De ware liefde is een daad van volledige overgave ~ Paulo Coelho

Soms is het allemaal behoorlijk overweldigend.

De ontmoeting.

Aantrekken en afstoten.

Afgewezen voelen door je Tweelingziel of andere innerlijk kind thema’s die worden aangeraakt door het contact.

Periodes van geen contact.

De onuitwisbare aantrekkingskracht terwijl het misschien niet eens jouw type is.

De magie die eromheen hangt ♡

Wanneer je vastloopt in je connectie, loop je vast met jezelf.

Dit is het meest voorkomende probleem in de tweelingzielen connectie want wanneer je vastloopt met jezelf heb je sneller kans om wanhopig te raken.

 

Hierdoor ga je jagen.
Raak je gehecht (verslaafd) aan de connectie.
Je bent teveel gefocust op de ander en wat deze wel of niet doet.
Wat die nalaat en waarmee hij jou weer enorm raakt.
Er ontstaan steeds allerlei triggers die ervoor zorgen dat je in een oneindige emotionele rollercoaster terechtkomt, totdat je er iets mee doet.

 

De meeste van ons worden het dan zat en proberen eruit te stappen.

 

Maar de cyclus is een hardnekkige om te doorbreken want eruit stappen uit frustratie omdat iets niet heeft gewerkt zorgt ervoor dat je sneller dan je denkt er weer in zit.
Je blijft dit energie vretende proces herhalen. Ook als je een nieuw iemand ontmoet, wat meestal een zielsconnectie is blijf je dezelfde patronen herhalen.

 

Daarnaast heb je een groep die blijft waar die zit ondanks de pijnlijke ervaring omdat de ‘tweelingzielen label’ zwaarder weegt dan de realiteit. Je hebt te maken met een emotioneel onbereikbaar persoon of iemand die niet voor je kiest, maar omdat je niet voor jezelf durft te kiezen uit angst om de ander kwijt te raken blijf je pijn lijden.

 

Ik weet het, dit zijn niet de meest opbeurende ervaringen maar wel de realiteit van de negatieve kant van de tweelingzielen connectie.

De positieve kant van de connectie wordt zichtbaar zodra je investeert in je goed voelen.
In vanuit een positieve Divine Feminine energie je connectie leren benaderen.

 

Door de wonden en ongezonde patronen op de vrouwelijke energie lijn, jouw yin energie te helen. Maar ook te kijken naar de ongezonde Divine Masculine patronen die jij bij je draagt vanuit de masculiene oftewel jouw yang energie.

 

Ik heb vier jaar al mijn ongezonde patronen aangekeken omdat ik hiermee werd geconfronteerd in mijn Tweelingzielen Reis met mijn valse twin. Daarvoor in een zeer toxische relatie gezeten waarbij ik mezelf compleet kwijt raakte. De connectie met mijn valse twin was eigenlijk de overtreffende trap die ik nodig had om werkelijk te ontwaken.

Ik heb nog niet eerder zoveel Dark Nights Of The Soul (DNOTS) achter elkaar gehad als toen. Ik ben alle kanten opgegaan emotioneel, mentaal alsook energetisch. Op een gegeven ogenblik was ik energetisch leeg.

 

Een jaar voor Union met mijn echte tweelingziel mocht ik nog eenmaal een toxische connectie ervaren. Nadat ik daar alle energetische banden mee had verbroken maar ook de connectie met mijn valse twin ontmoette ik mijn echte tweelingziel. Het was een weerzien na 26 jaar. Een verhaal zoals je dat leest in een boek, een roman of het had ook het script kunnen zijn van een liefdesfilm.

 

Hij is niet spiritueel zoals ik.
Gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, staat voor veel open maar belichaamt de Divine Masculine levensopdracht: Hij is de verbinding, mijn verbinding met het aardse leven. De materie.

 

Ik, wij, de Divine Feminines zijn de poorten naar het Goddelijke. Via ons komende de divine masculines in contact met het spirituele. Maar hiervoor moeten wij goed in contact geraken met onszelf.

Onze Divine Masculines of het nu een man of een vrouw is heeft ons nodig om te connecten met het niet aardse. Om in contact te komen met hun Goddelijke Zijn.

Zij voelen via ons waardoor zij het Goddelijke mogen ervaren en wij ervaren via hun zodat wij weer leren om het Goddelijke te voelen.

Wij Divine Feminines hebben de Divine Masculines nodig om te aarden. De aardse levenslessen die ons herinneren aan wie in oorsprong zijn veilig te ervaren zodat het contact met ons Goddelijke Zijn in dit leven optimaal is

Ik help jou tijdens het Inner Child Coachingstraject bij het ontwikkelen van emotionele volwassenheid in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind.

 

Ik faciliteer jou bij het helen van je gewonde innerlijk kind delen. Je leert anders omgaan met de triggers en hoe je meesterschap verwerft over de lessen.

 

 • Na dit traject heb je meer zelfregie in plaats van het gevoel dat iets je overkomt.

 • Je kijkt en waardeert jezelf anders waardoor je sneller overgaat tot geïnspireerde actie in plaats van jezelf klein houden.

 • Je hebt je losgemaakt van een identiteit die je jezelf hebt aangemeten wat niets te maken heeft met je ware zelf.

 

 

Daarnaast heb ik ook gemerkt dat het integreren van wat ik noem de drie zelven: Je Hogere zelf, Volwassen zelf en het Innerlijk kind in je dagelijks bestaan ervoor zorgt dat je energie beter stroomt.

