Liefdesbrief nieuwe maan in Ram 12 april 2021 (energie update)

 

De eerste nieuwe maan van een nieuw astrologisch jaar wat op 20 maart jl. van start is gegaan. Can you feel the magic?

Jouw persoonlijke ontwikkeling en die van je tweelingzielen reis gaat vanaf vandaag een nieuwe fase in.

Zie deze nieuwe maan in Ram als het portaal wat ervoor zorgt dat je naar een andere dimensie gaat in je connectie, maar vooral in je mooie innerlijke reis naar authenticiteit.

Aries I AM/ Ram IK BEN

Jouw creatie vuur is aangewakkerd omdat de ‘innerlijke ram’ in jouw is ontwaakt. Je bent klaar voor actie, geen gedoe meer en vooral no more achterover leunen en het laten gebeuren.

Je hebt de afgelopen maanden, wellicht de afgelopen jaren zoveel geleerd in de connectie dat het voelt alsof je niks meer nodig hebt. Je weet nu immers wat te doen. De hoe-vraag veroorzaakt soms nog wat spanning maar deze verfrissende en vernieuwende maan energie gaat je helpen.

Ook je Tweelingziel voelt het vuur!

Ik heb bij hun het idee dat ze zich van iets willen losmaken. Maar ergens voel ik ook de stagnatie wat bij hun nog steeds leidend is.

 

Het lijkt erop dat ze niet hun ‘innerlijke ram’ en het vuur wat hierbij hoort durven toe te laten.

Hart van vuur

De Divine Masculine energie oftewel yang energie is wat jij voelt in je hart. Je kiest 100% voor de connectie en verwacht datzelfde van je twin of je investeert net zoveel in UNION met jezelf.

Halfbakken dingen zijn niet meer welkom in je leven. Je gaat vanaf nu voor alles volledig of niet, en verwacht dat ook van anderen. Je weet inmiddels door steeds betere self-love is self-care wat voor jou belangrijk is.

Wat jij als mooie ziel betekent, is meer dan je tot nu toe terug hebt gekregen in deze connectie en dat zorgt ervoor dat je geen nonsens meer duld. You are in it to win it en anders maar niet is de houding die je hebt tegenover  je Tweelingziel.

Je tweelingziel zal proberen om controle uit te oefenen op de situatie als hij/zij merkt dat je niet meer ‘beschikbaar’ bent voor de spelletjes die ze speelden.

Neem hun dit alsjeblieft niet kwalijk, dit is eenmaal zo gegroeid.

 

 

Neem het liever jezelf kwalijk indien je ook na deze nieuwe maan hetzelfde blijft accepteren terwijl je weet dat je veel meer waard bent!

De toekomst veilig stellen

  • Welke herinnering wil je hebben als je aan deze connectie terugdenkt?

  • Hoe wil je dat er met jou wordt omgegaan?

  • Hoeveel ben je bereid om van jezelf te geven?

  • Als je graag wilt dat de ander zich kwetsbaar opstelt wat mag jij zelf hierin doen?

Wil je een gift? Geef dan eerst belangeloos een tegengift! Zo werkt de wet van Wederkerigheid. Dat is nou exact wat je de komende periode gaat ervaren.

In de tweelingzielen connectie, wat overigens geldt voor elke zielsconnectie, wordt je van alles gevoelsmatig aangedaan.

En dit doet meestal zeer. Waarom? Omdat het de pijnen in jou triggert die gerelateerd zijn aan vorige levens, onopgeloste zaken in je gevoelswereld, onbesproken emoties, niet geheelde delen van je ziel en ga zo maar door.

YOU CHOOSE THIS SH*T.

Ik benoem dit hier heel stellig, omdat het af en toe super shitty is wat je meemaakt.

Het gaat zo diep en het is zo heftig dat je je afvraagt maar hoe dan? Op welk moment bedacht mijn ziel dat ik zo diep moest gaan door een connectie dat ik mezelf tot op het bot laat pijnigen?

Good Karma

Maar dat hoeft niet meer. Good Karma creëer je door jezelf te bevrijden van je eigen sh*t.

Gebruik het vuur van de Ram (energetisch) om oog in oog te staan met al het ongeremde in jou waar je last van hebt. Dus niet het ongeremde waarmee je je creaties voedt! Dat vuurtje blijft aan.

  • Je boosheid, omdat je je in de steek gelaten voelt door je Twin. Wat vertelt jou dat?

  • Je ongeduldigheid waardoor je steeds impulsief reageer(de) op een actie van hem/haar, welk verlangen zit hieronder?

  • Het obsessief bezig zijn met de ander. Waar loop je van weg bij jezelf? M.a.w. wat wil je liever niet onder ogen zien?

Verantwoordelijkheid

Je tweelingziel gaat de komende periode inzien waarin ze tekortschieten in deze connectie. Helaas betekent dit niet dat ze direct in beweging komen.

Ze gaan eerst innerlijk werk verrichten voordat dit bij jou zichtbaar wordt. Dat heeft te maken met hun ego. Ze worden met hun neus op de feiten gedrukt.

Daar waar wij sneller geneigd zijn om direct over te gaan tot actie (goed willen doen of goedmaken) is er bij hun een andere mechanisme aan het werk: Ik bijt liever mijn tong af dan dat ik toegeef.

Positief hieraan is dat ze bewust worden gemaakt van hun eigen gedrag. Ze gaan ook inzien dat veel van de beperkingen die zichzelf opstellen in deze connectie gecreëerd zijn uit angst. Uiteraard heb jij hier ook een aandeel in maar ik bekijk het nu vanuit hun perspectief.

Deze nieuwe maan zorgt ervoor dat ze gaan groeien omdat ze gedwongen worden hun verantwoordelijkheden te nemen in deze connectie, alsook alle andere connecties die ze hebben.

Ik heb het hier over verantwoordelijk zijn voor de energie die ze meebrengen, die ze willen investeren in hun connecties maar ook het delen van hun emoties en openlijk spreken over hun werkelijke gevoelens.

Spelen

Voor jullie beiden brengt deze maan een aantal adviezen wat helpt om je goed te voelen. Dat is overigens wat altijd je prioriteit moet zijn: The more I embrace feeling good, the less often I will feel bad!

Wanneer jij je goed voelt, trek je exact datgene aan wat op hetzelfde trillingsfrequentie zit. Your vibe attracts everything and like attracts like.

Prioriteer je gezondheid en je goed voelen:

  • Ruim voldoende tijd in je agenda om te  spelen en te dagdromen

 

Dragon Energy Thema's voor deze nieuwe maan:

EARTH DRAGON: Clears your path and the land around you

SILVER LUNAR DRAGON: Bathes you in divine feminine light

EARTH AND WATER DRAGON: Creates the foundation for new growth

Nieuwe maan Love Oracle

Be in the Present and dream of the Future. When we dream, everything is possible.

 

Op 21 april gebeurt er iets magisch♥

Meld je hier aan voor de Self-Love Chakra Cleansing

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This