Liefdesbrief volle maan in Schorpioen 27 april (energie update)

 

1111 Miracles and No

De kaarten met de getallen 29 en 11 presenteerden zich als de kern, het centrum oftewel het hart van deze liefdesbrief. 1111 is een portaal. Het staat o.a. voor manifestatie en het Universum die tot je spreekt.

Je weet inmiddels dat nee zeggen wonderen veroorzaakt. Nee zeggen tegen de ander of tegen zaken die jou niet dienen, betekent YES TO YOURSELF AND YES TO FLOW.

Is het je niet opgevallen dat hoe meer jij je op jezelf focust des te meer de ander zich tot jou aangetrokken voelt?

Wat overigens niet het belangrijkste is van dit principe. Hoe meer jij je op jezelf richt en je goed voelen als prioriteit hebt, het Universum jou steeds beter weet te bereiken.

En de wonderen verschijnen aan jou!

Onze primaire gedachten is dat deze zielsconnectie een mooi romantisch verhaal moet zijn wat zich in 3D afspeelt tussen jou en een andere mooie ziel. Net zoals in de film of de love songs die ons vertellen over hoe het hoort te zijn.

In sommige situaties gaat het ook zo. Deze tweelingzielen zijn liefdevol in UNION terwijl ze aan zichzelf werken. Zij hebben als zielen ervoor gekozen om op deze manier in de connectie te staan, daarnaast kiest een of beiden om in 3D te investeren in persoonlijke ontwikkeling of hun gezamenlijke aardse missie waarbij ze van betekenis zijn voor mens en/of natuur.

Dit heb ik meerdere keren meegemaakt in mijn eigen Inner Child Coachingstrajecten.

De vrouwen die in de tweelingzielen connectie zitten met moeilijke tot soms onmogelijk contact met hun wederhelft komen na de coaching op korte termijn of direct in UNION met hun twin.

Hun geheim? Die is er niet behalve dat op het moment dat zij mij benaderen ze voor 1000% aan zichzelf willen werken. Zij zijn super leergierig en willen op andere manieren zichzelf herontdekken ondanks dat ze bepaalde thema’s al meerdere malen hebben aangekeken, staan ze open voor mijn aanpak en met succes.

Dat is precies waar deze volle maan over gaat. De emotioneel beladen maan die jou eraan herinnert dat alle keren dat je nee zegt, jij jezelf op nummer 1 zet.

Nu heb ik het over nee zeggen in die situaties waarin je het merendeel van de tijd je laat leiden door de connectie waardoor je in de emotionele rollercoaster terechtkomt waar je liever niet in wilt zitten.

  • Je nee zegt tegen 3D onzin en spelletjes; de mindgames.

  • Nee tegen altijd emotioneel beschikbaar zijn voor de ander omdat de ander ook geen of weinig tijd vrijmaakt voor jou.

  • Ook alle keren dat jij het contact probeert te herstellen nadat de ander zich heeft teruggetrokken of emotioneel onbereikbaar is. Niet meer doen. Kies voor jezelf.

Het signaal dat je hiermee afgeeft aan het universum is dat jij iets beters verwacht omdat je van jezelf houdt.

Innerlijk weten – I KNOW

Je wederhelft zal na deze volle maan nog meer en nog dieper gaan voelen dat jij de wens in vervulling bent.

Laatst hoorde ik iemand een aantal keren zeggen: Ik heb het hoogst haalbare bereikt. Dat is wat jij bent als het gaat om liefdesrelaties. Het hoogst haalbare wat tevens ook de uitdaging is en in bepaalde connecties een belemmerende factor want wat nu als hij/zij faalt of jij hun afwijst.

 

Het is makkelijker om met de pijn, gemis en verlangen te leven en jouw als fantasie in gedachten te hebben dan dat zij jou onder ogen moeten komen. En nee, het gaat eigenlijk niet eens om jou want jij bent het metafoor voor alles wat ze niet willen voelen en ervaren.

 

Tegelijkertijd ben jij alles wat ze willen.

 

 

Overdenking..

Pas op de plaats maken is wat zij ervaren door deze volle maan. Het zet hun even terug in de tijd en daardoor gaat de Thinking Cap op.

Hun brein maakt overuren als ze de connectie ‘rationeel’ proberen te benaderen. Sommigen van jullie personen zoeken afleiding bij vrienden of vluchten (nog steeds helaas) in het gebruik van verdovende middelen of door het hebben van wisselende seksuele contacten.

