Wanneer je hart tot hart connectie hebt met je coachee, ontstaat er magie tijdens de coaching.

 

Een paar jaar geleden had ik regelmatig coachees/cliënten en medewerkers die dat deel van mijn zelfbeeld triggerde dat ik toen aardig gevonden wilde worden.

Er ging een wereld voor mij open toen ik bewust werd van mijn ongezonde denkpatronen. Ik begon mijn persoonlijk verhaal te herschrijven en kwam tot twee conclusies:

Als je als leidinggevende aardig gevonden wilt worden, dan kun je beter een andere baan zoeken.

Om aan te sluiten op je coachee en hart tot hart verbinding te hebben is het belangrijk dat je jezelf en jouw triggers goed kent.

Ik ben van mening dat je als coach een extra taak hebt: Bewust werken aan jezelf.

 

Ik ben Daily Coffie en verlangde altijd naar vrijheid. Vooral in mijn denken, doen en voelen. Dit verlangen zorgt ervoor dat ik datgene nastreef wat voor mij werkt. Mijn ritme om in alignment te blijven. Ik heb gemerkt dat innerlijk opruimen in combinatie met dagelijks afstemmen op mezelf, het wondermiddel is, wil ik die Free Spirit kunnen zijn.

Innerlijk werk heeft er ook voor gezorgd dat ik veel bagage heb losgelaten. En ik omarm de sensitieve en intuïtieve persoon die ik ben.That’s my true calling: Jou inspireren en begeleiden naar dit gevoel van vrijheid. De Next Level van wie je wilt zijn.

 

Be you. Be great. Stay focused. 

Het leven is 10% wat je overkomt en 90% hoe je hierop reageert. En leer eerst om jezelf lief te hebben! Deze wijsheden zijn inmiddels omgezet in levenservaring and still a work in progress.

Als je net als ik het merendeel van je leven gewend bent om niet te kunnen inzien wat je waard bent, weet je ook hoe geweldig het is wanneer je transformeert in een persoon die zichzelf kan liefhebben. Die trouw blijft aan zichzelf, no matter what.

Dat is mijn weg naar heelheid die ik tot de dag van vandaag voortzet. Deze ervaring is onderdeel van mijn aanpak om jou te helpen bij het realiseren van jouw gewenste doorbraak.

Maak hier een kennismakingsafspraak met Daily

Ik wist niet zo goed wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet.

Nitzah Magdalena

Wat ik echt super fijn vond was jouw inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. 

Cynthia Goedhart

 

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt.

Leslie Haulussy

Wat kan ik voor jou betekenen?

Een Empower sessie of Deep Dive coaching met Daily voor vernieuwde inzichten over jezelf.
Zij laat je zien hoe je er een persoonlijk succesverhaal van kunt maken.

In de shop heb je een aanbod van diverse kaartenleggingen die jou op een eenvoudige manier helpen om snel antwoord te krijgen op de minder complexe vraagstukken.

Mind-Set-Go: Powerhouse Daily Coffie pusht vrouwen zoals jij tot net iets verder waar jij uit jezelf durft te gaan. Laat je meenemen door Daily in haar sprankelende workshop. En ja, zij geeft nòg een workshop en ook die wil je niet missen!

Paul Eykenduyn, organisator Gooise Loopbaandag

A dream came true

 

Daily Coffie (1982) Geaccrediteerd Personal Coach;

 • Intuitive Reader

 • Procesbegeleider

 • Lachcoach (LachBeleving)

 • Opgeleid in EFT, Emotional Freedom Techniques 

 • i.o. Ho’oponopono Practitioner.

 

Zij is geboren op Curaçao, getogen in Nederland en ruim 13 jaar bezig met coachen. Met bezieling en succes heeft zij tijdens haar carrière honderden mensen ondersteund bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.Op 25-jarige leeftijd werd zij Operationeel Manager. Sindsdien heeft zij diverse medewerkers en teams aangestuurd en gecoacht.

In haar laatste managementfunctie als Teammanager heeft zij deze mooie periode van in loondienst werken afgesloten als Trainer van de Lean Six Sigma Orange Belts training.

My Daily Coach haar eerste onderneming werd in 2014 werkelijkheid, met als aanbod online loopbaan- en personal coachingstrajecten. Tevens het ontwikkelen en geven van de Training Coachingsvaardigheden aan de begeleiders van een vrouwencentrum in Amsterdam. A dream came true. Dit avontuur eindigde alweer na een paar maanden door haar onverwachte zwangerschap, gevolgd door een verplichte mama en mental sabbatical van ruim twee jaar.

Deze periode werd gebruikt om grondig te onderzoeken hoe zij meer in het hier en nu kon leven. Dit bracht haar onder andere bij Lachyoga en meditatie. Ook maakte ze in deze periode bewust de keuze om haar inmiddels een aantal jaren durende spiritueel ontwaken te accepteren.

Op de Gooise Loopbaandag maakte ze eind 2016 haar comeback als Coach met de workshop Powervrouw Mind-Set-Go en De kracht van je lach. Haar eerste Lachworkshop voor het grote publiek.

Social Media & Coaching Tools

Daily deelt op Social Media (Instagram, Facebook & LinkedIn) haar kennis, inzichten, tools en tips waarmee zij vrouwen en vrouwelijke coaches Empowered.

Haar aanpak is erop gericht om jou te ondersteunen in het herschrijven van jouw persoonlijk verhaal waarmee je jezelf klein houdt.

Naast het intuïtief werken met orakel- en tarotkaarten past zij diverse coachingstechnieken en methodieken toe tijdens de coaching zoals

 • Oplossingsgericht coachen

 • TA (Transactionele Analyse)

 • RET (Rationeel-emotieve gedragstherapie)

 • Reflective Learning

 • NLP (Neurolinguïstisch Programmeren)

 • Voice Dialoque

 • Meditatietechnieken

 • i.o. Helingsmethode Ho’oponopono (Practitioner)

Ik wist niet zo goed wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet.

Nitzah Magdalena

Wat ik echt super fijn vond was jouw inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. 

Cynthia Goedhart

 

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt.

Leslie Haulussy