Selecteer een pagina

20 min Video Reading

Bestel hier je video reading en ontvang het binnen 14 werkdagen.

 

Voor deze reading heb ik een aantal gegevens nodig die je via e-mail doorgeeft. Nadat je video is opgenomen ontvang je de link naar YouTube waar je het kunt bekijken.

 

Ik blijf in afwachting van je email met antwoorden. Na ontvangst van je email wordt de reading opgenomen.

 

Indien je vragen hebt e-mail mij gerust.

Door omstandigheden werd ik een tijd geleden plots enorm met mezelf geconfronteerd en als het ware verplicht om heel bewust naar mezelf te gaan kijken en aan mezelf te werken. Tijdens dit proces kwam ik op het kanaal van Daily terecht en werd direct aangetrokken door haar bruisende energie en zeer herkenbare readings. De persoonlijke reading die ik daaropvolgend boekte, heeft me heel veel bijgebracht.

Vanaf het eerste moment geeft Daily je een heel comfortabel gevoel. Ze voelt de dingen erg goed aan en brengt dit ook op een fijne manier zeer duidelijk en eerlijk over.

Ik heb duidelijke inzichten gekregen over de situatie in de connectie, over wat ik nu mag doen, maar ook over mezelf over hoe ver ik sta in mijn eigen proces. Daily heeft mij daarnaast ook dat extra vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg ben en zeker op mijn intuïtie mag blijven vertrouwen. Dat is het grootste geschenk dat ik kon krijgen.

Zeer fijne reading en zeker een aanrader!

Daily, Ik blijf jou zeker volgen want jij bent een enorme inspiratie voor mij!

Debbie