Selecteer een pagina

Liefdevol Lichtpuntje 12

 

 

Thema: Teruggeven {BONUS} 

 

 

Het is bijna het einde van het jaar. Tijd om de balans op te maken en iets onbaatzuchtigs te doen, zodat je goede karma opbouwt voor het nieuwe jaar.

 

 

Dit Liefdevolle Lichtpuntje nodigt je uit om iets voor een ander te doen en inzichtelijk te maken wat jij in het afgelopen jaar voor anderen hebt gedaan of betekent.

 

 

 

Wat kun jij vandaag of morgen doen voor iemand anders?

 

Iemand die je goed kent, een onbekende, een (huis)dier, een organisatie of goed doel, voor de persoon die bij de supermarkt geld collecteert. Maar het hoeft natuurlijk niet alleen in geld te zitten. Denk ook aan liefde en aandacht die je aan iemand schenkt, in welke vorm dan ook. You name it!

 

 

Hoe ga je teruggeven?

 

Zorg ervoor dat je weet waarom je het wilt doen. Voel ook de warmte en dankbaarheid in jezelf die ermee gemoeid is. Ook als de ander dit niet expliciet benoemt. Het gaat erom dat je heel bewust iets onbaatzuchtigs doet.

 

 

Balans opmaken, moet dat?

 

Eh, ja! Ik wil dat je stilstaat bij zoveel mogelijk momenten waarop jij iets voor anderen hebt gedaan of betekend in het afgelopen jaar. Schrijf het allemaal op. Als je klaar bent, lees je deze lijst hardop voor.

 

Laat het gevoel van intense blijdschap en dankbaarheid door je heen stromen. Hello good Karma!

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

 

 

 

De 11 Liefdevolle Lichtpuntjes zijn met zorg, liefde, passie, positiviteit en plezier voor jou gechanneld door Daily Coffie. Gebruik het als inspiratiebron en empowerment voor je eigen ontwikkeling.

Disclaimer: Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze publicatie mag niet geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Copyright © 2021 Daily Coffie. Alle rechten voorbehouden.

Privacy verklaring en Gebruiksvoorwaarden van

My Daily Coach