Selecteer een pagina

De Vier Seizoenen en de Kracht van de Zomerzonnewende

 

De vier seizoenen vormen een prachtige cyclus die ons helpt af te stemmen op de natuurlijke ritmes van de aarde en ons innerlijke wezen.

 

Elk seizoen brengt zijn unieke energieën en lessen met zich mee, die ons ondersteunen in ons persoonlijke groeiproces.

De lente staat symbool voor wedergeboorte en vernieuwing, de zomer voor kracht en overvloed, de herfst voor loslaten en oogsten en de winter voor rust en introspectie.

 

 

 

Zomerzonnewende: De hoogste energie van het jaar

 

De zomerzonnewende markeert het langste daglicht van het jaar en wordt gevierd als een tijd van maximale kracht en energie. Het is een moment om de levenskracht en overvloed die de zon ons schenkt, te omarmen en te vieren. Tijdens deze krachtige tijd zijn we uitgenodigd om ons licht volledig te laten schijnen en onze ware potentieel te omarmen.

De Vier Elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht

 

  • Aarde: Symboliseert stabiliteit, veiligheid en fysieke gezondheid. Rituelen met aarde kunnen ons helpen om gegrond en aanwezig te blijven. Wortel Chakra

 

  • Water: Staat voor emotie, intuïtie en genezing. Water rituelen kunnen helpen om oude wonden los te laten en ons emotioneel te reinigen. Sacrale Chakra

 

  • Vuur: Vertegenwoordigt kracht, transformatie en passie. Vuur rituelen kunnen ons helpen om onze doelen te manifesteren en obstakels te verbranden. Zonnevlecht Chakra

 

  • Lucht: Symboliseert intellect, communicatie en vrijheid. Rituelen met lucht kunnen onze gedachten verhelderen en onze intenties naar de kosmos sturen. Hart Chakra

 

Chakra Magie Membership

 

Afwijzing is het thema dat nu actueel is mijn Chakra Magie Membership. Elke maand is er voor de Magische Members van het Chakra Magie Membership een EFT-sessie onder mijn professionele begeleiding. Deze maand is het eerste thema: Afwijzing en acceptatie gerelateerd aan het hartchakra. Tot 7 juli kun je aanmelden en ontvang je een hoge korting. Daarna sluiten de deuren van het membership.

De Windrichtingen: Noord, Oost, Zuid, West

 

  • Noord: Geassocieerd met het element aarde, stabiliteit en introspectie.

 

  • Oost: Verbindt met lucht, nieuwe beginnen en inspiratie.

 

  • Zuid: Brengt de energie van vuur, passie en actie.

 

  • West: Relateert aan water, emoties en genezing.

 

De zomerzonnewende is een krachtige tijd om ons opnieuw af te stemmen op de natuurlijke ritmes en de overvloedige energie van de zon. Door bewust met de elementen en windrichtingen te werken, kunnen we ons diep verbinden met de aarde en onze innerlijke kracht activeren. Laat de seizoenen jouw gids zijn op je pad naar liefde, overvloed en vervulling.

 

 

In liefde & Magie

Daily Coffie ♥️

Speciaal voor jou om aan Chakra Magie te doen en liefde aan te trekken:

Chakra Magie Membership

Als Magische Member van onze exclusieve community, krijg je toegang tot een wereld vol met tools voor transformatie, manifestatie en heling onder de professionele begeleiding van Daily.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende nu tijdelijk van €197 voor €97

De zomerzonnewende met haar overvloedige zonnekracht en energie, biedt de perfecte gelegenheid om  diepe en krachtige verbindingen te maken, maar vooral om te manifesteren.

Godinnen staan vaak symbool voor kracht, wijsheid en empowerment. Door deze energieën in je chakrawerk te integreren versterk je jezelf. Dit helpt je om je innerlijke kracht te erkennen en te gebruiken om je leven positief te veranderen.

Ontvang energetische ondersteuning een-op-een of in groepsverband

Video Readings

Daily stemt zich af als zuiver kanaal op jouw persoonlijke energie. Alles wat je te weten mag komen over jouw situatie geeft ze aan je mee. Inclusief persoonlijke coaching.

Nieuwe & Volle Maan Chakra Cleansings

Elke maand is er een nieuwe en volle maan Chakra Cleansing. De zeven chakra’s worden schoongemaakt alsook geactiveerd. Je hebt vernieuwde energie en een hogere staat van bewustzijn gecreëerd.

Share This