Liefdesbrief 6 (energie update)

Het lot en UNION

 

De week van de nieuwe maan in Waterman op donderdag a.s. Ook zitten we bijna in de tweede week van de Mercurius Retograde met een duidelijke boodschap van de kaarten:

 

  • Alles is gegaan zoals het moest gaan om uiteindelijk in UNION te komen

  • Het is gegaan zoals het moest gaan waardoor je nu in UNION bent

  • Derde variant is dat alles je tot nu toe heeft geleerd hoe belangrijk het is om eerst in UNION te komen met jezelf voordat je met je Twin kunt zijn

  • Tot slot de laatste scenario is dat UNION uitblijft omdat je geen actieve actie onderneemt (energetisch) om in UNION te komen, wat betekent dat je Twin hetzelfde doet (spiegelen)

 

Hoe staat het met je innerlijk kind? Heb je aandacht aan haar besteedt door met Innerlijk kind werk aan de slag te gaan?

Wist je dat de Tweelingzielenreis (samenkomen met je Twin) hierdoor wordt beïnvloed?

 

Ongeacht welke van de vier bovenste scenario’s op jou van toepassing is, geldt voor iedereen dezelfde uitnodiging: Wees dankbaar voor je proces en blijf je focussen op wat je kunt creëren in plaats van datgene blijven manifesteren van wat je eigenlijk niet meer wilt in de connectie.

 

Na deze week vindt er een bijzondere shift plaats in de energie van het collectief! Vooral bij je wederhelft gebeurt er innerlijk van alles. Stimuleer deze shift met positieve, liefdevolle, ondersteunende gedachten maar denk vooral vanuit kansen!

Animal Spirit Thema's voor deze week:

KOI FISH: There is always enough

CROW: Co-create with Spirit

BUFFALO: The Universe will provide

 

Liefdesbrief Affirmatie

Alles wat ik nodig heb komt op het juiste moment naar mij toe

 

Op 21 februari gebeurt er iets magisch♥

De Inner Child Chakra Cleansing

Doe je ook weer mee? Lees hier meer en meld je aan!

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This