Heb je wel eens gedacht in je tweelingzielen reis, tijdens een transformatie of bij spiritueel ontwaken: Hoe nu verder?

 

 

Ook als je een tijdje bezig bent met bewuster leven kun je geconfronteerd worden met deze vraag.

 

We zitten nu in een intense periode met heftige energieën.

 

Dat vraagt iets van ons. DAT VRAAGT IETS VAN JOU!

 

Hoe kun je innerlijke rust creëren en dicht bij jezelf blijven?

 

 

 

SOS- Bootcamp: 21 dagen spiritual online support voor Verbinding, Detachment and High Vibration

 

 

BOOTCAMP FOCUS: 3 PIJLERS

Verbinding

De bootcamp geeft jou wat je nodig hebt om in verbinding te zijn met jezelf tijdens alle hectiek van nu, bij je tweelingzielen reis of spiritueel ontwaken wat ervoor zorgt dat je uit verbinding raakt omdat je te veel in je mooie hoofdje zit.

 

Het zit namelijk zo; hoe meer je iets niet begrijpt, des te meer je ego controle  erover wilt om het te kunnen verklaren.

Detachment

Je leert wat detachment betekent en ontwikkelt bewustwording hierop.

Hoe het komt dat je zo gehecht bent aan mensen, dingen en dus niet wilt loslaten?

 

Nou, je denkt dat je het niet wilt, omdat het voelt alsof dat nog niet kan. Maar waar baseer je dat gevoel op?

High Vibration

Beste remedie om weinig tot geen last te hebben van de (maan)energie, tweelingzielen aantrekken en afstoten spel, energie van anderen en alles wat er om je heen gebeurt inclusief je eigen negatieve gedachten? HIGH VIBRATION BABY!

 

Dat bereik je mede door in VERBINDING te zijn met jezelf, zodat je sneller en beter gaat DETACHEN omdat je jezelf anders waardeert en daardoor meer energie hebt om werkelijk te investeren in wat belangrijk is: JE ENERGETISCH GOED VOELEN.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

 

 

Dagelijks een: training/inzicht/energieboost/bewustwording OFTEWEL SPIRITUAL ONLINE SUPPORT

 

 

Meditatie/visualisatie (als je dat niet wilt dan skip je dit onderdeel)

 

 

Je bouwt een routine op!

 

 

Focus op de 3 pijlers: Verbinding, Detachment and High Vibration

 

 

Chakra leer, want dat is jouw energiecentra

 

 

Live ceremonie(s)

 

 

Werken met nieuwe en volle maan energie maar net iets anders

 

 

En nog veel meer!

 

 

♥ Heb je al altijd willen leren mediteren maar nooit de tijd ervoor gehad? DOE MEE

 

♥ Krijg je ook de kriebels van het woord routine maar stiekem verlang je naar meer structuur in je leven? DOE MEE

 

♥ Merk je dat je steeds leeg bent na een drukke dag? DOE MEE

 

 

21 dagen zijn precies goed om een start te maken met investeren in ME-TIME waar je tot nu toe allerlei excuses voor had.

 

 

Het is de eerste keer dat deze bootcamp plaatsvindt en daar hoort een eenmalige feestelijke introductieprijs bij van €44,44

(Omgerekend doe je al mee voor €2,11 per dag!)

 

Ik heb alle sessies positief ervaren. Het was voor mij absoluut de moeite waard. Ik heb enorm gelachen en ook zeker een traan gelaten, maar dingen loslaten wat mij niet meer gelukkig maakte, gaf mij weer zuurstof en motivatie om verder door te pakken. Mede dankzij Daily heb ik mijzelf opnieuw  leren kennen. Ik ben door veel spirituele mensen begeleid, maar de manier waarop Daily werkt; met een overdosis aan HUMOR heeft mij diep geraakt. Ze heeft mij vertrouwen en power gegeven om de persoon te zijn zoals ik mag en wil zijn.

 

Door de sessies heb ik doen beseffen dat perfectionisme niet goed is voor mij. Maar wel hoe het is om bewust eigen liefde te kunnen voelen en te ontvangen.

