Ademen is wat ik doorkreeg voordat ik de kaarten ging schudden.

 

Het voelt alsof deze nieuwe maan ervoor zorgt dat je meer lucht krijgt, innerlijk dan. Alsof er nieuwe  levensenergie oftewel prana door je heen gaat stromen.

 

 

Daar waar je eerst je adem inhield omdat er zoveel spanning was. Emotioneel er te veel is gebeurd wat jou steeds het gevoel gaf kopje-onder (emoties) te gaan. Nee, je hoeft niet meer te trappelen om te blijven drijven of naar lucht te snakken. Je kunt weer rustig ademen. Diep ademen en jezelf voorzien van brandstof (zuurstof) wat ervoor zorgt dat je meer in je flow komt. Laat de lente maar beginnen!

 

 

Faith and Spirit

Een kaart met het meestergetal 33 (faith) is wat we als thema meekrijgen en de andere is nummer 1 (spirit)

 

We zitten ook in een maand met energieportalen gerelateerd aan het meestergetal 33. Tevens is dit de laatste nieuwe maan voordat er een nieuw astrologisch jaar van start gaat op 21 maart aanstaande nadat we op 20 maart de Lente zonnewende vieren.

 

Op 21 maart is ook de tweede Inner Child Chakra Cleansing Meld je hier aan

 

 

Geloof je er nog in?

  • Durf je erop te vertrouwen hoe alles zich ontwikkeld?

  • Dat je geleid wordt door een grotere macht en dat alles exact gaat zoals het moet gaan.

  • Ben je bereid om het lijden te laten en meer te genieten van de reis?

Is het je niet opgevallen dat het eigenlijk nooit om de ander gaat. Het gaat er altijd om hoe jij innerlijk de gevechten met jezelf beslecht. Andersom doet je twin hetzelfde om elkaar daarna weer in het hier en nu te ontmoeten.

 

 

Geduld is de nieuwe Christian Louboutin

Voor de dames (en heren) die niet weten wie Christian Louboutin is, google deze meneer zijn prachtige pumps.

 

Ik heb er ook een op het oog. Een enkellaars van duizend euro. Maar ik heb geduld. Ik ga zo nog niet aanschaffen. Ondertussen geniet ik ervan en fantaseer ik erover. Wie weet krijg ik ze wel cadeau?! Misschien wordt dat mijn nieuwe maan intentie voor vandaag.

 

Datzelfde geldt voor jou in de connectie.

 

Je wilt iets graag, maar het is nog niet binnen handbereik. Er moet eerst een ‘transactie’ plaatsvinden voordat je rechthebbende wordt. Wat de effort is die mag worden geleverd is voor iedereen anders. Een ding is zeker het garandeert UNION.

 

In eerste instantie UNION met jezelf want je mag eerst in eenheid zijn (of meer in eenheid komen) met jezelf voordat je je aan een ander kunt geven. Dan geef je tenminste niet te veel en is er sprake van een gelijkwaardige give and take in de connectie.

 

Ben jij inmiddels in UNION met jezelf?

 

Jouw tweelingziel heeft aan zichzelf gewerkt. Ze zijn gegroeid op bepaalde gebieden. Heb je dat al kunnen waarnemen?

 

Wellicht zijn ze zelf niet volledig bewust van hun groei maar er heeft een shift plaatsgevonden sinds mercurius retograde en weer direct is gaan lopen. Ze doen aan een soort van wedergeboorte waardoor ze op bepaalde vlakken emotioneel volwassen zijn geworden.

 

Zelf zijn ze misschien er helemaal niet meer van overtuigd dat het goed komt tussen jullie omdat jij ook bent gerijpt. In hun ogen ben je anders. Hoe zou je reageren als er weer volop contact zou zijn? Wat kunnen ze wel of wat niet. Hoe daadkrachtig ben jij inmiddels en hoe hoog is je muur van bescherming nu, vragen ze zichzelf af.

 

Het zou me niet verbazen als jullie binnenkort contact met elkaar hebben indien dit nog niet het geval is. Zij voelen steeds meer dat jullie een zijn. Er is geen ontkomen aan.

 

Deze bewustwording is al een tijd geleden ingezet maar een paar zijn zo koppig dat ze elke keer het tegendeel willen bewijzen maar steeds op hetzelfde punt uitkomen: bij jou!

 

Vissen is een water teken wat ervoor zorgt dat ze diep, super diep hun gevoelens ervaren. Jij bent hun gevoelens.

 

Ze weten dat jij meer weet over de connectie en ondanks dat het veilig en vertrouwd aanvoelt dat jij meer kennis hebt en als een soort van mentor fungeert schrikt het hun ook af.

 

Tja, je weet immers meer wat jou in hun ogen meer macht geeft. Dat is overigens hun ego wat nog steeds vele malen sterker kan zijn op bepaalde momenten dan hun liefde voor jou.

 

 

Energieportalen

Sinds gisteren is het tweede energieportaal 33/333 geopend. De energie van de nieuwe maan in Vissen van vandaag geeft extra kracht aan je manifestaties.

 

 

Werk vandaag met deze energie op de volgende wijze:

 

  • Eerst alles opschrijven wat jou in een lage energie plaatst en neem hier afscheid van.

  • Verbrand je papiertje en pas tijdens deze ceremonie ho’oponopono toe: Het spijt me. Vergeef me alsjeblieft. Ik houd van je. Dankjewel.

Kijk wel uit met vuur en papier verbranden in huis!

 

  • Mediteer een paar minuten of zet een relaxt muziekje op zodat je good vibes only ervaart

  • Schrijf je nieuwe maan intenties op. Hoe minder hoe beter (ik beperkt me dit keer tot max 3) maar niet meer dan 10.

 

 

Ook deze maand helpen nieuwe maan intenties gericht op het opheffen van negatieve bindingspatronen zoals codependency of andere innerlijk kind gerelateerde thema’s.

 

 

Op 21 maart is de vierde collectieve chakra cleansing die jou hierbij helpt. Meer informatie en aanmelden doe je hier.

 

Dragon Energy Thema's voor deze nieuwe maan:

FENNEL BLACK SWALLOWTAIL: Strength (kracht)

LUPINE GOATWEED LEAFWING: Inspiration (inspiratie)

BELLS OF IRELAND BICOLOR COMMODORE: Luck (geluk)

Nieuwe maan Love Oracle

Miracles and Blessings: Everything has its gift

 

Op 21 maart gebeurt er iets magisch♥

Meld je hier aan voor de Inner Child Chakra Cleansing

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This