Selecteer een pagina

De energie van dit moment triggert je op het thema eigenwaarde en hoe dit jouw realiteit beïnvloedt.

 

In deze tijd van intense energieverschuivingen is het belangrijk om te begrijpen dat je realiteit een weerspiegeling is van je innerlijke wereld.

 

Wanneer je diep van binnen gelooft dat je niet goed genoeg bent, trek je situaties en mensen aan die deze overtuiging bevestigen. Dit is geen straf, maar een kans voor groei en heling.

De Wet van Aantrekking en Zelfbeeld

 

De wet van aantrekking werkt altijd, of je je daar nu van bewust bent of niet. Het universum reageert op de energie die je uitstraalt.

 

Als je gelooft dat je iets niet waard bent, zend je een lage vibratie uit die vergelijkbare lage vibraties aantrekt. Hierdoor kom je in situaties terecht die je gevoel van minderwaardigheid bevestigen en versterken.

 

Je realiteit als spiegel

 

Je realiteit fungeert als een spiegel van je innerlijke wereld.

 

Elke uitdaging en elke ontmoeting biedt jou een kans om naar binnen te keren en om te zien  en voelen wat er geheeld mag worden.

 

Als je bijvoorbeeld steeds afgewezen wordt in relaties, kan dit een teken zijn dat je jezelf afwijst of dat je nog traumatische ervaringen gerelateerd aan de hart chakra mag helen.

 

Afwijzing is het thema dat nu actueel is mijn Chakra Magie Membership. Elke maand is er voor de Magische Members van het Chakra Magie Membership een EFT-sessie onder mijn professionele begeleiding. Deze maand is het eerste thema: Afwijzing.

 

 

De energie van dit moment nodigt je uit om diep naar binnen te kijken en te werken aan je eigenwaarde.

 

Door jezelf te accepteren en lief te hebben zoals je bent, verander je de frequentie die je uitzendt en daarmee ook de situaties en mensen die je aantrekt. Maar ook ga je anders om met alles wat er gebeurt.

De kracht van zelfliefde

 

De sleutel tot het veranderen van je realiteit ligt in het veranderen van je zelfbeeld.

 

Zelfliefde en zelfacceptatie zijn cruciaal.

 

Wanneer je jezelf volledig accepteert, ongeacht je fouten of onvolkomenheden, verhoog je je vibratie en trek je positieve situaties en mensen aan die resoneren met deze hogere frequentie.

 

Wanneer je toch geconfronteerd wordt met afwijzing of iemand die jou niet op waarde weet te schatten ben je sneller in staat om voor jezelf te kiezen en het gedrag van de ander jou niet te laten beïnvloeden.

 

Verander je realiteit in 5 stappen

 

Bewustwording: De eerste stap is bewustwording. Herken de negatieve overtuigingen die je hebt over jezelf. Schrijf ze op en wees eerlijk over hoe ze je leven beïnvloeden.

 

Affirmaties: Gebruik positieve affirmaties om deze overtuigingen te herschrijven. Bijvoorbeeld: “Ik ben precies goed genoeg zoals ik ben. Ik verdien liefde en respect.”

 

 

Meditatie en visualisatie: Mediteer regelmatig en visualiseer jezelf in situaties waarin je je geliefd en gewaardeerd voelt. Stel je voor dat je stralende energie uitzendt die liefde en positiviteit aantrekt.

 

 

Zelfzorg: Zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als emotioneel. Dit betekent gezonde voeding, voldoende rust, en activiteiten die je vreugde en voldoening brengen.

 

Omring jezelf met positiviteit: Breng tijd door met mensen die je ondersteunen en aanmoedigen. Vermijd negatieve invloeden die je zelfbeeld ondermijnen.

 

 

 

 

 

 

In liefde & Magie

Daily Coffie ♥️

Speciaal voor jou om aan Chakra Magie te doen en liefde aan te trekken:

Chakra Magie Membership

Als Magische Member van onze exclusieve community, krijg je toegang tot een wereld vol met tools voor transformatie, manifestatie en heling onder de professionele begeleiding van Daily.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende nu tijdelijk van €197 voor €97

De zomerzonnewende met haar overvloedige zonnekracht en energie, biedt de perfecte gelegenheid om  diepe en krachtige verbindingen te maken, maar vooral om te manifesteren.

Godinnen staan vaak symbool voor kracht, wijsheid en empowerment. Door deze energieën in je chakrawerk te integreren versterk je jezelf. Dit helpt je om je innerlijke kracht te erkennen en te gebruiken om je leven positief te veranderen.

Ontvang energetische ondersteuning een-op-een of in groepsverband

Video Readings

Daily stemt zich af als zuiver kanaal op jouw persoonlijke energie. Alles wat je te weten mag komen over jouw situatie geeft ze aan je mee. Inclusief persoonlijke coaching.

Nieuwe & Volle Maan Chakra Cleansings

Elke maand is er een nieuwe en volle maan Chakra Cleansing. De zeven chakra’s worden schoongemaakt alsook geactiveerd. Je hebt vernieuwde energie en een hogere staat van bewustzijn gecreëerd.

Share This