Selecteer een pagina

 

 

V.I.P. GROEP EEN-OP-EEN FOCUS SESSIES MET DAILY

 

De focus sessies helpen jou op individueel niveau bij het behalen van je persoonlijke doelen met uiteraard een of meerdere persoonlijke overwinningen!

 

Samen met Daily leer je jouw ontwikkelpunten te tackelen zodat je echte groei en concrete veranderingen ziet in je tweelingzielen connectie.

 

 

 

** Word jij ook een V.I.P. member in september?

 

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht daarom niet te lang met aanmelden.

 

Bij je aanmelding ontvang je ook een leuke maar zeer waardevolle bonus voor je tweelingzielen connectie! Vergeet niet om hiernaar te vragen.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende (E-) Boek

Oorspronkelijke prijs was: € 197,00.Huidige prijs is: € 47,00.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende (E-) Boek

Oorspronkelijke prijs was: € 197,00.Huidige prijs is: € 47,00.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende (E-) Boek

Oorspronkelijke prijs was: € 197,00.Huidige prijs is: € 47,00.

Door omstandigheden werd ik een tijd geleden plots enorm met mezelf geconfronteerd en als het ware verplicht om heel bewust naar mezelf te gaan kijken en aan mezelf te werken. Tijdens dit proces kwam ik op het kanaal van Daily terecht en werd direct aangetrokken door haar bruisende energie en zeer herkenbare readings.

Vanaf het eerste moment geeft Daily je een heel comfortabel gevoel. Ze voelt de dingen erg goed aan en brengt dit ook op een fijne manier zeer duidelijk en eerlijk over.

Ik heb duidelijke inzichten gekregen over de situatie in de connectie, over wat ik nu mag doen, maar ook over mezelf over hoe ver ik sta in mijn eigen proces. Daily heeft mij daarnaast ook dat extra vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg ben en zeker op mijn intuïtie mag blijven vertrouwen. Dat is het grootste geschenk dat ik kon krijgen.

Debbie

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

Lees hier de ervaring van Riny

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

 

Ik voelde me erg goed bij de groep van Daily en toen zij voorstelde om met deze groepscoaching te beginnen had ik direct het gevoel dat dit voor mij bestemd was.

 

De sessies waren heel erg fijn en stimulerend. Ik zag er echt uit naar het wekelijkse contact met onze bijzonder liefdevolle groep.
Ik heb dan ook vooral geleerd hoe ik mijn eigen negatieve mindset in deze zou kunnen herprogrammeren waardoor ik beter in mijn eigen mooie licht kom te staan.

 

Niet dat ik alles wat ik zou willen al heb gerealiseerd, maar ik heb nu het nodige gereedschap om ermee verder te kunnen.
Eenieder die met deze problematiek worstelt en tot de conclusie is gekomen dat je aan je zelf wilt gaan werken zou ik absoluut aanraden dit traject te gaan volgen.

 

Daily zoekt met zorg een goede groep mensen bij elkaar en zij is heel enthousiast en stimulerend. Bovendien heeft ze veel kennis en inzichten die ze graag met ons deelt.

 

~ Riny

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde.

Lees hier de ervaring van Davina

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde. Dacht aanvankelijk dat het “beter” met me ging dan ik op dat moment ervaarde. Toen ik over het programma had gehoord was het direct oké, dit moet ik doen!!! Voor eens en altijd komaf ermee! Zo simpel is het natuurlijk allemaal niet.

 

Ik heb mijn 3 thema’s gesteld en ben daar tot op heden nog steeds bewust mee bezig. Ik zou dit programma zeker aanbevelen bij de mensen die ervoor open staan om met zichzelf aan de slag te gaan en daar de moeite en tijd in willen stoppen.

 

Ik heb elke week bijgeleerd. Voor mij was er weinig tot geen herhaling of opfrissing want ik was niet echt bekend met de materie. Ik vond het met momenten heel confronterend, een enorme uitdaging om sommige dingen te verwoorden, te omschrijven maar uiteindelijk is het altijd wel gelukt. Naar mijn gevoel zijn mijn thema’s aan bod gekomen naar de nood die ik had. Of wat ik vond dat eraan “gedaan” moest worden.

