Als je vastloopt is er niks fijner dan aanwijzingen te krijgen die ervoor zorgen dat je weer verder kunt.

 

Meestal zoeken we de antwoorden buiten ons, maar jij hebt alles in je om jezelf te helpen.

 

De vraag is of je er klaar voor bent om jezelf op een dieper niveau te leren kennen.

Tarot Treatment Reading & Coaching

 

Een geweldige combinatie van een Reading en coaching. Dat is wat deze sessie uniek en krachtig maakt!

 

Daily is meer dan 13 jaar actief als coach. Zij maakt gebruik van diverse coachingsmethodieken, theorieën en coaching tools tijdens de Tarot Treatment naast de Intuïtieve Tarot Reading (channelen)

Wat ik echt super fijn vond was jou inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in.

 

JIJ & IK

Wij starten met een heerlijke ontspanningsoefening om je in het hier en nu te verbinden met je onderbewustzijn.

 

In ongeveer 75 min ‘channel’ ik voor jou wat jij op dat moment nodig hebt. Alles waarmee je aan de slag mag gaan om je leven te leiden vanuit flow.

 

Aan het eind van de Tarot Treatment is het voor jou duidelijk wat jou in de weg staat, wat je zelf aan de situatie kunt doen en waar jouw kracht ligt.

Boek hier je online Tarot Treatment van 75 min met Daily

Ik wil de Tarot Treatment €87

Orakel & Tarotkaarten

In contact zijn met je intuïtie en je onderbewustzijn is noodzakelijk om de patronen die je belemmeren te kunnen doorbreken.

 

Middels tarot-, orakel-, engelen- of wijshedenkaarten komen we in contact met het onderbewuste. Daar ligt alles over wie jij bent opgeslagen, waar je helaas niet direct bij komt. Hier helpt Daily je bij!

Vanuit haar hogerbewustzijn en intuïtie wordt zij (be)geleid om wat jouw hoogste welzijn dient ‘letterlijk’ in kaart te brengen. 

 

De coaching (tools) die zij jou aanreikt helpt je naar jouw volgende doorbraak.

 

Jouw vragen

Alle vragen die te maken hebben met je persoonlijke en professionele ontwikkeling, kunnen worden gesteld.

 

Er worden geen liefdesvoorspellingen en/of consulten gegeven.

Boek hier je online Tarot Treatment van 75 min met Daily

Ik wil de Tarot Treatment €87
Ik volg Daily Coffie al enige tijd en was enorm onder de indruk van de online video’s. Elke keer leken de kaarten wel over mij te gaan. Ik besloot een coaching sessie te boeken. Ik heb eerst een fijn kennismakingsgesprek gehad en twee dagen later de sessie. Voor mij was het een bijzondere en mooie ervaring. Met haar duidelijke uitleg vielen een aantal zaken, zowel privé als zakelijk, op z’n plek en waar ik mee aan de slag kan. Ze heeft een warme en eerlijke persoonlijkheid en zo heb ik de sessie ook ervaren. Ik wil Daily enorm dank zeggen en kan haar zeker aanraden als je met bepaalde vraagstukken, belemmeringen of uitdagingen zit. 
 
Jennifer Camron | eigenaar van Business Development for Women  
 

Eerst volgde er een korte kennismakingsgesprek. Dat eerste gesprek voelde al heel vertrouwd aan en ze wist toen al gelijk de juiste vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten. 

Daily kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en weet dat ook aan te kaarten bij je. Verders heeft ze een groot invoelend vermogen en een open houding.

Ik wist niet zo goed  wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet. Daily is erg praktisch en met beide benen op de grond! Ze luistert goed, heeft mij wanneer nodig een spiegel voorgehouden en geeft echt praktische tips waar je iets mee kan. Die intuïtieve methode van haar past heel goed bij mij.

Nitzah Magdalena

 

Allereerst dank je dank je dank je, wat was het een fijne intuïtieve coaching / card reading sessie.
Ik heb er van genoten, maar ook zeker inzichten gekregen. Wat ik echt super fijn vond was jou inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in.

Cynthia Goedhart

Een uit de hand gelopen hobby die inmiddels a serious business is geworden. Nadat ik mijn eerste tarotkaarten deck had aangeschaft, had ik mij niet kunnen voorstellen dat ik inmiddels bijna 60 orakel en tarotkaartendecks in bezit heb.

Allemaal hebben ze een eigen energie, functie en begeleiding. Ze hebben wel een ding gemeen: het versterkt de relatie met je intuïtie en het is een geweldige tool voor persoonlijke en professionele groei.

 

Een Tarot Treatment helpt jou om bij de diepere lagen van jezelf te komen, zodat je datgene loslaat wat zwaar weegt op je algehele Zijn. Iets wat wij allemaal nastreven en wat ik jou van harte gun is Vrijheid. Dat je dit mag ervaren in je denken, voelen en in wie je bent!

 

Enjoy, Daily