Selecteer een pagina

Love Your Inner Light

 

Stap voor stap werk je aan eenwording met je innerlijk licht, om zonder pardon jezelf te zijn.

 

Met dit programma heb je de belangrijkste lagen van waaruit jouw mooie innerlijk licht is opgebouwd bekeken, gevoeld en weer eigen gemaakt.

Verschillende lagen van jezelf…

 

 

Wat jou zo uniek maakt is je Trillingsfrequentie. Jouw licht: YOUR INNER LIGHT.

 

Jouw licht wordt beïnvloed door:

 • Je persoonlijkheid

 • Je lichaam

 • Energetische blauwdruk

 • Hoe jij voelt en waarneemt

 • In het leven staat

 • Denkt over jezelf en de wereld om je heen

 • enz

 

Dat zorgt er ook weer voor dat het soms overweldigend kan het zijn om volledig jezelf te zijn.

 

 

Hoe kan jij bloeien en bij je eigenheid blijven als de maatschappij iets anders van je verwacht?

 

 

Maar dat niet alleen.

 

Je opvoeding heeft ook een enorme stempel gedrukt op wat jij nu mogelijk als waarheid aanhoudt

 • over waar je recht op hebt in dit leven,

 • wat je nodig hebt,

 • wie je mag of moet zijn en;

 • wat je mag ontvangen.

 

 

Zie het zo, je coping mechanisme is er altijd op gericht om je te beschermen. Die kent geen ambitie, dromen of diepgewortelde verlangens over een succesvol leven.

 

 

Juist dit zorgt ervoor dat je ‘veilig’ blijft waar je bent.

 

 

Jij wilt toch ook groeien, bloeien en (je licht) SHINEN zoals de succesvolle mensen die gelukkig zijn met zichzelf?

Ik heb alle sessies positief ervaren. Het was voor mij absoluut de moeite waard. Ik heb enorm gelachen en ook zeker een traan gelaten, maar dingen loslaten wat mij niet meer gelukkig maakte, gaf mij weer zuurstof en motivatie om verder door te pakken. Mede dankzij Daily heb ik mijzelf opnieuw  leren kennen. Ik ben door veel spirituele mensen begeleid, maar de manier waarop Daily werkt; met een overdosis aan HUMOR heeft mij diep geraakt. Ze heeft mij vertrouwen en power gegeven om de persoon te zijn zoals ik mag en wil zijn.

 

Door de sessies heb ik doen beseffen dat perfectionisme niet goed is voor mij. Maar wel hoe het is om bewust eigen liefde te kunnen voelen en te ontvangen.

 

Het creëren van het bewustwording over je eigen patronen stond centraal. Deze inzichten heb ik zelfstandig kunnen ervaren aan de hand van de opdrachten die je meekrijgt na elke sessie. Love Your Inner Light kan ik aan iedereen aanbevelen die nog meer eigen liefde wil creëren met een friendly reminder hieraan. Voor mij was er geen betere timing. Mijn innerlijk geluk staat nu gelijk aan het beeld zoals ik het wens.

~ Fabijenna

Love Your Inner lIght

 

In 8 weken een Deep dive naar binnen…

 • Je leert je innerlijk kind kennen.

 • Je leert de Real Showgirl kennen die alles voor je bepaalt: Je onderbewuste

 • en wat zij in het hier en nu nodig heeft zodat zij jou ondersteunt bij het worden van wie je wilt zijn.

 

Maar ook hoe uit contact zijn met jezelf jouw mooie licht dimt en hoe je ervoor zorgt dat je altijd verbonden blijft met jezelf!

Week 1

De ontmoeting met je innerlijk kind

Week 2

Waarom jij doet wat je doet

Week 3

Zelfreflectie & Integratie

Week 4

Wat ben jij waard?

Week 5

Leer je energie managen

Week 6

Zelfreflectie & Integratie

Week 7

Ontmoet jouw innerlijk licht

Week 8

Activatieceremonie

Programma

 

Het is een spiritueel coachingsprogramma, wat betekent dat we veelal energetisch werk doen gericht op een dieper level in contact komen met jezelf. Je essentie.

 

Verder komt tijdens het traject aan bod:

 • Mindset training

 • Lichaamsbewustzijn ontwikkeling

 • Meditatie en visualisatietechnieken

 • Werken met het onderbewuste

 • Innerlijk kind werk

 • Energetisch werk: Hygiëne en Healing

 • Leren maken van hartsverbinding

 • Reflective Learning

 • Emotiemanagement en limiting beliefs clearing

 • Alles gericht op zelfempowerment

 

Tijdens het traject gebeurt er van alles in je (leven en) energie, omdat je diverse thema’s aanraakt die je innerlijke programma veranderen.

 

Je verhoogt je  energieniveau waardoor je andere inzichten ontwikkelt die jou weer helpen bij het creëren van het leven dat je echt wilt!

 

 

Dit traject is voor jou als jij:

 • Durft door te zetten wanneer het lastig wordt.

 • Bereid bent om 100% verantwoordelijk te nemen voor jouw leven.

 • Met je eigen vastgestelde thema’s individueel alsook in groepsverband aan de slag wilt.