 

~ Davina

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden.

Lees hier de ervaring van Sophie

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden. Daarnaast heb ik meerdere readingen bij Daily gehad en voelde ik mij hier op mijn gemak. Ik vind haar energie heel fijn. Dit gaf mij het gevoel dat Daily mij kon helpen met mijn hulpvraag.

De sessies waren super mooi en transformerend. Elke sessie was weer anders en bij elke sessie kwamen er weer inzichten en werd ik fijn gecoacht door Daily. Ze stelde de juiste vragen waardoor je aan het denken gezet wordt. Dit heeft na de sessie energetisch ook veel in gang gezet zoals dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Ik vond de combinatie van coaching en energetisch werk erg mooi bij elkaar passen, daarnaast hebben we ook veel meditaties/visualisaties gedaan en hebben we nog andere mooie tools geleerd en meegekregen.

Toen ik begon met de coaching speelde het een en ander op werkgebied. En de sessies hebben mij hier heel mooi doorheen geholpen. Voordat ik begon aan de coaching had ik mijn werk opgezegd, zonder een andere baan te hebben en uiteindelijk heeft het allemaal super positief uitgepakt. In de laatste sessie had ik een nieuwe baan, helemaal passend bij mijn behoeften. Daily heeft mij geholpen om in het proces dicht bij mezelf te blijven en contact te blijven maken met mijn Inner light. Echt ontzettend bijzonder hoe dat zo mooi gelopen is.

Ik heb heel veel geleerd tijdens de coaching. Ik heb onder andere mijn avond- en ochtendroutine aangepast. Daarnaast weet ik nog beter hoe ik dicht bij mijzelf kan blijven door de verschillende tools die we hebben meegekregen. Verder heb ik geleerd dat ik mijzelf mag en kan opstellen in een groep en dat het juist helpend is voor mezelf en anderen. Doordat je met meer mensen bent, worden er allerlei zaken gespiegeld en dit is ontzettend waardevol geweest voor mijn eigen proces. Je leert ook van anderen en dat is superfijn. Verder begeleidt Daily op een liefdevolle manier iedereen in de groep en geeft ook iedereen voldoende ruimte om haar verhaal te doen en inbreng te geven. Daily voelt goed aan wat je nodig hebt en handelt hiernaar. Dit geeft een erg vertrouwt en veilig gevoel. De humor maakt het ook luchtig en niet altijd zwaar.

 

~ Sophie

 Ik heb enorm gelachen en ook zeker een traan gelaten, maar dingen loslaten wat mij niet meer gelukkig maakte, gaf mij weer zuurstof en motivatie om verder door te pakken.

Lees hier de ervaring van Fabijnenna

Ik heb alle sessies positief ervaren. Het was voor mij absoluut de moeite waard. Ik heb enorm gelachen en ook zeker een traan gelaten, maar dingen loslaten wat mij niet meer gelukkig maakte, gaf mij weer zuurstof en motivatie om verder door te pakken.

 

Mede dankzij Daily heb ik mijzelf opnieuw  leren kennen. Ik ben door veel spirituele mensen begeleid, maar de manier waarop Daily werkt; met een overdosis aan HUMOR heeft mij diep geraakt. Ze heeft mij vertrouwen en power gegeven om de persoon te zijn zoals ik mag en wil zijn.

 

Door de sessies heb ik doen beseffen dat perfectionisme niet goed is voor mij. Maar wel hoe het is om bewust eigen liefde te kunnen voelen en te ontvangen.

 

Het creëren van het bewustwording over je eigen patronen stond centraal. Deze inzichten heb ik zelfstandig kunnen ervaren aan de hand van de opdrachten die je meekrijgt na elke sessie. Het programma kan ik aan iedereen aanbevelen die nog meer eigen liefde wil creëren met een friendly reminder hieraan. Voor mij was er geen betere timing. Mijn innerlijk geluk staat nu gelijk aan het beeld zoals ik het wens.

