Elke keer dat ik gedag zei brak mijn hart

 

Liefdesbrief energieportaal 66 deel 2: Healing

 

Ik kan het niet geloven. Elke keer ren ik weg. Gooi ik de deur dicht. Ik kan er gewoon niet meer tegen!

 

Steeds weer dat niet reageren. Dan wel emoties tonen om vervolgens te doen alsof ik niet besta. Het ene moment liefdevol er willen zijn om vervolgens niks meer van zich te laten horen.

 

Mijn reactie was afstand nemen. Stoppen met het contact en op mezelf focussen.

 

Soms ging het met een gemak waar ik zelf van schrok en andere keren deed het zeer.

Het gevoel in mijn lichaam. Onbeschrijflijk.
De zwaarte en leegte.
Het verdriet
De pijn.
Alles kwam tegelijk of het wisselde elkaar af.
Gewoon heel naar dat gevoel.
Dit wil ik nooit meer, zei ik telkens weer!

 

 

 

Waarom moest het altijd zo gaan?

 

Hij durfde zich niet te binden. Al vanaf het begin toen we het nog gezellig hadden. Hij sprak zich uit met de woorden dat hij niet pijn gedaan wilde worden. Kort daarna sprak hij uit dat hij bang was om mij te verliezen.

 

Beide keren deed ik hier niks mee want ik begreep niet waar het over ging. Dat was overigens de laatste keer dat hij dat heeft uitgesproken.

 

Hoe meer contact we kregen des te vreemder het werd. Onze ups-and-downs. Hij die van alles verzweeg. Ik die zijn rare gedrag niet kon plaatsen en hem van alles verdacht omdat ik niet begreep wat er gebeurende.

 

Twijfelend of alles wat ik voelde nu echt was. Telepathisch contact met elkaar hebben. Elkaars pijnen voelen. Het Universum die me stalkte met tekenen over hem. Onze mooie Universe met haar aparte humor. Yep to me she is a woman!

 

Periodes van geen contact afgewisseld met intens met elkaar bezig zijn. Op een obsessieve manier diep naar elkaar verlangen. Dan was er weer een adempauze nodig omdat het te heftig werd. De energie was intens en hoog zodra het contact werd gelegd. Gewoon om bang van te worden.

 

Misschien herken je iets uit mijn verhaal. Nu heb ik natuurlijk niet alles beschreven maar de kern van dit verhaal is wanneer jij en je Tweelingziel nog allerlei lessen te leren hebt het pad moeilijk kan zijn.

 

Vooral als je Tweelingziel totaal niet of niet bewust met zelfontwikkeling of spiritualiteit bezig is.

 

Het kan zijn dat je je afvraagt wat de functie is van dit lijden. Heb ik mezelf ook heel vaak afgevraagd.

Ik heb ook ontdekt dat  wanneer ik me in de ander dreig te verliezen of mij gedraag zoals ik denk dat de ander mij wilt zien en niet vanuit pure intentie, dus vanuit mezelf handel ik pijn heb.

 

Op de momenten dat ik niet mezelf ben, kan ik de energie, de dynamiek van de connectie niet aan.

 

De intensiteit is too much omdat ik weer getriggerd wordt op pijnen gerelateerd aan mijn lagere chakra’s. Die staan in verbinding met mijn onbewuste programmering gerelateerd aan wie ik niet ben:

 

  • Niet gezien worden

  • niet gehoord

  • afgewezen voelen

  • niet goed genoeg voelen

  • moeilijk kwetsbaar op kunnen stellen

  • mezelf willen bewijzen

  • constant bezig zijn met wat de ander vindt

  • Liefde eisen van de ander

  • Bevestiging willen over deze liefde

 

De voorwaarden die ik heb en stel over hoe deze liefde zou moeten zijn en wat ik verwacht van de ander die daar nooit aan voldoet.

 

Kortom; ik durfde niet volledig mezelf te zijn bij mijn wederhelft of hem te accepteren zoals hij is.

 

Hij is mijn spiegel, mijn vreugde, mijn alles. En ik ben die van hem en beiden ervaren we het als een ingewikkeld proces waarbij we elkaar steeds verder wegduwen.

 

Alsof we een andere taal spreken wat in feite ook zo is.

 

Beiden hebben we van huis uit iets meegekregen; oud en gedateerd gedrag wat niet past in onze zielsconnectie.

 

Hij wilt niet (meer) geraakt worden en doet de deur dicht. Doen alsof de connectie niet bestaat. Op een iets andere manier doe ik hetzelfde.