 

Het creëren van het bewustwording over je eigen patronen stond centraal. Deze inzichten heb ik zelfstandig kunnen ervaren aan de hand van de opdrachten die je meekrijgt na elke sessie. Love Your Inner Light kan ik aan iedereen aanbevelen die nog meer eigen liefde wil creëren met een friendly reminder hieraan. Voor mij was er geen betere timing. Mijn innerlijk geluk staat nu gelijk aan het beeld zoals ik het wens.

~ Fabijenna

Love Your Inner lIght

 

In 8 weken een Deep dive naar binnen…

 • Je leert je innerlijk kind kennen.

 • Je leert de Real Showgirl kennen die alles voor je bepaalt: Je onderbewuste

 • en wat zij in het hier en nu nodig heeft zodat zij jou ondersteunt bij het worden van wie je wilt zijn.

 

Maar ook hoe uit contact zijn met jezelf jouw mooie licht dimt en hoe je ervoor zorgt dat je altijd verbonden blijft met jezelf!

Week 1

De ontmoeting met je innerlijk kind

Week 2

Waarom jij doet wat je doet

Week 3

Zelfreflectie & Integratie

Week 1

De ontmoeting met je innerlijk kind

Week 2

Waarom jij doet wat je doet

Week 3

Zelfreflectie & Integratie

Week 4

Wat ben jij waard?

Week 5

Leer je energie managen

Week 6

Zelfreflectie & Integratie

Week 7

Ontmoet jouw innerlijk licht

Week 8

Activatieceremonie

Programma

 

Het is een spiritueel coachingsprogramma, wat betekent dat we veelal energetisch werk doen gericht op een dieper level in contact komen met jezelf. Je essentie.

 

Verder komt tijdens het traject aan bod:

 • Mindset training

 • Lichaamsbewustzijn ontwikkeling

 • Meditatie en visualisatietechnieken

 • Werken met het onderbewuste

 • Innerlijk kind werk

 • Energetisch werk: Hygiëne en Healing

 • Leren maken van hartsverbinding

 • Reflective Learning

 • Emotiemanagement en limiting beliefs clearing

 • Alles gericht op zelfempowerment

 

Tijdens het traject gebeurt er van alles in je (leven en) energie, omdat je diverse thema’s aanraakt die je innerlijke programma veranderen.

 

Je verhoogt je  energieniveau waardoor je andere inzichten ontwikkelt die jou weer helpen bij het creëren van het leven dat je echt wilt!

 

 

Dit traject is voor jou als jij:

 • Durft door te zetten wanneer het lastig wordt.

 • Bereid bent om 100% verantwoordelijk te nemen voor jouw leven.

 • Met je eigen vastgestelde thema’s individueel alsook in groepsverband aan de slag wilt.

 

Alles wat je is aangedaan in het verleden kan niemand meer veranderen.

 

Pas wanneer je voelt (en weet) dat jij de creator bent van je eigen geluk en leven creëer je de doorbraak wat jou naar de Next level brengt.

 

En zo creëer je doorbraak na doorbraak!

 

 

Maandelijks start er een nieuwe groep van max 4 personen. Geef je hieronder op voor de eerstvolgende groep

 

IK WIL DEELNEMEN AAN LOVE YOUR INNER LIGHT

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

Lees hier de ervaring van Riny

N.a.v. het verbroken contact met mijn twin kwam ik in een dark night of the soul terecht. Ik voelde me erg afgewezen en niet goed genoeg.

 

Ik voelde me erg goed bij de groep van Daily en toen zij voorstelde om met deze groepscoaching te beginnen had ik direct het gevoel dat dit voor mij bestemd was.

 

De sessies waren heel erg fijn en stimulerend. Ik zag er echt uit naar het wekelijkse contact met onze bijzonder liefdevolle groep.
Ik heb dan ook vooral geleerd hoe ik mijn eigen negatieve mindset in deze zou kunnen herprogrammeren waardoor ik beter in mijn eigen mooie licht kom te staan.

 

Niet dat ik alles wat ik zou willen al heb gerealiseerd, maar ik heb nu het nodige gereedschap om ermee verder te kunnen.
Eenieder die met deze problematiek worstelt en tot de conclusie is gekomen dat je aan je zelf wilt gaan werken zou ik absoluut aanraden dit traject te gaan volgen.

