Selecteer een pagina

Wanneer je vastloopt in je connectie, loop je vast met jezelf.

 

Dit is het meest voorkomende probleem in de tweelingzielen connectie want wanneer je vastloopt met jezelf heb je sneller kans om wanhopig te raken.

Hierdoor ga je jagen, chasen.
Raak je gehecht (verslaafd) aan de connectie en ontstaat er attachment.

Je bent teveel gefocust op de ander en er ontstaan steeds allerlei triggers die ervoor zorgen dat je in een oneindige emotionele rollercoaster terechtkomt, totdat je er iets mee doet.

De positieve kant van de connectie wordt zichtbaar zodra je investeert in je goed voelen.

 

Ik heb vier jaar al mijn ongezonde patronen aangekeken omdat ik hiermee werd geconfronteerd in mijn Tweelingzielen Reis met mijn valse twin.

 

Ik heb nog niet eerder zoveel Dark Nights Of The Soul (DNOTS) achter elkaar gehad als toen. Ik ben alle kanten opgegaan emotioneel, mentaal alsook energetisch. Op een gegeven ogenblik was ik energetisch leeg.

 

Fast forward naar nu waar ik liefdevol in Union ben met mijn echte tweelingziel.

 

Een weerzien na 26 jaar. Een verhaal zoals je dat leest in een boek, een roman of het had ook het script kunnen zijn van een mooie liefdesfilm.

 

Hij belichaamt de Divine Masculine levensopdracht: Zij zijn de verbinding, hij is mijn verbinding, met het aardse leven. De materie.

 

Ik, wij, de Divine Feminines zijn de poorten naar het Goddelijke. Via ons komende de divine masculines in contact met het spirituele. Maar hiervoor moeten wij goed in contact geraken met onszelf.

 

Zij voelen via ons waardoor zij het Goddelijke ervaren en wij ervaren via hun zodat wij weer leren om het Goddelijke te voelen.

 

Ik help jou tijdens de tweelingzielen coaching om de diepere lagen te verkennen van alles wat je tweelingziel in jou aanraakt

 

De tweelingzielen coaching helpt jouw om de diepere lagen te verkennen van alles wat je tweelingziel in je aanraakt.

 

Bepaalde thema’s blijven zich eenmaal herhalen.
Ook als je wel in 3D in Union bent wat voor aantrekken en afstoten dynamiek zorgt. Dit is een zeer uitputtend proces.

 

 

Union wordt een makkelijker proces wanneer je in je volledige potentieel in contact staat met de ander.

 

Dat is de onbevreesde, zelfverzekerde, vol met zelfliefde en een met veel zelfrespect persoon die je bent.

 

Het is de versie van jezelf die vanuit haar Goddelijkheid handelt, leeft maar ook aan de ander geeft en ontvangt.

 

 

De innerlijk kind thema’s en patronen die geraakt worden waaruit blijkt dat je op bepaalde stukken geen emotionele volwassenheid hebt ontwikkeld zullen zich blijven herhalen in alle relaties en connecties die je aangaat.

 

Een aantal vrouwen zijn na de coaching mooi in union geraakt met hun tweelingziel maar dat is niet het doel van de coaching. Ik zie dat meer als een mooie logisch en geheel natuurlijk proces.

 

Wij werken wel gezamenlijk aan hetgeen wat vanuit jou union met je tweelingziel bemoeilijkt.

Inner Child Coaching

In 16 weken gaan wij intensief aan de slag met jouw thema’s die veelal gaan over:

 • Afwijzing

 • ‘Pleasen’ van anderen

 • Aangepast kind gedrag vertonen als volwassene

 • Je niet gehoord/gezien/geliefd voelen

 • Jezelf niet goed genoeg vinden

 • Je niet durven uit te spreken

 • of lastig je grenzen bewaken

 • Codependency

 • Binding of verlatingsangst

 • Je emoties niet kunnen uiten of te veel emoties die je lastig vindt om te managen

 • Problemen met zichtbaarheid;

 • of de behoefte om jezelf in gezelschap kleiner te maken

 • Onverwerkte pappa/mama trauma wat zich in het nu afspeelt in jouw relaties

 • Andere innerlijk kind gerelateerde onderwerpen

 

 

Het Traject

 • Gratis intakegesprek

 • Coaching en training in een periode van 16 weken

 • Deep Inner Work & Energy Cleansings

 • Oefeningen, empowerment tools, succes rituelen enz

 

BONUS

 • Innerlijk kind meditatie

 • Hogere Zelf meditatie

 • Diamanten licht activatie

 • 2 Inner Child Chakra Cleansings t.w.v. €176

 

 

Wil je wel innerlijk kind coaching maar niet op basis van 16 weken?  Plan alsnog een vrijblijvende intake gesprek in met Daily en bespreek daar je wensen.

