Liefdesbrief 17 (energie update)

UNION

Voor een aantal van jullie is dit een hele bijzondere week (of de weken die hierop volgen) UNION staat namelijk op het programma. Voordat ik de kaarten legde voelde ik UNION in mijn hart en de tweede kaart die ik trok bevestigde dit.

Je connectie is vanaf nu veel vrijer en liefdevoller. Jij en je twin voelen zich meer een eenheid. Natuurlijk zijn er uitdagingen maar deze week is lief zijn voor elkaar, innig zijn maar vooral samen zweven in de love bubbel top prioriteit.

Als fysieke UNION niet aan de orde is in jouw situatie dan is het verliefdheidsgevoel deze week versterkt. Jouw twin ervaart hetzelfde ondanks dat jullie niet samen zijn. Hoe dan ook geniet van de happy feelings en laat de gelukshormonen hun werk doen want ook op deze manier verhoog jij je trillingsfrequentie.

De volle maan in schorpioen op dinsdag is de veroorzaker van deze diepe en intense gevoelens van verliefdheid. En ja, het maakt je ook emotioneler. Houdt hier rekening mee dat alles in jouw gevoelswereld wordt versterkt.

Vrijdag is trouwens een mooie dag met de reeks 3,4,5 in de datum (30-4-2021)

Animal Spirit Thema's voor deze week:

SPIDER: Make your dreams real

FOX: Think on your feet

WOMBAT: Be at home

Liefdesbrief Affirmatie

When I don’t know what is happening, I choose to be curious and excited about what is going to be.

 

 

Share This