Liefdesbrief volle maan in Weegschaal 28 maart 2021 (energie update)

 

Stay Positive and Trust your intuition

 

 

Duidelijkheid is wat deze volle maan in weegschaal jou brengt. Nu de zaken inzichtelijk zijn geworden weet je direct waar je aan toe bent.

 

 

Houd er wel rekening mee dat duidelijkheid geen oordeel kent! Het is. En als iets gewoon is, dan is het aan jou welke label je eraan hangt. Welke innerlijke sfeer je ermee creëert.

 

 

Soms brengt duidelijkheid pijn met zich mee, omdat het resultaat een einde betekent van een fase, een tijdelijke breuk in het contact of de keiharde waarheid die weer onder je neus wordt gedrukt.

 

 

Anderzijds kan het je ook verlichten, omdat je nu de keuze hebt in wat je wilt met de connectie, toe wilt laten of niet meer voor beschikbaar wil zijn. Hoe dan ook is er meer ruimte voor regie in plaats van te leven in het ongewisse.

 

 

Stay Positive

Deze zin komt misschien je strot uit (bleh) omdat je de afgelopen periode behoorlijk op de proef bent gesteld door een connectie die alle kanten op ging.

 

 

Je Tweelingziel die het ene moment volop zijn/haar liefde toont, begripvol en meewerkend is. Een andere keer ben je bij wijze van spreken lucht voor hem/haar of hebben ze last van verstandverbijstering.

 

 

In de tussentijd dat ze aan je laten zien dat ze zogenaamd niet met je bezig zijn wordt je via allerlei kanalen in de gaten gehouden door dezelfde persoon die pretendeert je niet (meer) lief te hebben.

 

 

De mixed signals die ze op hun eigenwijze manier naar je sturen heeft ook een limiet bereikt want de duidelijkheid waar je al lang naar verlangd is er nu eindelijk.

 

 

 

Trust your intuition

Doordat je dit steeds beter begrijpt en hierop weet te anticiperen doorzie je het spel sneller.

 

Ik noem het een spel, want feitelijk is dat het ook. Het zijn kleine (onbewuste) testjes die je doorloopt via het elkaar spiegelen. De volle maan highlight vandaag nogmaals welke testen, welk spel er nog steeds wordt gespeeld.

 

 

Wie is de sterkste speler?

Hiermee doel ik niet op wie het spel het beste speelt, maar ik verwijs naar de persoon die het meest emotioneel gegroeid is.

De triggers triggeren maar raken geen gevoelige snaar!

Dat is de mantra van de sterkste speler. Nope, je bent de drakentemmer geworden. Jouw beast wordt niet meer zomaar unleashed!

 

 

Als er een ding is wat je nu inmiddels goed kent, hebt geleerd of nog aan het ontdekken bent is: Grenzen zijn SUPER POWERS! Yep. ‘De heilige graal’ van de tweelingzielen connectie.

 

 

 

Happy New Year

Een nieuw astrologisch jaar is begonnen op 21 maart jl. Vandaag de laatste full moon waarmee we het winterseizoen afsluiten. Een nieuw begin gaat het zeker zijn, maar anders dan de vorige. Dit keer is het een steady nieuw begin.

 

 

Als je de afgelopen maanden (jaren) bezig bent geweest met investeren en werken aan jezelf dan gaat de connectie ook naar de next level. Ook al snap je er soms niks van of doet je wederhelft weer twijfelachtig de goede basis is mede door jouw inzet (aan jezelf werken) gelegd.

 

 

Je weet nu hoe je kunt handelen en hoe je verder kunt bouwen aan jezelf om nog meer in UNION te zijn met je mooie authentieke ziel.

 

 

Kansen

Je tweelingziel ervaart eenzelfde soort nieuw begin. Daar waar ze het voor hun gevoel hebben verprutst, gaan ze het proberen goed te maken.

 

Geef ze de ruimte. Sta ervoor open en laat ze het op hun manier doen ook als is dat niet jouw eerste keuze.

 

 

Het gaat om de moeite die ze nemen. Niet zozeer om het resultaat, want het is aan jou wat je met het gebaar doet, maar alsjeblieft laat ze een poging wagen.

 

Wat voor jou kinderspel is kan voor de ander de grootste uitdaging allertijden zijn.

 

Leer hiervan dat jullie een yin en yang connectie hebben waarbij jullie naar gelang de situatie steeds van energie wisselen. Dus zodra zij overgaan tot actie ga jij in de ontvang modus.

 

Met andere woorden behandel de ander altijd zoals je zelf behandeld wilt worden.

 

 

 

Numerologie Thema's voor de volle maan:

 

66: Healing

 

2: Patience

 

66: Self-Love

 

 

Bijzonder dat de eerste en laatste kaart exact dezelfde zijn als bij de eerste volle maan van 2021!

Volle maan Love Oracle

I LOVE YOU These are powerful words

 

 

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer en pak nu de 10%korting

Share This