Liefdesbrief 7 (energie update)

 

Verrassing (torenmoment)

 

Er is voor een aantal van ons een verrassingselement aanwezig in de energie van deze week of de weken die volgen. Iets wat je nog niet wist komt aan het licht. Maskers die afvallen of je tweelingziel die jou op een aangename manier verrast: Hij (zij) komt uit de kast met zijn/haar gevoelens en vraag niet hoe!

Dit torenmoment (of meerdere) kan voor de een plezierig zijn en voor de ander niet. Onthoud dat de Toren je vriend is. Om verandering teweeg te brengen, de juiste verandering, moeten er zaken aan het licht komen anders gebeurt er niks.

Je krijgt waar je recht op hebt. Datzelfde geldt voor je wederhelft. Wie goed doet, goed ontmoet gaat hier op oftewel wet van Karma a.k.a de wet van oorzaak en gevolg!

Be very mindful of your thoughts and words.

Een aantal tweelingzielen gaan deze week meer in hun kracht staan en pakken hun rol als Divine Masculine. Wellicht is dat hetgeen  je niet hebt zien aankomen waardoor de dynamiek in de connectie op een positieve manier verandert.

Let deze week op je wijze van communiceren.

Minder ego (je gelijk halen) mag zeker als je ook na het torenmoment op een goede manier met elkaar wilt blijven omgaan.

Wil je even geen rekening houden met niks of niemand en de ander exact vertellen the way it is; dan go for it. Wat je ook besluit je krijgt waar je recht op hebt.

Je hebt nog 4 dagen om je aan te melden voor de Inner Child Chakra Cleansing!

Ik ga alweer richting de 40 vrouwen die meedoen en jij bent van harte welkom.

Animal Spirit Thema's voor deze week:

FROG: Clear out the clutter

RABBIT: Now is a lucky time

 

WHITE RAVEN: Trust in the magic

STAG: Take the lead

Liefdesbrief Affirmatie

 

My intuition is strong and clear. I trust the voice within.

 

Op 21 februari gebeurt er iets magisch♥

Meld je hier aan voor de Inner Child Chakra Cleansing

 

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This