Liefdesbrief 5 (energie update)

Nieuwe liefde of vernieuwing?

Welkom in februari! Wow, januari is voorbijgevlogen! Ondanks dat een aantal van jullie een heftige start van het nieuwe jaar heeft gehad voelt de energie lichter.

De maand februari brengt weer een andere energie met zich mee, namelijk die behorend bij het getal en trilling 7 (spiritualiteit en geluk; lucky number 7) We laten de 6 trilling (harmonie & relaties) van januari achter.

 

Thema voor deze week is relaties en je vrij voelen in de bestaande connectie of doordat je je vrij voelt komt er een nieuwe partner in je leven. Althans je staat er meer voor open.

Voor een aantal is de Tweelingzielen connectie in positieve zin verbeterd. Doordat je bezig bent geweest met zelf liefde breng je een andere energie met je mee.

Je wederhelft is veranderd in zijn/haar gedrag en ondanks de uitdagingen is er meer begrip en bewustwording. Liefdevol met elkaar omgaan heeft nu prioriteit.

Waar je nu ook staat in je connectie en of je jouw reis in 3D alleen vervolgt, vrijheid en je vrij voelen als mens staat centraal.

Er wordt wel van je gevraagd om nog meer bezig te zijn met vergeving.

Weet dat jullie beiden ‘rijpen’ door de connectie. De een heeft het er ogenschijnlijk moeilijker mee dan de ander maar dat is puur wat iemand laat zien. Wat dus niet betekent dat diegene die het minst emotie toont het makkelijk heeft of niets kan schelen.

Valentijnsdag korting

Om extra stil te staan bij de liefde, geef ik in totaal €14 korting op mijn readings! Boek nu in de periode van 10 t/m 24 februari je Reading met de Valentijnsdag korting (op=op qua beschikbaarheid)

Boek hier je Valentijn Tweelingzielen Reading met €9 korting

Liever een Short & Sweet met €5 korting? Klik dan hier

Je zit niet in de Tweelingzielen reis, geen probleem!

Boek hier een 60 minuten reading (ook met €9 korting) waarbij we bijvoorbeeld kijken naar jouw 2021.

Animal Spirit Thema's voor deze week:

HORSE: Care for others and let them be free

TURTLE: Be joyful and trusting

PANDA: Stay balanced and in your essence

 

 

Liefdesbrief Affirmatie

Ik ben steeds op het juiste moment op de juiste plek waar ik steeds het juiste doe

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This