 

Je manifesteert anders omdat de energie die je uitzendt beter is afgestemd op jouw werkelijke intenties.

Inner Child Coaching

In 16 weken gaan wij intensief aan de slag met jouw thema’s die veelal gaan over:

 • Afwijzing

 • ‘Pleasen’ van anderen

 • Aangepast kind gedrag vertonen als volwassene

 • Je niet gehoord/gezien/geliefd voelen

 • Jezelf niet goed genoeg vinden

 • Je niet durven uit te spreken

 • of lastig je grenzen bewaken

 • Codependency

 • Binding of verlatingsangst

 • Je emoties niet kunnen uiten of te veel emoties die je lastig vindt om te managen

 • Problemen met zichtbaarheid;

 • of de behoefte om jezelf in gezelschap kleiner te maken

 • Onverwerkte pappa/mama trauma wat zich in het nu afspeelt in jouw relaties

 • Andere innerlijk kind gerelateerde onderwerpen

 

 

Het Traject

 • Gratis intakegesprek

 • Coaching en training in een periode van 16 weken

 • Deep Inner Work & Energy Cleansings

 • Oefeningen, empowerment tools, succes rituelen enz

 

BONUS

 • Innerlijk kind meditatie

 • Hogere Zelf meditatie

 • Diamanten licht activatie

 • 2 Inner Child Chakra Cleansings t.w.v. €176

 

 

Wil je wel innerlijk kind coaching maar niet op basis van 16 weken?  Plan alsnog een vrijblijvende intake gesprek in met Daily en bespreek daar je wensen.

Als je door je Tweelingzielen reis op het punt bent beland dat je niet meer voor- of achteruit kunt en je het gevoel hebt dat je aan de rand van de afgrond staat… Investeer dan in jezelf en kies voor de Inner child coaching begeleidt door Daily. Maar alleen als je echt klaar bent om aan de ontmoeting met je innerlijk kind te beginnen.

De reis naar binnen is pijnlijk, confronterend en vereist intensief hard werken. Het uiteindelijke resultaat is verrassend, je ontvangt de rust en het overzicht voor het heden en de toekomst die ervoor zorgen dat je weer stevig in je schoenen staat en de beste beslissingen voor jezelf neemt. In zeer korte tijd (voor mij zes weken) leer je effectief je verleden en je huidige emoties en relaties de juiste plek te geven.  Je leert waarom je zo heftig reageert op de triggers van je tweelingziel en de spiegel die hij/zij je voorhoudt en hoe je daar voor jezelf mee om kunt gaan.

Na dit traject begrijp je waarom je de dingen doet die je doet, waarom je voelt wat je voelt en hoe mooi en waardevol je bent. Coaching van Daily is het mooiste cadeau dat jezelf kunt geven. Kies voor jezelf en laat je door haar meenemen. Je ervaart al tijdens en na het traject wonderlijke momenten en openbaringen! Ook in je tweelingzielen connectie.

Liefs, Isabel

 

Heel toevallig kwam ik Daily tegen op YouTube. Ik had de term tweelingziel net ontdekt en haar video’s resoneerden vaak met mij. Het is me al vaker gezegd dat ik aan mijn innerlijke kind mag werken en mijn gevoel zei dat Daily de juiste persoon is.

Ik ben de Inner Child coaching traject met haar aangegaan en het heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb heel veel inzichten gekregen waardoor mijn levensstijl is veranderd. Ik zat vaak in een lage energie en met de Inner Child coaching heb ik handvatten gekregen waardoor ik vandaag kan zeggen dat ik me echt beter voel. Wat ik heb bereikt is dat ik dichter bij mezelf blijf en weet hoe ik mijn energie hoog houd.

De Inner Child coaching traject is echt een aanrader voor wie pas ontwaakt in spiritualiteit en de tweelingziel reis bewandelt.  Je krijgt echt handvatten mee om je verder te ontwikkelen en te groeien want de kleinste dingen maken grote positieve verschillen in onze transformatie.

 

 Licht en liefde Sandy  

 

Het Inner Child Coachingstraject heeft mijn leven veranderd. Met het enorme vertrouwen en veilige gevoel dat Daily mij vanaf het eerste moment gaf, kon zij mij al snel contact laten maken met mijn innerlijk kind.

Ze heeft me bewust gemaakt van bepaalde patronen en pijnpunten die vaak mijn leven beheersten, en mij tools meegeven om situaties en triggers op een heel andere manier te zien en te benaderen.

Door de sessies heen heb ik mijzelf al snel zien transformeren van een onzekere teruggetrokken vrouw naar een zelfverzekerd persoon die zichzelf nu oprecht graag ziet!

Een transformatie waar ik eeuwig dankbaar voor ben.

Veel liefs, Debbie

Ik heb gekozen voor Daily als coach, omdat ze mij na de eerste ontmoeting bijzonder aansprak om het feit dat zij mijn situatie volkomen begreep en kon omschrijven. Tijdens het eerste gesprek gaf zij aan hoe ze mij verder kon helpen en dat heeft zij ook waargemaakt. De coaching was van mens tot mens. Daily heeft mij een spiegel voorgehouden, dit was soms confronterend maar heel goed. Verder ze heeft mij verteld over Ho’oponopono. Dit vergevingsritueel helpt mij enorm. Ben je op zoek naar een coach die jou verder kan helpen ga naar Daily.

Monique