De Godin (het goddelijke) in jou is ontwaakt

 

Het is vandaag nieuwe maan in waterman. Waterman wordt in de astrologie omschreven als een Masculiene energie. Het thema wat ik heb gekozen met de kaarten is The Goddess.

Het goddelijke in jou, kent geen dualiteit. Het is de integratie van jouw feminiene en masculiene energie. Je tweelingzielenreis heeft je  geholpen om dit aspect van jou meer te gaan waarderen. Het harde werken mag na vandaag plaats maken voor een zachtere energie: THE DIVINE FEMININE

Alle tranen die je hebt gelaten hadden een doel. Dit helend water wat uit het diepste van je hart is gekomen heeft ruimte gemaakt voor een nieuwe ervaring. Een andere manier van zelfliefde en kijken naar je relaties, maar vooral naar jezelf.

Ook je Tweelingziel heeft de afgelopen periode mogen ervaren dat er maar één Divine Feminine is en dat ben jij!

Er is niemand die in de energie, qua uiterlijk of het gevoel in de buurt komt bij wat je twin ervaart bij jou of door jou. Ondanks dat ze je af en toe niet kunnen uitstaan, wat meer te maken heeft met weglopen voor de eigen pijnen die jij in hun triggert.

Stress, mentaal conflict en ongeloof

Doen alsof alles onder controle is of naarstig opzoek naar zelfbeheersing omdat je overspoelt wordt door emoties??

Gedachten die jullie beiden aan het denken zet over de connectie. Sommige van de tweelingzielen hebben slapeloze nachten ervan en jij misschien ook!

Er is een status quo bereikt  want ondanks het verlangen om samen te zijn, brengt juist dat weer nieuwe (mentale) uitdagingen met zich mee:

  • Zal hij/zij nog om mij geven?

  • Ga ik de hele tijd verwijten krijgen als we weer samen zijn, denkt je twin?

  • Gaat het nu wel werken tussen ons?

  • Wat gebeurt er als ik mijn gezin nu achterlaat?

  • Ik wil niet hoeven te kiezen tussen mijn huidige partner en mijn twin.

En zo zijn er meerdere scenario’s die van invloed zijn op het wel of niet nader tot elkaar komen waardoor niks doen de meest veilige weg is.

Focus: JIJ

Een ding wat niet veranderd is dat jij zijn/haar focus blijft! Vooral na deze nieuwe maan. Eind van de maand gaan we naar het einde van de mercurius retrograde waardoor er meer beweging ontstaat. De beperkingen worden opgeheven omdat mercurius weer direct loopt. Tijd van introspectie maakt plaats voor actie.

Je Tweelingziel zal een beslissing nemen over wat hij of zij precies wilt. Kiest hij voor zijn hart of blijft hij hangen in wat vertrouwt is maar mogelijk toxisch.

Collaboration of souls

Jullie zielen roepen elkaar constant. Maar misschien ben je inmiddels zo gegroeid dat je hier anders mee omgaat. Daar waar je voorheen direct over ging tot actie of in een innerlijke rollercoaster terechtkwam kies je voor iets anders.

Als dit verhaal niet voor jou opgaat, dan is dit hoe je twin hiermee omgaat, wat niet betekent dat hij/zij niet om je geeft. Het kan zijn dat hij te veel afleiding heeft (bewust/onbewust) om goed en lang stil te staan bij de signalen die het universum en zijn ziel steeds afgeven.

Energieportaal

Vandaag is de Tweede energieportaal van de reeks in de maand februari. Daarnaast staan er maar liefst 6 planeten in het sterrenbeeld teken waterman!

Het getal 6 gaat over harmonie maar ook over de (zelf) liefde en belangrijke keuzes maken! In de Tarot is dit getal gerelateerd aan the lovers and the devil.

Zelfreflectievragen die je kunnen helpen bij deze nieuwe maan:

  • Welke emoties overheersen en wat vertelt dit jou?

  • Hoe kun je meer in contact komen met je innerlijke Godin?

  • Wanneer maak je de mening van de ander belangrijker dan die van jou?

  • Hoe komt het dat je nog steeds goedkeuring wilt van anderen of van je tweelingziel?

  • Wat heb jij nodig om volgens je eigen ritme te leven?

 

Ook deze maand helpen nieuwe maan intenties gericht op het opheffen van negatieve bindingspatronen zoals codependency of andere innerlijk kind gerelateerde thema’s.

Op 21 februari is de derde collectieve chakra cleansing die jou ook hierbij helpt. Meer informatie en aanmelden doe je hier.

Dragon Energy Thema's voor deze nieuwe maan:

PURPLE DRAGON: Affection (genegenheid)

LIGHT BLEU LILA DRAGON: Hope (hoop)

BROWN YELLOW ORANGE DRAGON: Patience (geduld)

Nieuwe maan Love Oracle

Relationship patterns: it takes strength to recognize the need for change

 

Op 21 februari gebeurt er iets magisch♥

Meld je hier aan voor de Inner Child Chakra Cleansing

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This