Liefdesbrief 11 (energie update)

 

Tweestrijd

 

Een aantal van jullie zitten of zaten in een third party situation waarbij jouw Twin of jijzelf in een andere relatie zat. Dat komt deze week ter sprake omdat het nodig is om hier nogmaals naar te kijken.

Het kan zijn dat jij dit ontdekt of je twin vertelt je erover omdat deze situatie tot een eind is gekomen.

De liefde die je deze week voelt gaat gepaard met verdriet. Je hoopt op iets wat maar niet gebeurt. Je voelt de heftigheid van de connectie of je hebt op het moment veel op je bordje waardoor je niet zo goed weet hoe je alles kunt managen.

Bekijk voor jezelf waar je nog in mag groeien. Wat heb je geleerd over hoe je met alles bent omgegaan? Welke passies van je heb je verwaarloosd waar je super veel energie en inspiratie van krijgt?

Selfcare maar vooral Soul care gaat jou helpen om alles te relativeren en weer dichter bij jezelf te komen.

Een energy cleansing zal je goed doen want alles gaat weer stromen! Meld je hier aan de voor de Inner Child Chakra Cleansing op 21 maart a.s.

Op 21 maart opent de derde energieportaal. De cleansing is een mooi moment en kans om door te pakken op het energetisch werk zodat je met een schone lei aan de lente kunt beginnen, je leven en tweelingzielen connectie.

Ik wil je ook uitnodigen om liefdesbrief Energieportaal 33 te lezen. Daarin staat hoe je op die dag met de energie kunt werken.

 

Animal Spirit Thema's voor deze week:

FROG: Clear out the clutter

BUFFALO: The abundant universe will provide

LIZARD: Dream the world into being

Liefdesbrief Affirmatie

 

I am free from any sticky situations.

 

Ik ben in de wolken! Ook jij kan dat zijn. Je hebt nog 4 dagen om je aan te melden voor de Inner Child Chakra Cleansing. Via deze link doe je met liefde mee

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer.

Share This