Selecteer een pagina

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

Lees hier de ervaring van Riny

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

 

Ik voelde me erg goed bij de groep van Daily en toen zij voorstelde om met deze groepscoaching te beginnen had ik direct het gevoel dat dit voor mij bestemd was.

 

De sessies waren heel erg fijn en stimulerend. Ik zag er echt uit naar het wekelijkse contact met onze bijzonder liefdevolle groep.
Ik heb dan ook vooral geleerd hoe ik mijn eigen negatieve mindset in deze zou kunnen herprogrammeren waardoor ik beter in mijn eigen mooie licht kom te staan.

 

Niet dat ik alles wat ik zou willen al heb gerealiseerd, maar ik heb nu het nodige gereedschap om ermee verder te kunnen.
Eenieder die met deze problematiek worstelt en tot de conclusie is gekomen dat je aan je zelf wilt gaan werken zou ik absoluut aanraden dit traject te gaan volgen.

 

Daily zoekt met zorg een goede groep mensen bij elkaar en zij is heel enthousiast en stimulerend. Bovendien heeft ze veel kennis en inzichten die ze graag met ons deelt.

 

~ Riny

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde.

Lees hier de ervaring van Davina

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde. Dacht aanvankelijk dat het “beter” met me ging dan ik op dat moment ervaarde. Toen ik over het programma had gehoord was het direct oké, dit moet ik doen!!! Voor eens en altijd komaf ermee! Zo simpel is het natuurlijk allemaal niet.

 

Ik heb mijn 3 thema’s gesteld en ben daar tot op heden nog steeds bewust mee bezig. Ik zou dit programma zeker aanbevelen bij de mensen die ervoor open staan om met zichzelf aan de slag te gaan en daar de moeite en tijd in willen stoppen.

 

Ik heb elke week bijgeleerd. Voor mij was er weinig tot geen herhaling of opfrissing want ik was niet echt bekend met de materie. Ik vond het met momenten heel confronterend, een enorme uitdaging om sommige dingen te verwoorden, te omschrijven maar uiteindelijk is het altijd wel gelukt. Naar mijn gevoel zijn mijn thema’s aan bod gekomen naar de nood die ik had. Of wat ik vond dat eraan “gedaan” moest worden.

 

~ Davina

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden.

Lees hier de ervaring van Sophie

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden. Daarnaast heb ik meerdere readingen bij Daily gehad en voelde ik mij hier op mijn gemak. Ik vind haar energie heel fijn. Dit gaf mij het gevoel dat Daily mij kon helpen met mijn hulpvraag.

De sessies waren super mooi en transformerend. Elke sessie was weer anders en bij elke sessie kwamen er weer inzichten en werd ik fijn gecoacht door Daily. Ze stelde de juiste vragen waardoor je aan het denken gezet wordt. Dit heeft na de sessie energetisch ook veel in gang gezet zoals dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Ik vond de combinatie van coaching en energetisch werk erg mooi bij elkaar passen, daarnaast hebben we ook veel meditaties/visualisaties gedaan en hebben we nog andere mooie tools geleerd en meegekregen.

Toen ik begon met de coaching speelde het een en ander op werkgebied. En de sessies hebben mij hier heel mooi doorheen geholpen. Voordat ik begon aan de coaching had ik mijn werk opgezegd, zonder een andere baan te hebben en uiteindelijk heeft het allemaal super positief uitgepakt. In de laatste sessie had ik een nieuwe baan, helemaal passend bij mijn behoeften. Daily heeft mij geholpen om in het proces dicht bij mezelf te blijven en contact te blijven maken met mijn Inner light. Echt ontzettend bijzonder hoe dat zo mooi gelopen is.

Ik heb heel veel geleerd tijdens de coaching. Ik heb onder andere mijn avond- en ochtendroutine aangepast. Daarnaast weet ik nog beter hoe ik dicht bij mijzelf kan blijven door de verschillende tools die we hebben meegekregen. Verder heb ik geleerd dat ik mijzelf mag en kan opstellen in een groep en dat het juist helpend is voor mezelf en anderen. Doordat je met meer mensen bent, worden er allerlei zaken gespiegeld en dit is ontzettend waardevol geweest voor mijn eigen proces. Je leert ook van anderen en dat is superfijn. Verder begeleidt Daily op een liefdevolle manier iedereen in de groep en geeft ook iedereen voldoende ruimte om haar verhaal te doen en inbreng te geven. Daily voelt goed aan wat je nodig hebt en handelt hiernaar. Dit geeft een erg vertrouwt en veilig gevoel. De humor maakt het ook luchtig en niet altijd zwaar.

 

~ Sophie