Liefdesbrief nieuwe maan in Steenbok 13 januari 2021 (energie update)

 

De eerste nieuwe maan van 2021! Is dat niet geweldig?

Ik vind januari van dit jaar nu al lichter aanvoelen in vergelijking met vorig jaar. Waarschijnlijk omdat wij vorig jaar rond deze tijd in de tien maanden durende seperatie zaten. Pas in maart, een dag na nieuwe maan in Ram nam hij contact op.

Speciaal event!

Er gebeurt iets bijzonders in de energie, een verschuiving van conflict naar overwinning, omdat er keuzes zijn gemaakt. Direct op (of voor) de nieuwe maan of in de dagen en weken hierop volgend is dit zichtbaar. Dit is een combinatie van vuur en water (5 en 6 van staven met 7 van bekers) Het water wat blust en afkoelt, is de onverwachte en fijne anticlimax van een zeer woelige tijd.

Jij en je Tweelingziel hebben beiden innerlijke strijd geleverd. Natuurlijk heb je met elkaar ook conflict gehad. Het steeds maar niet willen kiezen voor de connectie maar ook geen heldere en duidelijke intentie naar elkaar toe heeft hiervoor gezorgd.

De ander heeft jou bewust op afstand gehouden, omdat het op deze manier overzichtelijk blijft en kunnen ze zichzelf niet verliezen in het contact (they think) Waarom moet alles zo moeilijk gaan, hebben jullie beiden vaak over elkaar gedacht.

 

Nieuwe maan intenties, reinigen en heling

Steenbok is een aardeteken. Element aarde wat betrekking heeft op de basis chakra, gaat onder andere over stabiliteit, zekerheid en praktische zaken. Het is een ambitieus teken en tevens de uitnodiging aan jullie: Maak plannen over wat je wilt. Een betere wereld begint bij jezelf, dus wat wil jij?

  • Wat wil jij nu echt met deze connectie?

  • Wat ben je bereid te geven?

  • Wat heb je van de ander nodig?

  • Wat ontbreekt er op dit moment?

  • En als je niet met de ander wilt zijn, wat wil je met je liefdesleven in 2021?

Jezelf reinigen van alles wat op een negatieve manier aanwezig is in de connectie is  noodzakelijk! Denk maar aan de ongezonde (gedachte)patronen, obsessieve gedachten of te veel willen controleren.

Nieuwe maan intenties gericht op het opheffen van deze negatieve bindingspatronen helpen jou hierbij. Daarnaast is er op 21 januari de tweede collectieve chakra cleansing. Die dag reinigen we onze chakra’s om jouw stroom van overvloed te vergroten. Meer informatie en aanmelden doe je hier.

De energie laat ook zien dat heling noodzakelijk is. Het in harmonie brengen van het vuur (passie) en aarde (tevredenheid) is essentieel. Misschien wilt een van jullie te snel en te veel. Dat is voor de persoon in kwestie de bevestiging dat de liefde echt is. Maar waarom? Denk je dat de ander je niet ziet staan of niet voor je kiest als jullie het rustig aandoen?

Tevredenheid is een innerlijk proces en niet afhankelijk van externe invloeden want dat betekent dat je altijd afhankelijk bent van iets of iemand anders.

Heb vertrouwen in het proces.

 

Liefde en lust

Liefde en lustgevoelens zijn versterkt. Je wilt graag (lichamelijk) intiem zijn met elkaar. Als dat niet lukt dan gebeurt dat in the mind wat weer via het lichaam wordt ervaren.

Je voelt de intensiteit in je buik als een straal van vurige energie die op een neer gaat. Je wederhelft ervaart hetzelfde, ook al hebben jullie geen contact. Deze energie kan ook omslaan in frustratie, omdat er nog boosheid, teleurstelling, spijt en verdriet aanwezig is. Maar deze nieuwe maan zorgt voor vernieuwde romantische en lustgevoelens.

Het hart vraagt ook om aandacht….

Er is een diepe pijn aanwezig die mag worden aangekeken. Dit vraagt om moed, vooral bij je tweelingziel. Het heeft alles te maken met zelfliefde, de tijd die verstreken is waarbij er onvoldoende is geluisterd naar het hart.

Ze zijn zichzelf tegengekomen en realiseren zich wat voor schade ze hebben aangericht; aan hun hart en in jouw hart.

Geïnspireerde actie

Tijd is een kostbaar goed en deze nieuwe maan geeft hier een diepere betekenis aan.

Het is tijd, they know it and you feel it too! 

  • Willen ze het gevoel van gelukzaligheid terug dan moeten ze in actie komen.

  • Willen ze uit de somberheid, het interne wintergevoel (ijskoud) dan moeten ze in actie komen.

  • Hebben ze behoefte aan echte genegenheid, liefde, connectie en met name echte hart tot hart connectie? Niet dat oppervlakkige waar ze zich steeds mee voeden, dan moeten zij iets doen en dat weten ze ook.

Helderheid, zekerheid, inzichten, nieuwe ideeën, vernieuwing in het gevoel, dit alles ontstaat rondom deze nieuwe maan. Innerlijk gaat de zon bij vele Tweelinzgielen weer schijnen.

Soms moet je eerst flink gedesillusioneerd raken om erachter te komen dat wat je echt wilt recht voor je staat. Dat is wat bij velen nu plaatsvindt.

Ze zijn zo diep erin geraakt dat ze geen kant meer op kunnen behalve dan uit de illusie stappen en voor zichzelf en de connectie kiezen. Maar nogmaals dit vraagt enorm veel moed en met de billen bloot! Wie durft?

Dragon Energy Thema's voor deze nieuwe maan:

EARTH DRAGON: Clears your path and the land around you

LILAC FIRE DRAGON: Transmutes through the power of divine love

ARCHANGEL GABRIEL’S DRAGON: Brings purification

Nieuwe maan Love Oracle

Appreciate this moment. Every situation is an opportunity to grow and find love.

 

Op 21 januari gebeurt er iets magisch♥

Meld je hier aan voor de Money Mindset Chakra Cleansing

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This