Selecteer een pagina

Ho'oponopono

 

Het spijt me

Vergeef me alsjeblieft

Ik houd van jou

Dank je

Innerlijk kind, een term die je vaker hoort en het deel van je persoonlijkheid dat wordt geassocieerd met je onderbewuste. In de Huna  (Hawaïaanse Leer van de Drie Zelven) is het innerlijk kind ons onderbewuste en de eerste van de drie zelven: Het lagere Zelf.

 

 

In een andere theorie waarmee ik werk, is het innerlijk kind een deel van onze persoonlijkheid van waaruit wij het leven benaderen. Daar zit ook onze creativiteit, speelsheid en de wijze waarop we reageren in de interactie met anderen.

Het is connecten met de ander vanuit het perspectief ik ben oké en jij bent oké, maar vaak vinden we de ander oké en onszelf niet

We handelen op basis van oude programmeringen en conditioneringen die zijn ontstaan in de kindertijd.

 

In ons volwassen leven komen we deze dynamieken dagelijks tegen en vooral in de tweelingzielen reis wordt dit getriggerd.

 

Met name de herinneringen, traumatische ervaringen en pijnen die ons eraan herinneren dat we geleerd hebben onszelf niet goed genoeg te vinden staat (in alle zielsconnecties) centraal.

Ik help jou tijdens het Inner Child Coachingstraject bij het ontwikkelen van emotionele volwassenheid in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind.

 

Ik faciliteer jou bij het helen van je gewonde innerlijk kind delen. Je leert anders omgaan met de triggers en hoe je meesterschap verwerft over de lessen.

 

 • Na dit traject heb je meer zelfregie in plaats van het gevoel dat iets je overkomt.

 • Je kijkt en waardeert jezelf anders waardoor je sneller overgaat tot geïnspireerde actie in plaats van jezelf klein houden.

 • Je hebt je losgemaakt van een identiteit die je jezelf hebt aangemeten wat niets te maken heeft met je ware zelf.

 

 

Daarnaast heb ik ook gemerkt dat het integreren van wat ik noem de drie zelven: Je Hogere zelf, Volwassen zelf en het Innerlijk kind in je dagelijks bestaan ervoor zorgt dat je energie beter stroomt.

 

Je manifesteert anders omdat de energie die je uitzendt beter is afgestemd op jouw werkelijke intenties.

Inner Child Coaching

In 16 weken gaan wij intensief aan de slag met jouw thema’s die veelal gaan over:

 • Afwijzing

 • ‘Pleasen’ van anderen

 • Aangepast kind gedrag vertonen als volwassene

 • Je niet gehoord/gezien/geliefd voelen

 • Jezelf niet goed genoeg vinden

 • Je niet durven uit te spreken

 • of lastig je grenzen bewaken

 • Codependency

 • Binding of verlatingsangst

 • Je emoties niet kunnen uiten of te veel emoties die je lastig vindt om te managen

 • Problemen met zichtbaarheid;

 • of de behoefte om jezelf in gezelschap kleiner te maken

 • Onverwerkte pappa/mama trauma wat zich in het nu afspeelt in jouw relaties

 • Andere innerlijk kind gerelateerde onderwerpen

 

 

Het Traject

 • Gratis intakegesprek

 • Coaching en training in een periode van 16 weken

 • Deep Inner Work & Energy Cleansings

 • Oefeningen, empowerment tools, succes rituelen enz

 

BONUS

 • Innerlijk kind meditatie

 • Hogere Zelf meditatie

 • Diamanten licht activatie

 • 2 Inner Child Chakra Cleansings t.w.v. €176

 

 

Wil je wel innerlijk kind coaching maar niet op basis van 16 weken?  Plan alsnog een vrijblijvende intake gesprek in met Daily en bespreek daar je wensen.

Als je door je Tweelingzielen reis op het punt bent beland dat je niet meer voor- of achteruit kunt en je het gevoel hebt dat je aan de rand van de afgrond staat… Investeer dan in jezelf en kies voor de Inner child coaching begeleidt door Daily. Maar alleen als je echt klaar bent om aan de ontmoeting met je innerlijk kind te beginnen.

De reis naar binnen is pijnlijk, confronterend en vereist intensief hard werken. Het uiteindelijke resultaat is verrassend, je ontvangt de rust en het overzicht voor het heden en de toekomst die ervoor zorgen dat je weer stevig in je schoenen staat en de beste beslissingen voor jezelf neemt. In zeer korte tijd (voor mij zes weken) leer je effectief je verleden en je huidige emoties en relaties de juiste plek te geven.  Je leert waarom je zo heftig reageert op de triggers van je tweelingziel en de spiegel die hij/zij je voorhoudt en hoe je daar voor jezelf mee om kunt gaan.

Na dit traject begrijp je waarom je de dingen doet die je doet, waarom je voelt wat je voelt en hoe mooi en waardevol je bent. Coaching van Daily is het mooiste cadeau dat jezelf kunt geven. Kies voor jezelf en laat je door haar meenemen. Je ervaart al tijdens en na het traject wonderlijke momenten en openbaringen! Ook in je tweelingzielen connectie.

Liefs, Isabel

 

Heel toevallig kwam ik Daily tegen op YouTube. Ik had de term tweelingziel net ontdekt en haar video’s resoneerden vaak met mij. Het is me al vaker gezegd dat ik aan mijn innerlijke kind mag werken en mijn gevoel zei dat Daily de juiste persoon is.

Ik ben de Inner Child coaching traject met haar aangegaan en het heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb heel veel inzichten gekregen waardoor mijn levensstijl is veranderd. Ik zat vaak in een lage energie en met de Inner Child coaching heb ik handvatten gekregen waardoor ik vandaag kan zeggen dat ik me echt beter voel. Wat ik heb bereikt is dat ik dichter bij mezelf blijf en weet hoe ik mijn energie hoog houd.

De Inner Child coaching traject is echt een aanrader voor wie pas ontwaakt in spiritualiteit en de tweelingziel reis bewandelt.  Je krijgt echt handvatten mee om je verder te ontwikkelen en te groeien want de kleinste dingen maken grote positieve verschillen in onze transformatie.

 

 Licht en liefde Sandy  

 

Het Inner Child Coachingstraject heeft mijn leven veranderd. Met het enorme vertrouwen en veilige gevoel dat Daily mij vanaf het eerste moment gaf, kon zij mij al snel contact laten maken met mijn innerlijk kind.

Ze heeft me bewust gemaakt van bepaalde patronen en pijnpunten die vaak mijn leven beheersten, en mij tools meegeven om situaties en triggers op een heel andere manier te zien en te benaderen.

Door de sessies heen heb ik mijzelf al snel zien transformeren van een onzekere teruggetrokken vrouw naar een zelfverzekerd persoon die zichzelf nu oprecht graag ziet!

Een transformatie waar ik eeuwig dankbaar voor ben.

Veel liefs, Debbie

Ik heb gekozen voor Daily als coach, omdat ze mij na de eerste ontmoeting bijzonder aansprak om het feit dat zij mijn situatie volkomen begreep en kon omschrijven. Tijdens het eerste gesprek gaf zij aan hoe ze mij verder kon helpen en dat heeft zij ook waargemaakt. De coaching was van mens tot mens. Daily heeft mij een spiegel voorgehouden, dit was soms confronterend maar heel goed. Verder ze heeft mij verteld over Ho’oponopono. Dit vergevingsritueel helpt mij enorm. Ben je op zoek naar een coach die jou verder kan helpen ga naar Daily.

Monique