Liefdesbrief 22 (energie update)

 

Liefde

 

De energie van liefde is hier. Wat ook te maken heeft met de maand juni. Het getal 6 is gekoppeld aan de geliefden in de grote arcana van de tarot, maar ook aan de schaduwkant hiervan; de Duivel.

 

Daarnaast heeft de maand juni een 2/11 trilling als energie als we kijken naar numerologie. En dat gaat o.a. over partnerschappen.

Samenwerken aan de connectie en in de connectie met elkaar samen werken is de uitdaging.

 

Als je elkaar tegemoet kunt komen dan is er steeds weer UNION. Hetzij door de verschillende ontmoetingen die jullie de komende perioden gaan hebben of dat je Tweelingziel plots voor je neus staat of je ontvangt een berichtje wat ervoor zorgt dat het contact weer op gang komt.

 

Reuze interessant om te onderzoeken hoe hij/zij in de connectie staat. Merk je een groei? Is hij of zij ook bereid om moeite te doen?

 

Als dit verhaal niet met je resoneert omdat je fysiek geen contact hebt, dan gaat het over de groei die je hebt gemaakt of nog gaat maken in de maand juni wat te maken heeft met het in harmonie brengen van je mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Het is een bijzondere week met Mercurius die sinds gisteren Retrograde loopt. En zondag a.s. ons eerste 66 energieportaal.

 

All you need is Self Love! Wens je een mooie week.

 

Animal Spirit Thema's voor deze week:

 

SPIDER: Make your dreams real

 

TURKEY: Give with gratitude and grace

Liefdesbrief Affirmatie

 

Every dark night must turn into a bright new morning

 

 

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer.

Share This