Op een luchtige manier zorgt Daily ervoor dat je tot de kern komt van je Zijn. En de conditioneringen die maken dat je jezelf tegenwerkt.

Ludrid Overhand

 

Blijf in je eigen krachtveld staan om te worden wie je daadwerkelijk wilt zijn. Daily haar kracht en heldere uitleg over mijn Zijn wakkert de interne vlam weer aan!

 Miluska, Coach en Begeleider

 

Ik heb gekozen voor Daily als coach, omdat ze mij na de eerste ontmoeting bijzonder aansprak om het feit dat zij mijn situatie volkomen begreep en kon omschrijven. Tijdens het eerste gesprek gaf zij aan hoe ze mij verder kon helpen en dat heeft zij ook waargemaakt. De coaching was van mens tot mens. Daily heeft mij een spiegel voorgehouden, dit was soms confronterend maar heel goed. Verder ze heeft mij verteld over Ho’oponopono. Dit vergevingsritueel helpt mij enorm. Ben je op zoek naar een coach die jou verder kan helpen ga naar Daily.

Monique

 

Ik volg Daily Coffie al enige tijd en was enorm onder de indruk van de online video’s. Elke keer leken de kaarten wel over mij te gaan. Ik besloot een coaching sessie te boeken. Ik heb eerst een fijn kennismakingsgesprek gehad en twee dagen later de sessie. Voor mij was het een bijzondere en mooie ervaring. Met haar duidelijke uitleg vielen een aantal zaken, zowel privé als zakelijk, op z’n plek en waar ik mee aan de slag kan. Ze heeft een warme en eerlijke persoonlijkheid en zo heb ik de sessie ook ervaren. Ik wil Daily enorm dank zeggen en kan haar zeker aanraden als je met bepaalde vraagstukken, belemmeringen of uitdagingen zit. 
 
Jennifer Camron | eigenaar van Business Development for Women  
 

Eerst volgde er een korte kennismakingsgesprek. Dat eerste gesprek voelde al heel vertrouwd aan en ze wist toen al gelijk de juiste vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten. 

Daily kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en weet dat ook aan te kaarten bij je. Verders heeft ze een groot invoelend vermogen en een open houding.

Ik wist niet zo goed  wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet. Daily is erg praktisch en met beide benen op de grond! Ze luistert goed, heeft mij wanneer nodig een spiegel voorgehouden en geeft echt praktische tips waar je iets mee kan. Die intuïtieve methode van haar past heel goed bij mij.

Nitzah Magdalena

 

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt. Lieve Daily bedankt voor de tips en tools als aanvulling op mijn focusgesprek die direct al een positieve switch in mijn denken heeft veroorzaakt. Dit wordt mijn powerjaar als powervrouw!

Leslie, Weerbaarheidstrainer van de Rots en Water methodiek

 

Daily is duidelijk. Ik vond het verbazingwekkend hoe snel ze tot de kern kon komen van mij; mijn gedachten en mijn gewoontes. Doordat ze de juiste vragen stelde gaf ik haar inzicht en kreeg ik zelf inzicht, wat zowel fijn als confronterend en emotioneel was, maar in alle gevallen goed. Het gevoel overvallen of overspoeld te worden komt sindsdien nog maar sporadisch voor.

Brenda, Grafisch Ontwerper

 

Allereerst dank je dank je dank je, wat was het een fijne intuïtieve coaching / card reading sessie.
Ik heb er van genoten, maar ook zeker inzichten gekregen. Wat ik echt super fijn vond was jou inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. Nogmaals vanuit het diepste van mijn hart, dank je wel lieve Daily.

Cynthia Goedhart

Ik heb veel respect voor de manier waarop zij nazorg geeft aan haar klanten! Daily is een persoon die echt betrokken is bij haar klanten.
Ik heb voor een brainstorm sessie gekozen, omdat ik het gevoel heb dat ik mijn doelen niet alleen kan bereiken. Op het moment van de sessie had ik het gevoel dat ik alles aankan. Ik wist dat ik er niet alleen voor sta en dat er iemand is waar ik op kan vertrouwen. En dit was niet omdat ik Daily hiervoor heb betaald maar om het feit dat zij meer in een mens ziet dan “Just another client”
 

Yos Eustatius

 

Daily heeft mij door middel van coachingsgesprekken geleerd om meer in mogelijkheden te denken en minder in problemen. Zo is ook gebleken dat de grootste ergernis aan mezelf mijn sterkste kwaliteit is. En in plaats van de mensen die in mijn allergie zitten te vermijden, is het juist goed om met deze mensen in gesprek te gaan, ze te observeren en van ze te leren. Zij heeft mij ook een aantal handvatten meegegeven die niet moeilijk zijn om toe te passen.

Aan het eind van onze laatste sessie kon ik met volle overtuiging zeggen, dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden, zelfbewuster van mijn gedrag en de invloed die ik kan uitoefenen, door simpelweg in mogelijkheden te denken en niet in problemen.

Samantha Esaja

 

Wat ik heel erg mooi en bijzonder vond is dat er meer naar voren kwam dan alleen antwoord op mijn vraag.
Mijn gevoel en emoties op dat moment kwamen heel duidelijk naar voren. Daily gaf me ook daarbij de nodige tips, het was niet alleen antwoord op mijn vraag maar ook een stukje persoonlijke boodschap en advies, dus veel meer dan ik had verwacht.

Ik heb voor de 4 kaarten legging gekozen omdat ik een specifieke vraag had. Daily is duidelijk, voelt dingen aan en neemt echt de tijd voor je.

Parisa

 

Daily heeft haar roeping gevonden. Je straalt positieve energie uit en dat is lekker aanstekelijk. Aan de hand van de mindmap die je gemaakt hebt (balans en structuur), is het voor mij veel makkelijker om in stappen te denken. Ik vond het gewoon heerlijk om even met iemand te praten die niet dichtbij staat. Iemand zonder tunnelvisie omdat je de situatie niet van dichtbij meemaakt. Eigenlijk weet je alle antwoorden wel, maar je hebt af en toe iemand nodig die dat bij je naar boven haalt.

Q. Vermeulen, trotse fulltime mama

 

Ik heb nog meer bevestiging gekregen over mijn positief denken.

Sandra Veldbloem

To the point! Een eye-opener. Je bent nooit te oud om te leren.

Carla Dickmann

Deze Masterclass wil ik aan andere vrouwen adviseren.

Lisette Pinas