Als je door je Tweelingzielen reis op het punt bent beland dat je niet meer voor- of achteruit kunt en je het gevoel hebt dat je aan de rand van de afgrond staat… Investeer dan in jezelf en kies voor de Inner child coaching begeleidt door Daily. Maar alleen als je echt klaar bent om aan de ontmoeting met je innerlijk kind te beginnen.

De reis naar binnen is pijnlijk, confronterend en vereist intensief hard werken. Het uiteindelijke resultaat is verrassend, je ontvangt de rust en het overzicht voor het heden en de toekomst die ervoor zorgen dat je weer stevig in je schoenen staat en de beste beslissingen voor jezelf neemt. In zeer korte tijd (voor mij zes weken) leer je effectief je verleden en je huidige emoties en relaties de juiste plek te geven.  Je leert waarom je zo heftig reageert op de triggers van je tweelingziel en de spiegel die hij/zij je voorhoudt en hoe je daar voor jezelf mee om kunt gaan.

Na dit traject begrijp je waarom je de dingen doet die je doet, waarom je voelt wat je voelt en hoe mooi en waardevol je bent. Coaching van Daily is het mooiste cadeau dat jezelf kunt geven. Kies voor jezelf en laat je door haar meenemen. Je ervaart al tijdens en na het traject wonderlijke momenten en openbaringen! Ook in je tweelingzielen connectie.

Liefs, Isabel

 

Heel toevallig kwam ik Daily tegen op YouTube. Ik had de term tweelingziel net ontdekt en haar video’s resoneerden vaak met mij. Het is me al vaker gezegd dat ik aan mijn innerlijke kind mag werken en mijn gevoel zei dat Daily de juiste persoon is.

Ik ben de Inner Child coaching traject met haar aangegaan en het heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb heel veel inzichten gekregen waardoor mijn levensstijl is veranderd. Ik zat vaak in een lage energie en met de Inner Child coaching heb ik handvatten gekregen waardoor ik vandaag kan zeggen dat ik me echt beter voel. Wat ik heb bereikt is dat ik dichter bij mezelf blijf en weet hoe ik mijn energie hoog houd.

De Inner Child coaching traject is echt een aanrader voor wie pas ontwaakt in spiritualiteit en de tweelingziel reis bewandelt.  Je krijgt echt handvatten mee om je verder te ontwikkelen en te groeien want de kleinste dingen maken grote positieve verschillen in onze transformatie.

 

 Licht en liefde Sandy  

 

Het Inner Child Coachingstraject heeft mijn leven veranderd. Met het enorme vertrouwen en veilige gevoel dat Daily mij vanaf het eerste moment gaf, kon zij mij al snel contact laten maken met mijn innerlijk kind.

Ze heeft me bewust gemaakt van bepaalde patronen en pijnpunten die vaak mijn leven beheersten, en mij tools meegeven om situaties en triggers op een heel andere manier te zien en te benaderen.

Door de sessies heen heb ik mijzelf al snel zien transformeren van een onzekere teruggetrokken vrouw naar een zelfverzekerd persoon die zichzelf nu oprecht graag ziet!

Een transformatie waar ik eeuwig dankbaar voor ben.

Veel liefs, Debbie

Ik heb gekozen voor Daily als coach, omdat ze mij na de eerste ontmoeting bijzonder aansprak om het feit dat zij mijn situatie volkomen begreep en kon omschrijven. Tijdens het eerste gesprek gaf zij aan hoe ze mij verder kon helpen en dat heeft zij ook waargemaakt. De coaching was van mens tot mens. Daily heeft mij een spiegel voorgehouden, dit was soms confronterend maar heel goed. Verder ze heeft mij verteld over Ho’oponopono. Dit vergevingsritueel helpt mij enorm. Ben je op zoek naar een coach die jou verder kan helpen ga naar Daily.

Monique