Selecteer een pagina
Maandelijkse Chakra Cleansing

Verlang je naar meer vrijheid?

In de vorm van geld, middelen, tijd of mogelijkheden?

Wil je meer liefde in je leven? Een betere gezondheid, gelukzaligheid enz?

 

 

♥♥♥

Verander de overtuigingen die je hebt op het ontvangen van overvloed.

Energie liegt niet. Het is reel and leading.

 

 

Om alles beter te laten stromen, mag eerst je energie veranderen. Wil je iets anders in je realiteit manifesteren dan creëer je dat eerst in de energie. Zo werkt dat namelijk.

 

Met behulp van EFT-Tapping meditaties gaan we aan de slag met het clearen van energetische blokkades die je hebt op het ontvangen van overvloed.

 

Je staat vooral stil bij het tekort denken waar de meeste mensen last van hebben. Hieronder valt ook moeite hebben met bijvoorbeeld ontvangen.

 

 

Verander je energie, verander je leven.

 

Weet jij welke beperkende overtuigingen je flow verstoren? Met behulp van EFT-tapping verwijder je deze energetische blokkades zodat alles beter voor je stroomt.

 

 

Voor het beste resultaat met EFT is de kracht van herhaling leidend.

 

Ik Tap Mee

EFT-Tapping Meditatie Nieuwe Maan In Leeuw 28 juli

 

Een mooie en liefdevolle EFT-tapping meditatie online class.  Wij werken met de intense energie van de maan, voor een krachtige energie clearing and energetische ROMANTIC LOVE activation.

 

Ben je die avond verhinderd? Geen probleem. Binnen 24 uur na de online class ontvang je de replay die één week geldig is.

 

Meld je aan en tap mee!

 

 

Donderdag 28 juli om 21:12 uur

 

Online via ZOOM

 

€27 per online class

 

 

 

 

** V.I.P. Maandag 25 juli ontvang je de inloggegevens van Zoom. Kosteloos annuleren van de online class is vanaf dat moment niet meer mogelijk.

Ik Tap Mee

EFT-Tapping Meditatie

 

EFT (Emotional Freedom Techniques) wordt ook wel de techniek van de emotionele vrijheid genoemd omdat het energetische en emotionele blokkades neutraliseert.

 

We kloppen tijdens de EFT-Tapping Meditatie op 9 specifieke (meridiaan) punten. Zie foto.

 

Dat zorgt voor doorstroming van je energie en activering van De Parasympathicus: Het deel van je zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor reparatie, opbouw, rust, ontspanning en herstel.

IK TAP MEE!

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan iedereen meedoen?

Iedereen van 18 jaar en ouder kan deelnemen aan de online classes.

 

Meedoen met de EFT-tapping meditaties kan mits er geen gezondheidsklachten zijn waarbij het afgeraden wordt om energetisch werk te doen.

 

Bij twijfel neem contact op met Daily en je specialist.

Wat voel je door de EFT-Tapping Meditaties?

Iedereen ervaart het anders. Maar de energie gaat weer  stromen!

 

Tijdens de EFT-Tapping Meditatie kun je van alles voelen variërend van je emotioneel voelen, lichamelijke klachten alsook een energie burst of juist vermoeidheid, oprispingen of gapen en totale ontspanning.

 

Niet kunnen slapen en de  dagen erna super energiek zijn valt hier ook onder of juist goed slapen en de volgende morgen met een zwaar gevoel opstaan.

 

Bij alles geldt dat de klachten tijdelijk van aard zijn, omdat je energetisch hebt opgeruimd en alles wat energetisch vastzat vrijkomt.

Krijg ik mijn geld terug als ik me bedenk?

Annuleren met restitutie is mogelijk tot en met de hiervoor aangegeven datum op de website en conform de e-mail met de inloggegevens, daarna niet meer.

Is er een replay beschikbaar?

Na de Online Class/ Masterclass ontvang je binnen 24 de link naar de replay die 3 dagen actief is.

Disclaimer

De informatie die te vinden is op de website van My Daily Coach is niet bedoeld als een vervanging van een gekwalificeerd medisch advies. My Daily Coach is geen gekwalificeerd arts en geeft geen medische adviezen, diagnose of behandelingen.
De alternatieve behandelingsmethode van My Daily Coach zijn geen vervanging van andere behandelingsmethode en sluiten deze dan ook nimmer uit. Indien u gebruik maakt van de diensten van My Daily Coach blijft u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid.