Op een luchtige manier zorgt Daily ervoor dat je tot de kern komt van je Zijn. En de conditioneringen die maken dat je jezelf tegenwerkt.

Ludrid Overhand

Blijf in je eigen krachtveld staan om te worden wie je daadwerkelijk wilt zijn.
Daily haar kracht en heldere uitleg over mijn Zijn wakkert de interne vlam weer aan!

 Miluska, Coach en Begeleider

 

Eerst volgde er een korte kennismakingsgesprek. Dat eerste gesprek voelde al heel vertrouwd aan en ze wist toen al gelijk de juiste vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten. 

Daily kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en weet dat ook aan te kaarten bij je. Verders heeft ze een groot invoelend vermogen en een open houding.

Ik wist niet zo goed  wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet. Daily is erg praktisch en met beide benen op de grond! Ze luistert goed, heeft mij wanneer nodig een spiegel voorgehouden en geeft echt praktische tips waar je iets mee kan. Die intuïtieve methode van haar past heel goed bij mij.

Nitzah Magdalena

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt. Lieve Daily bedankt voor de tips en tools als aanvulling op mijn focusgesprek die direct al een positieve switch in mijn denken heeft veroorzaakt. Dit wordt mijn powerjaar als powervrouw!

Leslie, Weerbaarheidstrainer van de Rots en Water methodiek

Daily is duidelijk. Ik vond het verbazingwekkend hoe snel ze tot de kern kon komen van mij; mijn gedachten en mijn gewoontes. Doordat ze de juiste vragen stelde gaf ik haar inzicht en kreeg ik zelf inzicht, wat zowel fijn als confronterend en emotioneel was, maar in alle gevallen goed. Het gevoel overvallen of overspoeld te worden komt sindsdien nog maar sporadisch voor.

Brenda, Grafisch Ontwerper

Allereerst dank je dank je dank je, wat was het een fijne intuïtieve coaching / card reading sessie.
Ik heb er van genoten, maar ook zeker inzichten gekregen. Wat ik echt super fijn vond was jou inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. Nogmaals vanuit het diepste van mijn hart, dank je wel lieve Daily.

Cynthia Goedhart

Daily heeft mij door middel van coachingsgesprekken geleerd om meer in mogelijkheden te denken en minder in problemen. Zo is ook gebleken dat de grootste ergernis aan mezelf mijn sterkste kwaliteit is. En in plaats van de mensen die in mijn allergie zitten te vermijden, is het juist goed om met deze mensen in gesprek te gaan, ze te observeren en van ze te leren. Zij heeft mij ook een aantal handvatten meegegeven die niet moeilijk zijn om toe te passen.

Aan het eind van onze laatste sessie kon ik met volle overtuiging zeggen, dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden, zelfbewuster van mijn gedrag en de invloed die ik kan uitoefenen, door simpelweg in mogelijkheden te denken en niet in problemen.

Samantha Esaja

Wat ik heel erg mooi en bijzonder vond is dat er meer naar voren kwam dan alleen antwoord op mijn vraag.
Mijn gevoel en emoties op dat moment kwamen heel duidelijk naar voren. Daily gaf me ook daarbij de nodige tips, het was niet alleen antwoord op mijn vraag maar ook een stukje persoonlijke boodschap en advies, dus veel meer dan ik had verwacht.

Ik heb voor de 4 kaarten legging gekozen omdat ik een specifieke vraag had. Daily is duidelijk, voelt dingen aan en neemt echt de tijd voor je. Ga zo door Daily want je ben een bijzonder mens en je doet het geweldig.

 

Parisa

Ik heb nog meer bevestiging gekregen over mijn positief denken.

Sandra Veldbloem

To the point! Een eye-opener. Je bent nooit te oud om te leren.

Carla Dickmann

Deze Masterclass wil ik aan andere vrouwen adviseren.

Lisette Pinas

Bijzondere sessie met een coach die goed kan aanvoelen. Je bent een integere coach die mij zicht durft te geven op zaken waar ik liever niet mee wordt geconfronteerd. Soms heb ik na een goede vraag moeite om antwoord te geven. Je laat dan effectief een stilte vallen. Daarna vraag je concreet door en laat je mij tot mooie inzichten komen!

Hans, Manager

Dit traject heb ik als verhelderend, intens, maar vooral als positief ervaren. Ik heb in de verschillende sessies door de gesprekken en oefeningen met Daily duidelijk inzicht gekregen in mijn denkwijze en de denkpatronen waarin ik vastzat. De verschillende coachsessies hebben geholpen bij het doorbreken van deze patronen. Ook heeft het mijn beeld over mezelf in positieve zin veranderd en heeft het mij handvatten en meer zelfvertrouwen gegeven.


M.B. Universal Analyst

In een periode in mijn leven, dat ik mijn vaste baan na 35 jaar zou gaan kwijtraken, stond ik op een ingrijpend kruispunt. Door de kwaliteitsvolle en soms ook zeer creatieve opdrachten van My Daily Coach heb ik zicht gekregen op mijn competenties. Vervolgens wist ik welke stappen ik het beste kan zetten na de beëindiging van mijn huidige baan. Kortom, een voor mij waardevol traject met een empathische en intelligente coach. Zij wist steeds treffend haar rol te kiezen; zij kon begeleiden, maar ook leiden wanneer de situatie daar om vroeg.

Otto, Directeur Basisonderwijs

Daily heeft haar roeping gevonden. Je straalt positieve energie uit en dat is lekker aanstekelijk. Aan de hand van de mindmap die je gemaakt hebt (balans en structuur), is het voor mij veel makkelijker om in stappen te denken. Ik vond het gewoon heerlijk om even met iemand te praten die niet dichtbij staat. Iemand zonder tunnelvisie omdat je de situatie niet van dichtbij meemaakt. Eigenlijk weet je alle antwoorden wel, maar je hebt af en toe iemand nodig die dat bij je naar boven haalt.

Q. Vermeulen, trotse fulltime mama

Ik heb veel respect voor de manier waarop zij nazorg geeft aan haar klanten!
Daily is een persoon die echt betrokken is bij haar klanten. 
 
Yovanca Eustatius

De bevrijde vrouw is als een ster die straalt

Een Empower sessie of Deep Dive coaching met Daily voor vernieuwde inzichten over jezelf.
Zij laat je zien hoe je er een persoonlijk succesverhaal van kunt maken.

In de shop heb je een aanbod van diverse kaartenleggingen die jou op een eenvoudige manier helpen om antwoorden te krijgen op jouw vraag.

Ben je er ook zo slecht in?

Afspraken met jezelf nakomen?

Dan heb ik wat voor je.

Download dat hier...

 

Dank je! You've got mail.