 

Onze aardse individuele trillingfrequenties laten hier een duidelijke mismatch zien wanneer we mind to mind contact hebben. Primair gedreven vanuit ego op basis van onze conditionering wat vaak gebaseerd is op angst.

 

Daartegenover staat onze heart to heart connectie, ons soulcontact. Deze is onoverwinnelijk en onovertreffelijk

 

Na drama komt vreugde toch?

Wat ik ook heb geleerd is dat aantrekken en afstoten in de Tweelingzielen connectie een functie heeft.

 

Het is altijd aan jou hoe vaak, hoe lang, wanneer en op welk moment dit plaatsvindt.

 

Oke, soms is het niet geheel aan jou. Dan beweegt het universum jullie in een bepaalde richting.

 

Wij willen vaak een relatie en huisje boompje beestje maar hoe zou het zijn als je met elkaar onder een dak woont en het aantrekken en afstoten gebeurt constant?

 

 

Wat zegt dit over mij, is de spiegel

De honderd euro vraag is wat het zegt over jou? Hoe komt het dat deze dynamiek gaat zoals die gaat?

 

Trek je aan een ‘dood paard’ relatie die je hebt met je wederhelft?

Zijn er nog andere ‘stukken’ uit je verleden die je mag helen?

 

Op het moment dat ik dit type zie ik 111. De dubbele getallen met een betekenis. Het getal 3 gaat onder andere over drie-eenheid: Body-mind-spirit.

 

Getal 1 heeft te maken met een nieuw begin. Wanneer je het getal 1 ziet is dat de uitnodiging van het Universum dat jij altijd maar ook altijd een mogelijkheid hebt om opnieuw te beginnen. Dingen anders te doen.

 

De bal ligt bij hem, waarom doet hij niks?

Dit is de duizend euro vraag. Jij weet immers niks, althans dat is wat je ziet. Want je ziet niets!

 

Hij doet ook zijn uiterste best -in de meeste gevallen- om niet zoveel te tonen. Wat nu als je dat doorhebt; zijn onzekerheden, tekortkomingen, alle angsten, de mama- of papatrauma waar hij mee rondloopt.

 

Wat moet zijn omgeving wel niet denken?

 

Vooral als hij opgevoed is met het beeld: huilen is voor mietjes. M.a.w. als man moet je gewoon niet  te veel gevoelens tonen.

En dan kom jij die hem volledig van zijn voetstuk, zijn macho troon afstoot en verwacht dat hij ineens zijn vrouwelijke, soft energie moet laten zien.

 

 

Yin en Yang

Daarover gesproken. Vind je niet dat je heel mannelijk bezig bent, als jij de persoon bent met de overheersende vrouwelijke energie?

 

 

Aan het jagen ben je. Op een prooi die niet gevangen wilt worden.

 

Elke keer als je je pijl trekt, wordt je zelf geraakt. Hij is ongrijpbaar, onnavolgbaar en zelf een beetje in de war van dit alles.

 

Wat rest jou te doen?

Herstellen van de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf.

Wees verzorgend naar jezelf. Geef jezelf de liefde die je verdient. Tijdens mijn Innerlijk Kind Coaching Sessies noem ik dat: Wees je eigen vader en moeder. Heel vooral de pijnen uit je onderste chakra’s. De afwijzing, niet goed genoeg voelen etc.

 

Je gaat dan anders in het leven staan. Bijkomstig voordeel is wanneer je voor jezelf, jezelf heelt er in de connectie ook van alles wordt geheeld.

 

Als je dit nu leest en denkt: ‘Lekker dan, ik moet aan de bak en hij niet’ dan heb je denk ik de boodschap niet willen begrijpen. Of je bent er niet klaar voor om het te ontvangen.

 

Het is namelijk een spirituele connectie met een aardse beleving.

 

Alle verlangens die je hebt, de eisen die je stelt, de verwachtingen over en weer, de pijnen en triggers en noem maar op zijn onze ‘aardse’ beleving van de connectie.

 

 

In de 5e en hogere dimensies kennen jullie dit niet. Er is eenheid en 100% energetische match. Hier zijn jullie niets anders dan (ge)liefde.

 

 

Boek een Tweelingzielen Reading om meer inzicht te krijgen in de Dynamiek tussen jou en je Tweelingziel en hoe je het beste hiermee om kunt gaan.

 

 

21 juni a.s. op de zomerzonnewende gaan we weer cleansen!

 

 

Komt die dag niet goed uit? Meld je alsnog aan en ontvang de replay.

 

Je hebt nog 5 dagen om je aan te melden.

Share This