 

Daily zoekt met zorg een goede groep mensen bij elkaar en zij is heel enthousiast en stimulerend. Bovendien heeft ze veel kennis en inzichten die ze graag met ons deelt.

 

~ Riny

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde.

Lees hier de ervaring van Davina

Ik had het boek Helen van het innerlijke kind besteld. Ik schrok eigenlijk wel van wat er zo in mij nog weggestopt zat en hoe ik me daarbij voelde. Dacht aanvankelijk dat het “beter” met me ging dan ik op dat moment ervaarde. Toen had ik over Love Your Inner Light had gehoord was het direct oké, dit moet ik doen!!! Voor eens en altijd komaf ermee! Zo simpel is het natuurlijk allemaal niet.

 

Ik heb mijn 3 thema’s gesteld en ben daar tot op heden nog steeds bewust mee bezig. Ik zou dit programma zeker aanbevelen bij de mensen die ervoor open staan om met zichzelf aan de slag te gaan en daar de moeite en tijd in willen stoppen.

 

Ik heb elke week bijgeleerd. Voor mij was er weinig tot geen herhaling of opfrissing want ik was niet echt bekend met de materie. Ik vond het met momenten heel confronterend, een enorme uitdaging om sommige dingen te verwoorden, te omschrijven maar uiteindelijk is het altijd wel gelukt. Naar mijn gevoel zijn mijn thema’s aan bod gekomen naar de nood die ik had. Of wat ik vond dat eraan “gedaan” moest worden.

 

~ Davina

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden.

Lees hier de ervaring van Sophie

Ik heb me voor de groepscoaching aangemeld, omdat ik graag ook in groepsverband aan mijn persoonlijke ontwikkeling wou werken en om uit mijn comfortzone te treden. Daarnaast heb ik meerdere readingen bij Daily gehad en voelde ik mij hier op mijn gemak. Ik vind haar energie heel fijn. Dit gaf mij het gevoel dat Daily mij kon helpen met mijn hulpvraag.

De sessies waren super mooi en transformerend. Elke sessie was weer anders en bij elke sessie kwamen er weer inzichten en werd ik fijn gecoacht door Daily. Ze stelde de juiste vragen waardoor je aan het denken gezet wordt. Dit heeft na de sessie energetisch ook veel in gang gezet zoals dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Ik vond de combinatie van coaching en energetisch werk erg mooi bij elkaar passen, daarnaast hebben we ook veel meditaties/visualisaties gedaan en hebben we nog andere mooie tools geleerd en meegekregen.

Toen ik begon met de coaching speelde het een en ander op werkgebied. En de sessies hebben mij hier heel mooi doorheen geholpen. Voordat ik begon aan de coaching had ik mijn werk opgezegd, zonder een andere baan te hebben en uiteindelijk heeft het allemaal super positief uitgepakt. In de laatste sessie had ik een nieuwe baan, helemaal passend bij mijn behoeften. Daily heeft mij geholpen om in het proces dicht bij mezelf te blijven en contact te blijven maken met mijn Inner light. Echt ontzettend bijzonder hoe dat zo mooi gelopen is.

Ik heb heel veel geleerd tijdens de coaching. Ik heb onder andere mijn avond- en ochtendroutine aangepast. Daarnaast weet ik nog beter hoe ik dicht bij mijzelf kan blijven door de verschillende tools die we hebben meegekregen. Verder heb ik geleerd dat ik mijzelf mag en kan opstellen in een groep en dat het juist helpend is voor mezelf en anderen. Doordat je met meer mensen bent, worden er allerlei zaken gespiegeld en dit is ontzettend waardevol geweest voor mijn eigen proces. Je leert ook van anderen en dat is superfijn. Verder begeleidt Daily op een liefdevolle manier iedereen in de groep en geeft ook iedereen voldoende ruimte om haar verhaal te doen en inbreng te geven. Daily voelt goed aan wat je nodig hebt en handelt hiernaar. Dit geeft een erg vertrouwt en veilig gevoel. De humor maakt het ook luchtig en niet altijd zwaar.

 

~ Sophie