Selecteer een pagina

Heb je ooit een man ontmoet en voelde het direct alsof jullie zielen elkaar al jaren kennen?

De verbinding is intens, de emoties lopen hoog op. Laten we maar niet beginnen over de seksuele aantrekkingskracht.

 

Is hij een Trigger, een Test of de Trofee? Laten we dit mysterie samen ontrafelen.

Trigger 🔥

Een trigger is iemand die (on)bewust oude wonden naar boven haalt.

 

Deze persoon zet je aan het denken en voelen, waardoor je geconfronteerd wordt met onopgeloste emoties en patronen uit het verleden.

 

Triggers kunnen pijnlijk zijn, maar ze bieden je de kans om te groeien en te helen.

 

Stel jezelf de vraag: Welke emoties of herinneringen komen naar boven wanneer ik bij hem ben? Ben ik bereid om deze aan te pakken en los te laten?

Test 🧩

Een test komt in je leven om je te helpen groeien en te zien hoe ver je al bent in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Deze persoon kan je uitdagen en je grenzen verkennen. Hij kan je geduld, zelfliefde en zelfrespect op de proef stellen.

 

Vraag jezelf af: Wat leer ik over mezelf door deze relatie? Welke lessen moet ik hieruit trekken? Ben ik trouw aan mijn eigen waarden en grenzen?

 

 

Trofee 🏆

Een trofee is iemand die de belichaming is van de liefde en waardering die je voor jezelf hebt ontwikkeld.

 

Deze persoon ondersteunt je, inspireert je en groeit met je mee. Samen vormen jullie een harmonieus en evenwichtig team.

Vraag jezelf af: Voel ik me gezien, geliefd en gewaardeerd in deze relatie? Groeien we samen en steunen we elkaars dromen en ambities?

Hoe herken je het verschil?

 

  • Intensiteit en Emoties: Triggers brengen vaak intense, soms negatieve emoties naar boven. Tests kunnen frustrerend zijn maar bieden leerzame uitdagingen. Trofeeën voelen ondersteunend en positief aan ongeacht de uitdagingen.
  • Zelfreflectie: Neem de tijd om na te denken over hoe deze man je beïnvloedt. Zijn je emoties voornamelijk negatief, gemengd of positief?
  • Patronen Herkennen: Kijk naar patronen in je relatie. Herhaal je oude patronen of doorbreek je ze en groei je als persoon?

 

Het begrijpen of hij een Trigger, een Test of de Trofee is, kan je helpen om meer duidelijkheid te krijgen over je zielsconnectie en je eigen groei.

 

Elke connectie dient een intentie en heeft zijn functie. Het biedt unieke kansen voor persoonlijke en relationele ontwikkeling.

 

Soms komt de persoon die je hart heeft veroverd als trigger en test ineen. Met de potentie om te groeien naar de trofee waar je zo naar hebt verlangd. Hiervoor is wel nodig dat jullie beiden bereid zijn om aan jezelf en aan de relatie te werken want anders ontgroei je elkaar omdat je andere relationele intenties hebt.

 

Luister naar je intuïtie en wees eerlijk tegenover jezelf. Uiteindelijk leidt elke ervaring je naar meer zelfliefde en bewustwording.

 

Welke ervaring je ook hebt, onthoud dat elke man in je leven er is om je iets te leren. Omarm de lessen, groei door de uitdagingen en vier de liefde.

14 dagen Chakra Magie voor Liefde en Loslaten

Vanaf 16 juli 2024 de gratis training Chakra Magie voor Liefde en Loslaten. Hoe je meer liefde aantrekt en loslaat wat (zelf) liefde in de weg zit.

Een chakra cleansing helpt je om je relaxt te voelen wanneer de heftigheid van je connectie toeneemt. Boek direct hieronde en ontvang toegang tot de cleansings.

 

 

In liefde & Magie

Daily Coffie ♥️

Nieuwe & Volle Maan Chakra Cleansings MELD JE NU AAN VOOR 6 JULI

Elke maand is er een nieuwe en volle maan Chakra Cleansing. De zeven chakra’s worden schoongemaakt alsook geactiveerd. Je hebt vernieuwde energie en een hogere staat van bewustzijn gecreëerd.

Video Readings

Daily stemt zich af als zuiver kanaal op jouw persoonlijke energie. Alles wat je te weten mag komen over jouw situatie geeft ze aan je mee. Inclusief persoonlijke coaching.

Speciaal voor jou om aan Chakra Magie te doen en liefde aan te trekken:

Chakra Magie Membership

Als Magische Member van onze exclusieve community, krijg je toegang tot een wereld vol met tools voor transformatie, manifestatie en heling onder de professionele begeleiding van Daily.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende nu tijdelijk van €197 voor €97

De zomerzonnewende met haar overvloedige zonnekracht en energie, biedt de perfecte gelegenheid om  diepe en krachtige verbindingen te maken, maar vooral om te manifesteren.

Godinnen staan vaak symbool voor kracht, wijsheid en empowerment. Door deze energieën in je chakrawerk te integreren versterk je jezelf. Dit helpt je om je innerlijke kracht te erkennen en te gebruiken om je leven positief te veranderen.

Share This