Selecteer een pagina

Een diepgaande Energie Reading voor je business om alles weer te laten flowen

 

 

Ben jij een coach, therapeut, trainer, healer, reader, medium of sjamaan? Help je anderen met je bedrijf met een mens tot mens gerichte aanpak waarbij het uitgangspunt persoonlijke groei is?

 

 

  • Merk je dat je business flow niet altijd gaat zoals je dat verwacht? En heb je voor je gevoel hier weinig of geen grip op?

  • Loop je tegen bepaalde patronen aan waardoor je bedrijf (en jij) niet floreert zoals je dat wilt?

  • Wil je meer inzicht krijgen in de energiepatronen van je bedrijf (of werk) om het maximale uit je business te halen en succesvol(er) te zijn?

Met een Chakra Bussines Reading krijg je direct een overzichtelijke weergave van hoe de energie in je business stroomt.

 

Met behulp van mijn ingewijde chakraplaat, chakra-stenen en pendel meet ik de energie. De tarot en orakelkaarten ondersteunen bij het bewust maken van onbewuste dynamieken die je flow verstoren.

 

Uiteraard krijg je inzicht in hoe jouw persoonlijke energie je bedrijfsvoering beïnvloedt, want jij bent je bedrijf! Je pijnpunten alsook je power krijg je door deze Reading helder in beeld.

Chakra Business Reading 444

 444,00

Vanaf het moment dat ik Daily zag, voelde ik die spreekwoordelijke klik. We hebben veel raakvlakken en juist dáárom voel ik mij prettig om mijzelf bij haar kwetsbaar op te stellen zodat ik verder kan werken aan mijn eigen processen. Een sessie met haar is meteen ook een energy boost naast de heldere reading waardoor je precies weet wat je te doen staat.
 
Ik raad iedere ondernemer aan om minstens ieder half jaar zichzelf zo’n boost met bomvol inzichten te gunnen.
 
Liefs, Hanneke

Ik sta altijd open voor tarot kaarten, en dit sprak me al heel gauw aan. Vooral omdat ik steeds via Instagram bij Daily berichten en kaarten zag die me op dat moment mooie antwoorden gaven. De Tarot Treatment het heeft me veel opgeleverd. Ten eerste dat ik weer terug moet naar mijn vrouwelijke energie en kracht. Ook dat ik mijn praktijk op een andere manier zou kunnen runnen. Ik zou een Tarot Tratment zeker aan andere vrouwen aanbevelen, want ik heb het als heel goed ervaren. Veel van wat ik hoorde kon ik ook gelijk begrijpen en inzien. 

Aoeska Maduro

 

Ik volg Daily Coffie al enige tijd en was enorm onder de indruk van de online video’s. Elke keer leken de kaarten wel over mij te gaan. Ik besloot een coaching sessie te boeken. Ik heb eerst een fijn kennismakingsgesprek gehad en twee dagen later de sessie. Voor mij was het een bijzondere en mooie ervaring. Met haar duidelijke uitleg vielen een aantal zaken, zowel privé als zakelijk, op z’n plek en waar ik mee aan de slag kan. Ze heeft een warme en eerlijke persoonlijkheid en zo heb ik de sessie ook ervaren. Ik wil Daily enorm dank zeggen en kan haar zeker aanraden als je met bepaalde vraagstukken, belemmeringen of uitdagingen zit. 
 
Jennifer Camron | eigenaar van Business Development for Women