De volle maan in schorpioen haalt namelijk alles omhoog in hun gevoelswereld. Deze (onbewuste) trigger veroorzaakt een spark in hun soul wat ervoor zorgt dat ze moed verzamelen, hun innerlijke kracht voelen en de kansen gaan zien van deze connectie in plaats van waarom iets niet zou werken tussen jullie.

Elk van jullie twins ervaren dit proces op hun manier en in hun eigen tempo.

2021 is een transformatie jaar omdat het getal 5 als energie (trilling) draagt wat onder andere gaat over verandering, avontuur en vrijheid.

Wellness Warriors

Alle emotional distress wat je misschien de afgelopen periode hebt gevoeld is niet alleen maar bagage wat je opruimt voor jezelf. Je draagt bij aan het verhogen van het collectieve bewustzijn op aarde.

Je hebt de pijnen gevoeld van het collectief.

Alles van je voorouders geheeld of hierin innerlijk werk verricht.

Je verlicht de aarde door jezelf te verlichten. Wij zijn de Wellness Warriors en we hebben allemaal een taak, een bijdrage die we leveren.

Je bent niets voor niets je tweelingziel tegengekomen net als dat je met een reden in deze tijd op aarde bent en je een bijzonder mooie bewustzijnsontwikkeling meemaakt!

Het is dat je ziel voor jou een bijzondere opdracht heeft. Al jouw lessen, alles wat je nu loslaat dient uiteindelijk een hoger doel. Je connectie -ook al voelt dat niet zo- dient ook een hoger doel.

Wij benaderen het vanuit 3D inclusief de romantiek, maar deze super speciale band die je hebt met je Tweelingziel (en ongetwijfeld met nog andere zielsconnecties) GAAT ALTIJD OVER JOU. Jij als ziel die zich verder ontwikkeld naar een hoger niveau van awareness.

Edelstenen therapie

Hoe om te gaan met de energie van deze volle maan? Ik heb wat edelstenen voor jou uitgekozen met een aantal thema’s:

Rhodoniet | Find a way to forgive

Wanneer heeft je twin je echt, maar ook echt diep geraakt? Roep die herinnering weer op. Leg je handen op je hart en houdt een vergevingsritueel door deze 4 zinnen op te zeggen (ho’oponopono) waarmee je hem/haar vergeeft:

  • Het spijt me

  • Vergeef me alsjeblieft

  • Ik houd van jou

  • Dank je

Rode Jaspis | Take Action

Wat stel je al heel lang uit in je leven? Stop daarmee en neem nu actie!

 

Rookkwarts | Let it go

Welk verdrietig verhaal, negatieve scenario, nare gedachte, iets wat de ander heeft gezegd etc speel je steeds weer in gedachten af?

Please LET IT GO!

In plaats van herbeleven ga je met behulp van deze krachtige volle maanenergie nieuwe plezierige herinneringen creëren.

Ik weet als geen ander dat het af en toe voelt alsof je in een doolhof ronddwaalt. Er gebeurt zoveel tegelijkertijd.

Je gaat steeds dieper, leert mega veel over jezelf en over de ander.

Het kan ook anders en relaxter kan ik je garanderen.

Hiervoor is het belangrijk dat je leert om in overgave te gaan, je intuïtie te vertrouwen, niet alles tot in der treure willen verklaren en dat je gelooft in de welwillendheid, magie en timing van het universum.

Hoe kan ik je helpen?

 

Boek hier een Reading voor als je  inzicht en helderheid wilt.

Tijdens een Tweelingzielen Reading kijk ik naar de Tweelingzielenreis met alle lessen en hoe je twin erin staat. Een Tarot Treatment is een Reading met (gedeeltelijke) coaching ineen.

Een een-op-een cleansing helpt je om bijvoorbeeld het obsessieve (energie) wat je hebt jegens je twin te neutraliseren.

Je ervaart na de cleansing innerlijke rust waardoor het makkelijker is om dicht bij jezelf te blijven.

 

 

  • Wil je echt de diepgang in jezelf vinden door jezelf te hervinden?

  • Jezelf bevrijden van zelfsaboterend gedrag en persoonlijke successen behalen?

  • Een betere relatie ontwikkelen met je intuïtie?

Dan kom ik graag met jou in contact voor het Inner Child Coachingstraject. Maak hier jouw gratis kennismakingsafspraak.

Numerologie Thema's voor de volle maan:

 

88: Abundance

 

16: Rebirth

 

26: Love Partnership

Volle maan Love Oracle

Romance: Lavish the one you love with personal attention and affection

 

 

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer.

Share This