Vanaf het moment dat ik Daily zag, voelde ik die spreekwoordelijke klik. We hebben veel raakvlakken en juist dáárom voel ik mij prettig om mijzelf bij haar kwetsbaar op te stellen zodat ik verder kan werken aan mijn eigen processen. Een sessie met haar is meteen ook een energy boost naast de heldere reading waardoor je precies weet wat je te doen staat.
 
Ik raad iedere ondernemer aan om minstens ieder half jaar zichzelf zo’n boost met bomvol inzichten te gunnen. 
 
 
Liefs, Hanneke

 

Tarot Treatment

Wat ik echt super fijn vond was jou inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in.

We starten met een ontspanningsoefening om je in het hier en nu te verbinden met je onderbewustzijn. 

 

Aan het eind van de Tarot Treatment is het voor jou duidelijk

  • wat jou in de weg staat,

  • wat je zelf aan de situatie kunt doen en;

  • waar jouw kracht ligt.

Daily is meer dan 13 jaar actief als coach. Zij maakt gebruik van diverse coachingsmethodieken, theorieën en coaching tools tijdens de Tarot Treatment naast de Intuïtieve Tarot Reading (Channelen) die ze houdt.

Orakel & Tarotkaarten

In contact zijn met je intuïtie en je onderbewustzijn is noodzakelijk om de patronen die je belemmeren te kunnen doorbreken.

 

Middels tarot-, orakel-, engelen- of wijshedenkaarten komen we in contact met het onderbewuste. Daar ligt alles opgeslagen over wie jij bent en waar je tegen aanloopt.

Via haar hogerbewustzijn en intuïtie wordt zij (be)geleid om wat jouw hoogste welzijn dient ‘letterlijk’ in kaart te brengen.

 

Jouw vragen

Alle vragen die te maken hebben met je persoonlijke en professionele ontwikkeling, kunnen worden gesteld of met je Tweelingzielen reis.

Ik volg Daily Coffie al enige tijd en was enorm onder de indruk van de online video’s. Elke keer leken de kaarten wel over mij te gaan. Ik besloot een coaching sessie te boeken. Ik heb eerst een fijn kennismakingsgesprek gehad en twee dagen later de sessie. Voor mij was het een bijzondere en mooie ervaring. Met haar duidelijke uitleg vielen een aantal zaken, zowel privé als zakelijk, op z’n plek en waar ik mee aan de slag kan. Ze heeft een warme en eerlijke persoonlijkheid en zo heb ik de sessie ook ervaren. Ik wil Daily enorm dank zeggen en kan haar zeker aanraden als je met bepaalde vraagstukken, belemmeringen of uitdagingen zit. 
 
Jennifer Camron | eigenaar van Business Development for Women  
 

Eerst volgde er een korte kennismakingsgesprek. Dat eerste gesprek voelde al heel vertrouwd aan en ze wist toen al gelijk de juiste vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten. 

Daily kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en weet dat ook aan te kaarten bij je. Verders heeft ze een groot invoelend vermogen en een open houding.

Ik wist niet zo goed  wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet. Daily is erg praktisch en met beide benen op de grond! Ze luistert goed, heeft mij wanneer nodig een spiegel voorgehouden en geeft echt praktische tips waar je iets mee kan. Die intuïtieve methode van haar past heel goed bij mij.

Nitzah Magdalena

 

Ik sta altijd open voor tarot kaarten, en dit sprak me al heel gauw aan. Vooral omdat ik steeds via Instagram bij Daily berichten en kaarten zag die me op dat moment mooie antwoorden gaven. De Tarot Treatment het heeft me veel opgeleverd. Ten eerste dat ik weer terug moet naar mijn vrouwelijke energie en kracht. Ook dat ik mijn praktijk op een andere manier zou kunnen runnen. Ik zou een Tarot Tratment zeker aan andere vrouwen aanbevelen, want ik heb het als heel goed ervaren. Veel van wat ik hoorde kon ik ook gelijk begrijpen en inzien. 

Aoeska Maduro

 

Een Tarot Treatment helpt jou om bij de diepere lagen van jezelf te komen, zodat je datgene loslaat wat zwaar weegt op je algehele Zijn.

 

Iets wat wij allemaal nastreven en wat ik jou van harte gun is Vrijheid. Dat je dit mag ervaren in je denken, voelen en in wie je bent!

 

Enjoy, Daily