Selecteer een pagina

Tweelingzielen Energy Cleansing & Coaching

 

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie (energie) is bepalend voor hoe je in UNION bent met jezelf en met je tweelingziel.

 

Ook komt het voor dat je de ander constant voelt (tot irritants toe) Of dat er sprake is van een ongezonde dynamiek tussen jullie doordat je getriggerd wordt op innerlijk kind thema’s zoals afwijzing en verlatingsangst.

 

Een energetische cleansing helpt bij het veranderen van deze dynamieken.

 

Een Deep Dive Reading met Coaching geeft inzichten die nodig zijn voor het doorbreken van deze ongezonde patronen.

Wat doet een energy cleansing?

 

Een Energy Cleansing is een energetische behandeling om snel en effectief je energielichaam en chakra’s te reinigen en te zuiveren van negatieve gedachten, emoties en lage energieën.

 

Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en je energieveld wordt versterkt.

 

Wanneer je ‘energetisch schoon’ bent, voel je pas wat je al die tijd bij je hebt gedragen. Dat kan betekenen dat je de dagen na de cleansing, je iets wat ontregelt voelt of zwaar.

 

Of je bruist direct van de energie waardoor je lastig in slaap valt. Innerlijke rust is ook wat iedereen direct ervaart na een behandeling.

Ik wil je bedanken voor de super geweldige cleansing die ik bij jou heb mogen ervaren. Het was mijn eerste cleansing en zeker een aanrader voor mensen die totaal niet weten wat ze kunnen verwachten. Ik voel me herboren!

Het was ook een geweldige ervaring dat ik tijdens mijn sessie in contact ben gekomen met mijn tweelingziel en de connectie zo dichtbij was en dat we verbonden waren met onze hart en blauw licht via onze handen.Super dat ik ook echt met mijn tweelingziel kon praten echt heerlijk. En ik had zelfs een boodschap van mijn tweelingziel voor Daily dat ik haar moest bedanken voor al het moois en de moeite die ze doet met haar werk om ons sneller in Union te brengen.

 

Hartelijk bedankt lieve Daily.
With Love Rachida

Hoe ziet een sessie eruit?

De sessie vindt online plaats via videobellen. In tegenstelling tot wat je misschien gewend bent hoeft Daily niet in een ruimte met je te zitten of je aan te raken. Zij werkt met meditatie en visualisatie technieken waarmee ze je in een lichte staat van hypnose brengt.

 

 

Je start eerst met een chakra meting waarbij de energie van jouw chakra’s worden gemeten. Gevolgd met een Deep Energy Cleansing of Deep Aura/Chakra Cleansing.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende (E-) Boek

Oorspronkelijke prijs was: € 197,00.Huidige prijs is: € 47,00.

Categorieën: ,

Lieve daily ik wil je graag bedanken. Enkele weken terug heb ik een cleansing van je ontvangen.

Ik voel me zo veel prettiger! Ik denk nog wel aan mijn twin, maar voel geen pijn meer en is geen obsessie meer. EINDELIJK na 3 jaar obsessie (en pijn) naar mijn twin sta ik nu voor het eerst echt open voor een ‘nieuwe’ man! Ik tolereer geen bulshit meer, ik ben meer waard! Wow, ik wist niet dat het nog kon, ben je eeuwig dankbaar.

 

Ik geef mezelf ook reiki en visualiseer dat ik de koorden knip zeg maar. Dat lukt me nooit zo goed als tijdens onze cleansing, toen voelde ik zo heftig ook die energie dat ik bijna moest kotsen haha. Ik wil verder en liefde ontvangen En ik heb de reading geloof ik wel 20x beluisterd tot bepaalde lessen tot me doordrongen haha duurt even, maar dan heb je ook wat!

 

Mandy

** VIP

Na je betaling ontvang je een e-mail om direct een afspraak in te plannen. Als je binnen 24 uur geen e-mail hebt ontvangen, kijk in je SPAM of ongewenste Postvak in.

 

Bij geen e-mail stuur een bericht naar

 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de online classes, training, reading, coaching of cleansing. Daarnaast is er geen restitutie nadat de sessie heeft plaatsgevonden. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Met je betaling ga je eveneens akkoord met de algemene voorwaarden van My Daily Coach 

Disclaimer

De informatie die te vinden is op de website van My Daily Coach is niet bedoeld als een vervanging van een gekwalificeerd medisch advies. My Daily Coach is geen gekwalificeerd arts en geeft geen medische adviezen, diagnose of behandelingen.
De alternatieve behandelingsmethode van My Daily Coach zijn geen vervanging van andere behandelingsmethode en sluiten deze dan ook nimmer uit. Indien u gebruik maakt van de diensten van My Daily Coach blijft u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid.