/TT)

 111,00