Geweldig als je dan op een punt in je leven komt waarop je denkt: ‘Is dit het nu? Ik wil iets anders!’

Next Level Coaching

 

Ik geloof dat jij hier terecht bent gekomen, omdat je wilt leren hoe je het zelfsaboterend gedrag doorbreekt. En hoe een ervaren, intuïtieve en positieve coach je daarbij kan helpen.

Ik denk tactisch en strategisch met je mee, zodat je ook na het coachingsprogramma op eigen kracht blijft doen wat voor jou werkt.

Wat wordt jouw doorbraak?

Je weet

wat je grenzen zijn en je eigen ruimte die je inneemt.

 

Er is eenheid met jezelf,

je leeft vanuit flow.

 

Waar je ook bent,

je spreekt met trots en vertrouwen over jezelf.

Next Level Coaching (NLC)

NLC is een unieke combinatie van online coaching en training. Een gestructureerde aanpak om de gewenste transformatie in gang te zetten.

Centraal staat de Next Level Coaching Piramide (NLCP) van waaruit Daily werkt en jou helpt om eenheid te creëren met jezelf.

Je leert leven vanuit je innerlijke leiding: Inspiratie en intuïtie.

Wat je kunt verwachten

  • 1 Tarot Reading 75 min (t.w.v. €97)

  • 3 Coaching sessies 360 min (t.w.v. €497)

  • 1 Training: Creëer morgen vandaag (t.w.v. €197)

  • E-coachingsopdrachten (Video/e-mail) (t.w.v. €97)

Bonus:

Gratis Follow Up gesprek (t.w.v. €77)

Training Reflective Learning (t.w.v. €228)

E-book Creëer morgen vandaag (t.w.v. €24,95)

Duur & Investering

Dit coachingsprogramma duurt 12-16 weken.

Het programma zelf duurt 12 weken met een uitloop naar 16 weken, zodat er voldoende ruimte is voor het individuele groei- en helingsproces.

Daily stemt de volgorde van de coaching en training af op jou.

Je investering bedraagt €897

(Betalen in termijnen is mogelijk)

NLC- Hoofd (4wkn)

Dit is de meest intensieve periode van het programma. Wij gaan aan de slag met je boosdoener mindset en innerlijke saboteurs. Het is een confronterende, diepgaande maar vooral bevrijdend proces waarbij je in contact komt met delen van jezelf die je wellicht nog niet eerder hebt durven aankijken.

Als je eenmaal begrijpt waardoor het komt dat jij de dingen doet zoals jij ze doet, weet je exact wat je nodig hebt om (je mindset) te veranderen.

NLC-Hart (4 wkn)

In deze 30 dagen durende training ga je dagelijks zelfstandig aan de slag met diverse coaching en trainingsopdrachten die jouw groei ondersteunen op: Mentaal, Fysiek, Spiritueel, Emotioneel en Energetisch niveau.

Bonus

  • Training Reflective Learning

  • E-book Creëer morgen vandaag

NLC-Flow (4-8 wkn)

Dit afrondende deel van het programma staat geheel in het teken van leven vanuit flow.

In deze periode vinden de laatste coachingsgesprekken plaats die je ondersteunen om de relatie met jezelf, leven vanuit inspiratie en je intuïtie te versterken.

Ik heb gekozen voor Daily als coach, omdat ze mij na de eerste ontmoeting bijzonder aansprak om het feit dat zij mijn situatie volkomen begreep en kon omschrijven. Tijdens het eerste gesprek gaf zij aan hoe ze mij verder kon helpen en dat heeft zij ook waargemaakt.

Monique

Op een luchtige manier zorgt Daily ervoor dat je tot de kern komt van je Zijn. En de conditioneringen die maken dat je jezelf tegenwerkt.

Ludrid Overhand

 

Daily is duidelijk. Ik vond het verbazingwekkend hoe snel ze tot de kern kon komen van mij; mijn gedachten en mijn gewoontes.

Brenda, Grafisch Ontwerper