Selecteer een pagina

Door omstandigheden werd ik een tijd geleden plots enorm met mezelf geconfronteerd en als het ware verplicht om heel bewust naar mezelf te gaan kijken en aan mezelf te werken. Tijdens dit proces kwam ik op het kanaal van Daily terecht en werd direct aangetrokken door haar bruisende energie en zeer herkenbare readings. De persoonlijke reading die ik daaropvolgend boekte, heeft me heel veel bijgebracht. 

Vanaf het eerste moment geeft Daily je een heel comfortabel gevoel. Ze voelt de dingen erg goed aan en brengt dit ook op een fijne manier zeer duidelijk en eerlijk over. 

Ik heb duidelijke inzichten gekregen over de situatie in de connectie, over wat ik nu mag doen, maar ook over mezelf over hoe ver ik sta in mijn eigen proces. Daily heeft mij daarnaast ook dat extra vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg ben en zeker op mijn intuïtie mag blijven vertrouwen. Dat is het grootste geschenk dat ik kon krijgen.

Zeer fijne reading en zeker een aanrader!

Daily, Ik blijf jou zeker volgen want jij bent een enorme inspiratie voor mij!

Debbie

De eerste keer dat ik in contact ben gekomen met Daily was via een YouTube filmpje over Tweelingzielen dat zo On Point was, dat ik er kippenvel van kreeg.

Ik had me op haar kanaal Subscribed en werd nieuwsgierig naar haar en kwam op Daily’s website terecht.

Na een Persoonlijke Reading van Daily wilde ik alleen maar meer van haar leren, waardoor ik me had ingeschreven voor verschillende healings en cleansings.

Het was pas na de Tarot Trainig The Daily Oracle Chick dat ik steeds meer ben gaan groeien. Groeien in die zin van het vertrouwen in jezelf hebben en het vertrouwen hebben op je gevoel. Ik had tussen de trainingen door een Spirituele Reis gemaakt naar mijn geboorte eiland Curaçoa (en door het vertrouwen te hebben op mijn intuïtie) werd ik spiritueel begeleid tijdens mijn verblijf daar.

Dit was een zeer mooie ervaring en toch weer heel bizar. Je blijft je verbazen hoe snel je aan het groeien bent!

Daarom wil ik, bij deze, Daily hartelijk bedanken dat ze mij in mijn proces heeft geholpen in het ontwaken en vertrouwen te hebben. Ik ben nog steeds aan het groeien en geniet van elk moment ook van de vele verdrietige momenten. Hoort allemaal bij het proces.

Masha Danki Daily ❤

 Liefs,

Donna

Heel toevallig kwam ik Daily tegen op YouTube. Ik had de term tweelingziel net ontdekt en haar video’s resoneerde vaak met mij. Het is me al vaker gezegd dat ik aan mijn innerlijke kind moest gaan werken en mijn gevoel zei dat Daily de juiste persoon was.

Ik ben de Inner Child coaching traject met haar aangegaan en het heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb heel veel inzichten gekregen waardoor nu mij levensstijl is veranderd. Ik zat vaak in lage energie en met de Inner Child coaching heb ik handvatten gekregen waardoor ik vandaag kan zeggen dat ik me echt beter voel, en wat ik heb bereikt is dat ik dichter bij mezelf ben en weet hoe ik mijn energie hoog hou.

De Inner Child coaching traject is echt een aanrader voor wie is pas ontwaakt in spiritualiteit en de tweelingziel reis bewandelt.  Je krijgt echt handvatten mee om je verder te ontwikkelen en te groeien want de kleinste dingen maken grote positieve verschillen in onze transformatie.

 

 Licht en liefde Sandy  

 

Vanaf het moment dat ik Daily zag, voelde ik die spreekwoordelijke klik. We hebben veel raakvlakken en juist dáárom voel ik mij prettig om mijzelf bij haar kwetsbaar op te stellen zodat ik verder kan werken aan mijn eigen processen. Een sessie met haar is meteen ook een energy boost naast de heldere reading waardoor je precies weet wat je te doen staat.
 
Ik raad iedere ondernemer aan om minstens ieder half jaar zichzelf zo’n boost met bomvol inzichten te gunnen. 

 
Liefs, Hanneke

Ik heb een super fijne tweelingziel Reading gehad van Daily! Ze heeft een super fijne energie, dat is tijdens de gehele Reading voelbaar. Ik heb veel inzichten gekregen en er is veel bevestigd van wat ik zelf intuïtief heb doorgekregen in het verleden. Ik kan nu heerlijk met een happy gevoel loslaten en verder mijn pad bewandelen. Ik kijk uit naar een volgende Reading in de toekomst. Dit ga ik mijzelf zeer zeker nog eens gunnen. Bedankt Daily!

