Selecteer een pagina

Welkom in de magische maand juli, een tijd waarin de energie van liefde en harmonie volop aanwezig is.

 

 

Juli 2024 draagt de vibratie van het getal 6, dat symbool staat voor liefde, balans en verantwoordelijkheid.

 

Deze maand nodigt ons uit om diep te verbinden met ons hart en onze relaties te versterken. Het is een periode waarin we de kracht van liefde kunnen benutten om zowel onszelf als onze omgeving te helen.

 

De trilling van 6 stimuleert je om meer aandacht te besteden aan de mensen die je liefhebt en om harmonie te creëren in jouw leven.

 

De thema’s die geassocieerd worden met getal 6, zijn nauw verbonden met het hartchakra, het centrum van onvoorwaardelijke liefde, mededogen en emotionele balans.

 

Deze maand biedt een prachtige gelegenheid om onze relaties te verdiepen en nieuwe, liefdevolle verbindingen aan te trekken.

Harmonie en Balans

  • In de numerologie staat het getal 6 voor harmonie, balans, en verantwoordelijkheid. Het vertegenwoordigt zorgzaamheid, liefde, en het streven naar een evenwichtige en vreedzame omgeving.
  • De hartchakra, ook bekend als Anahata, is het vierde chakra en bevindt zich in het midden van de borstkas. Het is het centrum van liefde, compassie, en emotionele balans. De hart chakra helpt je om harmonie en evenwicht in onze relaties en leven te brengen.

 

 

Verbinding en Relaties

  • In numerologie wordt 6 gezien als het getal van relaties en familie. Het benadrukt het belang van zorg dragen voor anderen en het creëren van sterke, liefdevolle verbindingen.
  • De hart chakra speelt een cruciale rol in jouw vermogen om diepe verbindingen met anderen te vormen. Het helpt je om liefdevolle en betekenisvolle relaties aan te gaan en om je gevoelens op een gezonde manier te uiten.

Belangrijke dagen & rituelen om liefde aan te trekken

 

2-7 : Neptunus Retrograde

Neptunus retrograde is een tijd waarin illusies worden doorbroken en verborgen waarheden naar boven komen. Het is een perfecte periode om dieper naar binnen te keren en zelfliefde en authentieke verbindingen te bevorderen.

 

6-7 : Nieuwe maan in Keeft

Deze nieuwe maan biedt een krachtige kans om intenties te zetten op het gebied van emotionele heling, huiselijke harmonie en familiebanden.

Ritueel: Schrijf je doelen en intenties op voor de komende maand, met een focus op emotionele stabiliteit en huiselijke harmonie. Werk met maansteen om intuïtie en emotionele balans te bevorderen.

 

7-7 : Energieportaal/ Engelen Portaal

Het getal 77 heeft verschillende spirituele betekenissen en kan worden gezien als een krachtig symbool voor liefde en spirituele groei. In de numerologie wordt 77 beschouwd als een combinatie van de eigenschappen en invloeden van het getal 7, maar versterkt en verdiept.

Door meditatie kun je jezelf openstellen voor de universele liefde en energieën die je helpen liefde aan te trekken.

Ritueel:Tijdens periodes zoals het 7-7 energieportaal is het krachtig om intenties te stellen rond liefde en relaties.

Visualiseer wat voor soort liefde je wilt aantrekken in je leven, zowel romantisch als in andere relaties. Wees duidelijk en positief in je intenties.

Liefde aantrekken begint vaak met het houden van jezelf. Werk aan zelfliefde en zelfacceptatie. Wanneer je liefde voor jezelf hebt, straal je deze liefdevolle energie direct uit naar anderen.

 

 

Op 16 juli (tweede 77 energieportaal) start weer de 14 dagen Chakra Magie voor Liefde aantrekken en zware energie loslaten. Als je de vorige in april hebt gemist of je wilt nog een keer meedoen ben je van harte welkom. Meld je hier aan

14 dagen Chakra Magie voor Liefde en Loslaten

Vanaf 16 juli 2024 de gratis training Chakra Magie voor Liefde en Loslaten. Hoe je meer liefde aantrekt en loslaat wat (zelf) liefde in de weg zit.

21-7 : Volle maan in Steenbok

De Volle Maan in Steenbok brengt een focus op carrière, doelen en structuur. Het is de perfecte tijd om na te denken over je ambities en de stappen die je moet nemen om ze te bereiken.

Vergevingsmeditatie om liefde aan te trekken: Mediteer op het vergeven van jezelf en anderen voor liefdespijn uit het verleden.

Helende Bad ritueel voor meer zelfliefde: Neem baden met rozenblaadjes, lavendelolie en Keltische zeezout om emotionele wonden te helen.

 

 

22-7 : Start Leeuw seizoen

 

 

26-7 : Chiron Retrograde

Chiron wordt vaak geassocieerd met genezing, innerlijke wonden, en het proces van spirituele groei. Specifiek zou je kunnen merken dat thema’s rondom zelfacceptatie, vergeving, en het loslaten van oude emotionele bagage naar voren komen.

 

Het is een goed moment om te kijken naar patronen uit het verleden die je tegenhouden en te werken aan het loslaten ervan.

 

 

Astrologisch gezien kan Chiron retrograde ook wijzen op kansen voor diepere zelfinzicht en heling, vooral op het gebied van relaties en innerlijke groei.

Het is belangrijk om geduldig te zijn met jezelf en anderen tijdens deze periode en om ruimte te maken voor emotionele verwerking en genezing.

Iedereen zal de invloed van Chiron retrograde op een unieke manier ervaren, afhankelijk van waar deze retrograde je raakt in je eigen geboortehoroscoop en levensomstandigheden.

 

 

 

Vanaf 15 juli ervaar je mogelijk de perikelen van de schaduwperiode van Mercurius Retrograde (5 augustus t/m 28 augustus)

 

De schaduwperiode van Mercurius retrograde is eigenlijk net zo belangrijk als de retrograde zelf. Wees je hier bewust van. Vooral als de mensen om je heen (of elektrische apparatuur) zich vreemd gedragen.

 

 

In liefde & Magie

Daily Coffie ♥️

Speciaal voor jou om aan Chakra Magie te doen en liefde aan te trekken:

Chakra Magie Membership

Als Magische Member van onze exclusieve community, krijg je toegang tot een wereld vol met tools voor transformatie, manifestatie en heling onder de professionele begeleiding van Daily.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende nu tijdelijk van €197 voor €97

De zomerzonnewende met haar overvloedige zonnekracht en energie, biedt de perfecte gelegenheid om  diepe en krachtige verbindingen te maken, maar vooral om te manifesteren.

Godinnen staan vaak symbool voor kracht, wijsheid en empowerment. Door deze energieën in je chakrawerk te integreren versterk je jezelf. Dit helpt je om je innerlijke kracht te erkennen en te gebruiken om je leven positief te veranderen.

Ontvang energetische ondersteuning een-op-een of in groepsverband

Video Readings

Daily stemt zich af als zuiver kanaal op jouw persoonlijke energie. Alles wat je te weten mag komen over jouw situatie geeft ze aan je mee. Inclusief persoonlijke coaching.

Nieuwe & Volle Maan Chakra Cleansings MELD JE NU AAN VOOR 6 JULI

Elke maand is er een nieuwe en volle maan Chakra Cleansing. De zeven chakra’s worden schoongemaakt alsook geactiveerd. Je hebt vernieuwde energie en een hogere staat van bewustzijn gecreëerd.

Share This