 

Alles wat je is aangedaan in het verleden kan niemand meer veranderen.

 

Pas wanneer je voelt (en weet) dat jij de creator bent van je eigen geluk en leven creëer je de doorbraak wat jou naar de Next level brengt.

 

En zo creëer je doorbraak na doorbraak!

 

 

Maandelijks start er een nieuwe groep van max 4 personen. Geef je hieronder op voor de eerstvolgende groep

 

IK WIL DEELNEMEN AAN LOVE YOUR INNER LIGHT

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

Lees hier de ervaring van Riny

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

 

Ik voelde me erg goed bij de groep van Daily en toen zij voorstelde om met deze groepscoaching te beginnen had ik direct het gevoel dat dit voor mij bestemd was.

 

De sessies waren heel erg fijn en stimulerend. Ik zag er echt uit naar het wekelijkse contact met onze bijzonder liefdevolle groep.
Ik heb dan ook vooral geleerd hoe ik mijn eigen negatieve mindset in deze zou kunnen herprogrammeren waardoor ik beter in mijn eigen mooie licht kom te staan.

 

Niet dat ik alles wat ik zou willen al heb gerealiseerd, maar ik heb nu het nodige gereedschap om ermee verder te kunnen.
Eenieder die met deze problematiek worstelt en tot de conclusie is gekomen dat je aan je zelf wilt gaan werken zou ik absoluut aanraden dit traject te gaan volgen.

 

Daily zoekt met zorg een goede groep mensen bij elkaar en zij is heel enthousiast en stimulerend. Bovendien heeft ze veel kennis en inzichten die ze graag met ons deelt.

 

~ Riny

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde.

Lees hier de ervaring van Davina

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde. Dacht aanvankelijk dat het “beter” met me ging dan ik op dat moment ervaarde. Toen had ik over Love Your Inner Light had gehoord was het direct oké, dit moet ik doen!!! Voor eens en altijd komaf ermee! Zo simpel is het natuurlijk allemaal niet.

 

Ik heb mijn 3 thema’s gesteld en ben daar tot op heden nog steeds bewust mee bezig. Ik zou dit programma zeker aanbevelen bij de mensen die ervoor open staan om met zichzelf aan de slag te gaan en daar de moeite en tijd in willen stoppen.

 

Ik heb elke week bijgeleerd. Voor mij was er weinig tot geen herhaling of opfrissing want ik was niet echt bekend met de materie. Ik vond het met momenten heel confronterend, een enorme uitdaging om sommige dingen te verwoorden, te omschrijven maar uiteindelijk is het altijd wel gelukt. Naar mijn gevoel zijn mijn thema’s aan bod gekomen naar de nood die ik had. Of wat ik vond dat eraan “gedaan” moest worden.

 

~ Davina

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden.

Lees hier de ervaring van Sophie

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden. Daarnaast heb ik meerdere readingen bij Daily gehad en voelde ik mij hier op mijn gemak. Ik vind haar energie heel fijn. Dit gaf mij het gevoel dat Daily mij kon helpen met mijn hulpvraag.

De sessies waren super mooi en transformerend. Elke sessie was weer anders en bij elke sessie kwamen er weer inzichten en werd ik fijn gecoacht door Daily. Ze stelde de juiste vragen waardoor je aan het denken gezet wordt. Dit heeft na de sessie energetisch ook veel in gang gezet zoals dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Ik vond de combinatie van coaching en energetisch werk erg mooi bij elkaar passen, daarnaast hebben we ook veel meditaties/visualisaties gedaan en hebben we nog andere mooie tools geleerd en meegekregen.

Toen ik begon met de coaching speelde het een en ander op werkgebied. En de sessies hebben mij hier heel mooi doorheen geholpen. Voordat ik begon aan de coaching had ik mijn werk opgezegd, zonder een andere baan te hebben en uiteindelijk heeft het allemaal super positief uitgepakt. In de laatste sessie had ik een nieuwe baan, helemaal passend bij mijn behoeften. Daily heeft mij geholpen om in het proces dicht bij mezelf te blijven en contact te blijven maken met mijn Inner light. Echt ontzettend bijzonder hoe dat zo mooi gelopen is.

Ik heb heel veel geleerd tijdens de coaching. Ik heb onder andere mijn avond- en ochtendroutine aangepast. Daarnaast weet ik nog beter hoe ik dicht bij mijzelf kan blijven door de verschillende tools die we hebben meegekregen. Verder heb ik geleerd dat ik mijzelf mag en kan opstellen in een groep en dat het juist helpend is voor mezelf en anderen. Doordat je met meer mensen bent, worden er allerlei zaken gespiegeld en dit is ontzettend waardevol geweest voor mijn eigen proces. Je leert ook van anderen en dat is superfijn. Verder begeleidt Daily op een liefdevolle manier iedereen in de groep en geeft ook iedereen voldoende ruimte om haar verhaal te doen en inbreng te geven. Daily voelt goed aan wat je nodig hebt en handelt hiernaar. Dit geeft een erg vertrouwt en veilig gevoel. De humor maakt het ook luchtig en niet altijd zwaar.

 

~ Sophie