Kelly

Ik heb gekozen voor Daily als coach, omdat ze mij na de eerste ontmoeting bijzonder aansprak om het feit dat zij mijn situatie volkomen begreep en kon omschrijven. Tijdens het eerste gesprek gaf zij aan hoe ze mij verder kon helpen en dat heeft zij ook waargemaakt. De coaching was van mens tot mens. Daily heeft mij een spiegel voorgehouden, dit was soms confronterend maar heel goed. Verder ze heeft mij verteld over Ho’oponopono. Dit vergevingsritueel helpt mij enorm. Ben je op zoek naar een coach die jou verder kan helpen ga naar Daily.

Monique

 

Vier prachtige en ‘diepe’ dagen gehad.

Dat begon met een reading van Daily. Mijn eerste reading ooit. Wat heeft ze me geraakt. Wauw, bevestiging op bepaalde vlakken en toch ook weer een wakker schud momentje en mooie inspirerende inzichten. Daily dank je wel voor dit cadeau (winactie) Je bent een mooie, doortastende power vrouw.

Merel v/d Zee

 

Lieve Daily! Dankjewel voor je mooie Short & Sweet Reading. Geraakt door je mooie woorden. Het klopte allemaal en je gaf hele mooie inzichten. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik dit bij jou heb gedaan. Je bent puur, zacht, direct en vol power. Nogmaals dankjewel❤️.

Veel liefs Daisy Kirkels

 

Ik sta altijd open voor tarot kaarten, en dit sprak me al heel gauw aan. Vooral omdat ik steeds via Instagram bij Daily berichten en kaarten zag die me op dat moment mooie antwoorden gaven. De Tarot Treatment het heeft me veel opgeleverd. Ten eerste dat ik weer terug moet naar mijn vrouwelijke energie en kracht. Ook dat ik mijn praktijk op een andere manier zou kunnen runnen. Ik zou een Tarot Tratment zeker aan andere vrouwen aanbevelen, want ik heb het als heel goed ervaren. Veel van wat ik hoorde kon ik ook gelijk begrijpen en inzien. 

Aoeska Maduro

 

Lieve Daily,
Mijn God weer de spijker op zijn kop.
Zo super mooi.
Dank je wel lieverd.
Wat ben ik je dankbaar. Dankbaar ook dat ik steeds mag genieten van jou, eerst de Daily Reading Advent Kalender en nu van de Be My Valentine Geheime boodschappen Readings.
Wat was het weer mooi. Bizar hoe het klopt met hoe hij er nu instaat en zijn gedachten.
Het klopte ook precies met hoe ik het zie. Ik heb met een grote glimlach gekeken en geluisterd. Ik denk dan, zie je ik wist het. Haha
Ik word er heel rustig van, nogmaals dank je wel lieverd.
Xxx Annemiek

Nou Daily je hebt me aan het janken haha. Meteen al bij de eerste boodschap tranen over m’n wangen en hij resoneert voor mijn gevoel echt helemaal. Dankjewel. Ik ga de reading gewoon nog een keer kijken
Ik wil je nu alvast bedanken voor de mooie readings. Ik voel me vandaag gelukkig iets beter, mede daardoor. Ik heb er mooie affirmaties uitgehaald en ze geven vertrouwen.
En wat is dat toch dat steeds die kaartjes op de grond vallen en dan ook nog leeuw kaarten zijn.
Mariëlle

Nog even terug te komen op je valentijn reading, De geheime boodschap. Het was super!!!
Ik weet het niet in woorden uit te drukken, maar had ook niks anders verwacht. De Daily Reading Advent Kalender van jou was ook al zo geweldig.
 
Alles wat je zei in die vier dagen klopte gewoon. Het was dat mijn twin het al heeft gezegd, of dat ik het zelf ergens al wist. Heel gek, maar eigenlijk ook niet.
 
Gr. Anita

Dankjewel Daily, Ben erg onder de indruk wat je uit de kaarten haalt en jouw vertaling daarvan.
Zeer herkenbaar!! Zie zeker uit naar morgen, naar de volgende Reading.
Dankjewel.
Lfs Bregje

Ik volg Daily Coffie al enige tijd en was enorm onder de indruk van de online video’s. Elke keer leken de kaarten wel over mij te gaan. Ik besloot een coaching sessie te boeken. Ik heb eerst een fijn kennismakingsgesprek gehad en twee dagen later de sessie. Voor mij was het een bijzondere en mooie ervaring. Met haar duidelijke uitleg vielen een aantal zaken, zowel privé als zakelijk, op z’n plek en waar ik mee aan de slag kan. Ze heeft een warme en eerlijke persoonlijkheid en zo heb ik de sessie ook ervaren. Ik wil Daily enorm dank zeggen en kan haar zeker aanraden als je met bepaalde vraagstukken, belemmeringen of uitdagingen zit. 
 
