Selecteer een pagina

There is always enough (Koi fish)

Deze week gaat het erom of je een mindset hebt gericht op overvloed of eentje die gericht is op tekort denken.

 

Wellicht heeft de afgelopen periode jou enorm getriggerd en getest, waardoor je het idee hebt dat  niets jou zomaar toekomt. Je moet er keihard voor werken of iets voor doen. Dat het je allemaal niet gegund is.

 

Als dit jouw situatie is wil ik je vragen om niet realistisch te zijn maar juist te geloven in wonderen.

 

Het klinkt misschien gek maar stel dat je nog €5 op je rekening zou hebben staan en je benadert dit vanuit de realiteit dat er maar €5 erop staat, dan is dat ook zo. Terwijl zodra je de vraag stelt;

 

Hoe kan deze €5 moeiteloos en makkelijk worden vertienvoudigd en hoe kan ik ervoor openstaan dat deze mogelijkheid zich voordoet?

 

Jij een totaal andere energie krijgt en iets anders aantrekt dan je huidige realiteit, omdat je jezelf openstelt voor nieuwe mogelijkheden.

 

Als juist het tegenovergestelde geldt in jouw situatie, dat wil zeggen dat je hebt geleerd hoe het is om een overvloedig leven te hebben: Je weet nu inmiddels dat dit een energie is. Een staat van Zijn waarin je verkeert.

 

Iets wat je zelf creëert met je mindset en energie. Weet ook dat je altijd terug kunt keren hiernaar als het leven je uitdaagt.

 

Een mindset van dankbaarheid, dankbaar zijn voor wat er wel is maakt dat je heel snel een mindset van overvloed ontwikkeld.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.