Ooit zei iemand tegen mij:
“Daily, jij staat wakker in het leven.”

 

Deze uitspraak is mij altijd bijgebleven, omdat dit inderdaad precies omschrijft hoe ik in het leven sta en hoe ik mijn leven vormgeef.

 

Menselijk gedrag en waarom wij de dingen doen zoals we die doen, dat intrigeert mij enorm.
Hoe doorleef je alles wat je op je levenspad tegenkomt en hoe kom je daar weer uit?

 

 

”Ik heb altijd een ambitie en kracht gevoeld om van mijn leven iets moois te maken. Ondanks angsten en onzekerheden die ik, net als ieder ander, ook ken.”

 

 

 

 

 

Het geheim dat ik ontdekte toen ik 25 jaar was en leiding gaf dat mij sindsdien niet meer heeft losgelaten is dat je mindset de sleutel is – tot alles wat je in je leven wilt bereiken.

Het was een ‘aha-moment’, waarop alles op zijn plek viel. Ik besefte dat je zelf een krachtige, positieve mindset kunt ontwikkelen. Dat geweldige mindset ‘aha-moment’ gun ik anderen ook.
Bewustwording is een groot goed en essentieel om als mens te kunnen groeien.

Investeren in je persoonlijke groei is voor het leven én van onschatbare waarde.
Daarom begeleid ik vrouwen en vrouwelijke coaches bij het bereiken van hun persoonlijke doelen, hun persoonlijke overwinningen, hun volgende doorbraak.

Ik begeleid jou naar de Next Level van wie je wilt zijn.

 

Hoe je over dingen denkt zegt heel veel over jou. Jouw manier van denken is bepalend voor je levensvreugde, hoe succesvol je zal zijn bij alles wat je doet en hoe je in dit leven staat.

 

 

Hier geef je een krachtige impuls aan als je aandacht hebt voor:

 • Hoe je in dit leven wilt leren,

 • Wat je wilt leren en

 • Welke leermiddelen je hiervoor aangrijpt.

 

Het aanbod van My Daily Coach is een combinatie van training en coaching dat jou een gestructureerde manier aanreikt om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

 

Gedurende een korte of langere periode ga je met Daily aan de slag. Je werkt tijdens de sessies aan meer inzicht, zelfkennis en jouw volgende doorbraak.
Je legt de basis om zelfstandig verder te gaan.

Bekijk hier ons aanbod

Ik wist niet zo goed wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet.

Nitzah Magdalena

Wat ik echt super fijn vond was jouw inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. 

Cynthia Goedhart

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt.

Leslie Haulussy

Mind-Set-Go: Powerhouse Daily Coffie pusht vrouwen zoals jij tot net iets verder waar jij uit jezelf durft te gaan. Laat je meenemen door Daily in haar sprankelende workshop. En ja, zij geeft nòg een workshop en ook die wil je niet missen!

Paul Eykenduyn, organisator Gooise Loopbaandag

A dream came true

 

Daily Coffie (1982) moeder, blogger, vlogger,  Gediplomeerd Personal Coach;

 • Intuitive Reader

 • Procesbegeleider

 • Lachcoach (LachBeleving)

 • EFT Behandelaar (Emotional Freedom Techniques)

 • i.o. Ho’oponopono Practitioner

Naast het intuïtief coachen werkt Daily met diverse coachingstechnieken en methodieken:

 • Oplossingsgericht coachen

 • TA (Transactionele Analyse)

 • RET (Rationeel-emotieve gedragstherapie)

 • Reflective Learning

 • NLP (Neurolinguïstisch Programmeren)

 • Voice Dialoque

 • Meditatietechnieken

 • i.o. Helingsmethode Ho’oponopono (Practitioner)

 • EFT (Emotional Freedom Techniques)

 • Werken met het onbewuste (Orakel en tarotkaarten)

 

Daily is geboren op Curaçao, getogen in Nederland en ruim 13 jaar bezig met coachen. Met bezieling en succes heeft zij tijdens haar carrière honderden mensen ondersteund bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.Op 25-jarige leeftijd werd zij Operationeel Manager. Sindsdien heeft zij diverse medewerkers en teams aangestuurd en gecoacht.

In haar laatste managementfunctie als Teammanager heeft zij deze mooie periode van in loondienst werken afgesloten als Trainer van de Lean Six Sigma Orange Belts training.

My Daily Coach haar eerste onderneming werd in 2014 werkelijkheid, met als aanbod online loopbaan- en personal coachingstrajecten. Tevens het ontwikkelen en geven van de Training Coachingsvaardigheden aan de begeleiders van een vrouwencentrum in Amsterdam. A dream came true. Dit avontuur eindigde alweer na een paar maanden door haar onverwachte zwangerschap, gevolgd door een verplichte mama en mental sabbatical van ruim twee jaar.

Deze periode werd gebruikt om grondig te onderzoeken hoe zij meer in het hier en nu kon leven. Dit bracht haar onder andere bij Lachyoga en meditatie. Ook maakte ze in deze periode bewust de keuze om haar inmiddels een aantal jaren durende spiritueel ontwaken te accepteren.

Op de Gooise Loopbaandag maakte ze eind 2016 haar comeback als Coach met de workshop Powervrouw Mind-Set-Go en De kracht van je lach. Haar eerste Lachworkshop voor het grote publiek.

Wat kan ik voor jou betekenen?

In de shop heb je een aanbod van diverse kaartenleggingen die jou op een eenvoudige manier helpen om antwoorden te krijgen op jouw vraag.