Jennifer Camron | eigenaar van Business Development for Women  
 

Eerst volgde er een korte kennismakingsgesprek. Dat eerste gesprek voelde al heel vertrouwd aan en ze wist toen al gelijk de juiste vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten. 

Daily kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en weet dat ook aan te kaarten bij je. Verders heeft ze een groot invoelend vermogen en een open houding.

Ik wist niet zo goed  wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet. Daily is erg praktisch en met beide benen op de grond! Ze luistert goed, heeft mij wanneer nodig een spiegel voorgehouden en geeft echt praktische tips waar je iets mee kan. Die intuïtieve methode van haar past heel goed bij mij.

Nitzah Magdalena

 

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt. Lieve Daily bedankt voor de tips en tools als aanvulling op mijn focusgesprek die direct al een positieve switch in mijn denken heeft veroorzaakt. Dit wordt mijn powerjaar als powervrouw!

Leslie, Weerbaarheidstrainer van de Rots en Water methodiek

 

Daily is duidelijk. Ik vond het verbazingwekkend hoe snel ze tot de kern kon komen van mij; mijn gedachten en mijn gewoontes. Doordat ze de juiste vragen stelde gaf ik haar inzicht en kreeg ik zelf inzicht, wat zowel fijn als confronterend en emotioneel was, maar in alle gevallen goed. Het gevoel overvallen of overspoeld te worden komt sindsdien nog maar sporadisch voor.

Brenda, Grafisch Ontwerper

 

Allereerst dank je dank je dank je, wat was het een fijne intuïtieve coaching / card reading sessie.
Ik heb er van genoten, maar ook zeker inzichten gekregen. Wat ik echt super fijn vond was jou inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. Nogmaals vanuit het diepste van mijn hart, dank je wel lieve Daily.

Cynthia Goedhart

Ik heb veel respect voor de manier waarop zij nazorg geeft aan haar klanten! Daily is een persoon die echt betrokken is bij haar klanten.
Ik heb voor een brainstorm sessie gekozen, omdat ik het gevoel heb dat ik mijn doelen niet alleen kan bereiken. Op het moment van de sessie had ik het gevoel dat ik alles aankan. Ik wist dat ik er niet alleen voor sta en dat er iemand is waar ik op kan vertrouwen. En dit was niet omdat ik Daily hiervoor heb betaald maar om het feit dat zij meer in een mens ziet dan “Just another client”
 

Yos Eustatius

 

Daily heeft mij door middel van coachingsgesprekken geleerd om meer in mogelijkheden te denken en minder in problemen. Zo is ook gebleken dat de grootste ergernis aan mezelf mijn sterkste kwaliteit is. En in plaats van de mensen die in mijn allergie zitten te vermijden, is het juist goed om met deze mensen in gesprek te gaan, ze te observeren en van ze te leren. Zij heeft mij ook een aantal handvatten meegegeven die niet moeilijk zijn om toe te passen.

Aan het eind van onze laatste sessie kon ik met volle overtuiging zeggen, dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden, zelfbewuster van mijn gedrag en de invloed die ik kan uitoefenen, door simpelweg in mogelijkheden te denken en niet in problemen.

Samantha Esaja

 

Wat ik heel erg mooi en bijzonder vond is dat er meer naar voren kwam dan alleen antwoord op mijn vraag.
Mijn gevoel en emoties op dat moment kwamen heel duidelijk naar voren. Daily gaf me ook daarbij de nodige tips, het was niet alleen antwoord op mijn vraag maar ook een stukje persoonlijke boodschap en advies, dus veel meer dan ik had verwacht.

Daily is duidelijk, voelt dingen aan en neemt echt de tijd voor je.

Parisa

Op een luchtige manier zorgt Daily ervoor dat je tot de kern komt van je Zijn. En de conditioneringen die maken dat je jezelf tegenwerkt.

Ludrid Overhand

 

Blijf in je eigen krachtveld staan om te worden wie je daadwerkelijk wilt zijn. Daily haar kracht en heldere uitleg over mijn Zijn wakkert de interne vlam weer aan!

 Miluska, Coach en Begeleider