Liefdevol Lichtpuntje 5

 

 

Thema: Beschermer

 

De engelen nodigen je vandaag uit om ze aan te roepen. Het maakt niet uit hoe je je voelt of wat je nodig hebt. Engelen zijn altijd bij je. Je wordt altijd beschermd en je bent altijd geliefd. Onvoorwaardelijk!

 

 

Het enige wat jij hoeft te doen, is erin te geloven en een intentie te hebben. Ook al heb je ze nog nooit gezien of gevoeld.

 

 

De engel die je elk moment van de dag kunt aanroepen, is aartsengel Michael.

 

Het krachtigst is om je eigen mantra en/of gebed te maken. Ik nodig je uit om dit vandaag (liefst nu) te doen.

 

Jouw persoonlijke mantra of gebed is alleen voor jou en is bedoeld om engelen aan te roepen. Hieronder vind je 3 gebeden ter inspiratie, die je kunt aanpassen qua inhoud, lengte en vorm. Maar het krachtigst is jouw zelfbedachte gebed.

 

 

 

“Lieve aartsengel Michael, ik roep je (mag natuurlijk ook u zijn) nu aan. Dank dat je mij door deze dag hebt begeleid. Dank dat je mij en mijn geliefden altijd beschermt. Help mij op mijn weg en dank voor het licht dat je mij laat zien en de rust en vrede die je mij geeft omdat ik weet dat ik altijd op je kan rekenen.”

 

 

“Lieve aartsengel Michael, ik roep u nu aan. Zuiver deze ruimte van alle lage energieën. Dank u!”

 

 

“Lieve aartsengel Michael, ik roep u nu aan. Vervul mijn hele Zijn nu met liefde om het verdriet en hartzeer wat mij is aangedaan te verzachten. Dank u.”

 

 

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

 

 

 

De 11 Liefdevolle Lichtpuntjes zijn met zorg, liefde, passie, positiviteit en plezier voor jou gechanneld door Daily Coffie. Gebruik het als inspiratiebron en empowerment voor je eigen ontwikkeling.

Disclaimer: Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze publicatie mag niet geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Copyright © 2021 Daily Coffie. Alle rechten voorbehouden.

Privacy verklaring en Gebruiksvoorwaarden van

My Daily Coach