Selecteer een pagina

Video Reading: Tarot Treatment

 

Alle vragen die te maken hebben met je persoonlijke en professionele ontwikkeling kunnen worden gesteld.

 

Aan het eind van de Tarot Treatment is het voor jou duidelijk

  • wat jou in de weg staat; de blokkades

  • wat je zelf aan de situatie kunt doen; jouw doorbraken

  • waar jouw kracht ligt; je zelfredzaamheid

 

De Video Reading is nu: €123 €111

 

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je ontvangt binnen 48 uur na je betaling een vragenlijst om je persoonlijke gegevens en indien nodig die van je geliefde door te geven.

 

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van jouw gegevens ontvang je de Video Reading.

Vanaf het moment dat ik Daily zag, voelde ik die spreekwoordelijke klik. We hebben veel raakvlakken en juist dáárom voel ik mij prettig om mijzelf bij haar kwetsbaar op te stellen zodat ik verder kan werken aan mijn eigen processen. Een sessie met haar is meteen ook een energy boost naast de heldere reading waardoor je precies weet wat je te doen staat.
 
Ik raad iedere ondernemer aan om minstens ieder half jaar zichzelf zo’n boost met bomvol inzichten te gunnen.
 
 
Liefs, Hanneke

 

Coaching (TZ/TT)

 111,00

Ik volg Daily Coffie al enige tijd en was enorm onder de indruk van de online video’s. Elke keer leken de kaarten wel over mij te gaan. Ik besloot een coaching sessie te boeken. Ik heb eerst een fijn kennismakingsgesprek gehad en twee dagen later de sessie. Voor mij was het een bijzondere en mooie ervaring. Met haar duidelijke uitleg vielen een aantal zaken, zowel privé als zakelijk, op z’n plek en waar ik mee aan de slag kan. Ze heeft een warme en eerlijke persoonlijkheid en zo heb ik de sessie ook ervaren. Ik wil Daily enorm dank zeggen en kan haar zeker aanraden als je met bepaalde vraagstukken, belemmeringen of uitdagingen zit.
 
Jennifer Camron | eigenaar van Business Development for Women  
 

Eerst volgde er een korte kennismakingsgesprek. Dat eerste gesprek voelde al heel vertrouwd aan en ze wist toen al gelijk de juiste vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten.

Daily kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en weet dat ook aan te kaarten bij je. Verders heeft ze een groot invoelend vermogen en een open houding.

Ik wist niet zo goed  wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet. Daily is erg praktisch en met beide benen op de grond! Ze luistert goed, heeft mij wanneer nodig een spiegel voorgehouden en geeft echt praktische tips waar je iets mee kan. Die intuïtieve methode van haar past heel goed bij mij.

Nitzah Magdalena

Ik sta altijd open voor tarot kaarten, en dit sprak me al heel gauw aan. Vooral omdat ik steeds via Instagram bij Daily berichten en kaarten zag die me op dat moment mooie antwoorden gaven. De Tarot Treatment het heeft me veel opgeleverd. Ten eerste dat ik weer terug moet naar mijn vrouwelijke energie en kracht. Ook dat ik mijn praktijk op een andere manier zou kunnen runnen. Ik zou een Tarot Tratment zeker aan andere vrouwen aanbevelen, want ik heb het als heel goed ervaren. Veel van wat ik hoorde kon ik ook gelijk begrijpen en inzien.

Aoeska Maduro

 

Coaching (TZ/TT)

 111,00