Selecteer een pagina

Overcome any obstacle (Rhino)

Voor jou is dit een power week.

 

Alles maar ook alles wat uitdagend is en op je pad komt, glijdt als het ware moeiteloos van je af. You don’t stress want je hebt er geen tijd voor!

 

Je zit in een heerlijke vibe en daar wil ik je ook blijven. Hierdoor kan je omgeving denken dat je onverschillig bent of net doet alsof, maar zij weten niet hoe hard je hiervoor hebt gewerkt.

 

Je hebt geïnvesteerd in je goed voelen en niets of niemand neemt dat bij je weg.

 

Of je bent er helemaal klaar mee dat je mood wordt beïnvloed door je omstandigheden, dat kan uiteraard ook.

 

Als jij dat totaal niet voelt dan is dit een uitnodiging om vanaf nu je aandacht te richten op het feit dat je niet je obstakels bent.

 

Dat je niet je pijn bent, je ziekte of wat je op dit moment ervaart wat niet fijn is in je leven. Je hebt dit op je pad gekregen. Wat ook de reden is, hoe jij ermee omgaat is bepalend.

 

Soms kunnen we iets niet veranderen maar we kunnen wel veranderen hoe we ermee omgaan. Dat is de keuze die namelijk iedereen heeft.

 

Onderneem activiteiten die helpen bij het ontwikkelen van een andere mindset en het creëren van een andere energie. EFT-Tapping helpt hierbij of energie cleansings.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.