~ Fabijenna

Dit was een zeer mooie ervaring en toch weer heel bizar. Je blijft je verbazen hoe snel je aan het groeien bent!

Lees hier de ervaring van Donna

Na een Persoonlijke Reading van Daily wilde ik alleen maar meer van haar leren, waardoor ik me had ingeschreven voor verschillende healings en cleansings.

Het was pas na de trainig  dat ik steeds meer ben gaan groeien. Groeien in die zin van het vertrouwen in jezelf hebben en het vertrouwen hebben op je gevoel. Ik had tussen de trainingen door een Spirituele Reis gemaakt naar mijn geboorte eiland Curaçoa (en door het vertrouwen te hebben op mijn intuïtie) werd ik spiritueel begeleid tijdens mijn verblijf daar.

Dit was een zeer mooie ervaring en toch weer heel bizar. Je blijft je verbazen hoe snel je aan het groeien bent!

Daarom wil ik, bij deze, Daily hartelijk bedanken dat ze mij in mijn proces heeft geholpen in het ontwaken en vertrouwen te hebben. Ik ben nog steeds aan het groeien en geniet van elk moment ook van de vele verdrietige momenten. Hoort allemaal bij het proces.

Masha Danki Daily

 Liefs,

Donna

 

Het coachingstraject is echt een aanrader voor wie pas is ontwaakt in spiritualiteit en de tweelingziel reis bewandelt.

Lees hier de ervaring van Sandy

Heel toevallig kwam ik Daily tegen op YouTube. Ik had de term tweelingziel net ontdekt en haar video’s resoneerde vaak met mij. Het is me al vaker gezegd dat ik aan mijn innerlijke kind moest gaan werken en mijn gevoel zei dat Daily de juiste persoon was.

Ik ben het coaching traject met haar aangegaan en het heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb heel veel inzichten gekregen waardoor nu mij levensstijl is veranderd. Ik zat vaak in lage energie en door de coaching heb ik handvatten gekregen waardoor ik vandaag kan zeggen dat ik me echt beter voel, en wat ik heb bereikt is dat ik dichter bij mezelf ben en weet hoe ik mijn energie hoog hou.

Het coachingstraject is echt een aanrader voor wie pas is ontwaakt in spiritualiteit en de tweelingziel reis bewandelt. Je krijgt echt handvatten mee om je verder te ontwikkelen en te groeien want de kleinste dingen maken grote positieve verschillen in onze transformatie.

 

 Licht en liefde Sandy

Elke sessie is magisch want je verandert de energie!

 

Ik ben Daily Coffie, gediplomeerd coach en energy reader.

 

Sinds 2017 zit ik in de tweelingzielenreis, waarbij ik de eerste vier jaar gefocust was op mijn valse twin.

 

Op dit moment ben ik na 26 jaar herenigd en in union met mijn tweelingziel.

 

Inmiddels heb ik door de Tweelingzielen reis een Community op YouTube met 3500+ abonnees, coach ik vrouwen met mijn Inner Child Coaching en heb ik honderden Tweelingzielen Readings gehouden en Energy Cleansings.

 

Het Master Programma Tweelingzielen Oplossingen is een levensveranderend traject. Het is gebaseerd op mijn eigen impactvolle en ingrijpende transformatie door de tweelingzielen reis, onderzoeken, informatie van mijn klanten en door in UNION te zijn met mijn twin.

 

Ik kijk ernaar uit om je te faciliteren en te coachen op alle aspecten die jouw tweelingzielen belevenis mooier, lichter en helderder maken.

Creëer morgen vandaag!

Wil je eerst met Daily overleggen of het programma iets voor jou is? Neem hier contact op

Godinnen Chakra Zomerzonnewende (E-) Boek

Oorspronkelijke prijs was: € 197,00.Huidige prijs is: € 47,00.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende (E-) Boek

Oorspronkelijke prijs was: € 197,00.Huidige prijs is: € 47,00.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende (E-) Boek

Oorspronkelijke prijs was: € 197,00.Huidige prijs is: € 47,00.