Selecteer een pagina

Chakra Magie; maandelijks een moment van Flow, Eenheid & Afstemming

Word nu Chakra Magie Member en maak maandelijks een inspirerende reis door je chakra’s. Leer werken met jouw eigen unieke chakra magie kracht.

De Magische Member ontvangt:

Persoonlijk Chakra Werkboek

Elke maand behandelen we een chakra thema. Op basis van dit thema doe je aan energetisch werk. Het werkboek is jouw persoonlijke gids die jou gedurende je magische reis ondersteunt.

EFT- Tapping

Er is een training en coachingsmoment met Daily, de EFT tapping sessies waarbij je twee power tools met elkaar combineert voor extreme impact bij het creeëren van Chakra Magie.

Chakra Community

Naast de gratis besloten Facebookgroep komen we samen in de app waar je met andere Magische Members ervaringen en kennis kunt uitwisselen.

Ik voel me een herboren persoon, vol nieuwe energie en kan er weer tegenaan! Ik voel me weer rustig. Jouw energie is bijzonder. Dankjewel.🦋

Ik verwacht nu nog mooiere resultaten.

Aida

Ik geef mezelf ook reiki en visualiseer dat ik de koorden knip zeg maar. Dat lukt me nooit zo goed als tijdens onze cleansing, toen voelde ik zo heftig ook die energie dat ik bijna moest kotsen. Ik wil verder met mijn leven en liefde ontvangen.

 

Mandy

Dit was een zeer mooie ervaring en toch weer heel bizar. Je blijft je verbazen hoe snel je aan het groeien bent!

Daarom wil ik, bij deze, Daily hartelijk bedanken dat ze mij in mijn proces heeft geholpen in het ontwaken en vertrouwen te hebben. Ik ben nog steeds aan het groeien en geniet van elk moment ook van de vele verdrietige momenten. Hoort allemaal bij het proces. Masha Danki Daily ❤

 Liefs, Donna

Ik moet even iets kwijt!
Vandaag tijdens het fietsen richting supermarkt overspoeld met kleinen witte veren wel 15 stuks normaal gesproken kom ik er 2 of 3 tegen maar vandaag wow haha. Mijn frequentie vloog omhoog Mijn God zo fijn dit ! Dankjewel! ✨

Silvia

Welke Chakra Magie Reis Past Het Beste Bij Jou?

Join Our Chakra Mastery Community

Unlock the full potential of your spiritual and physical well-being with our tailored chakra coaching and readings. Subscribe today and transform your life with the guidance of a certified chakra coach.