Liefdevol Lichtpuntje 2

 

 

Thema: Antwoorden van binnenuit

 

 

Hoe meer je je verbindt met de intelligentie van je hartchakra (afstemmen), hoe beter en sneller je aanwijzingen en antwoorden vanuit het Universum of jouw speciale ‘spirit support team’ doorkrijgt!

 

 

 

Er is een plek in jou die verbonden is met een plek elders, buiten je lichaam. Deze maakt deel uit van een grote macht (een groter geheel) in het Universum.

 

 

Het Universum, waarmee jij (net als ieder ander) altijd verbonden bent, kent geen begin of eind. Het is oneindig potentieel die jou verbindt met alles waarmee je in verbinding moet zijn om de antwoorden te krijgen die je in jouw leven nodig hebt.

 

Maak daarom kennis met deze onverklaarbare, onmeetbare, oneindige en onvoorwaardelijke stroom van energetische intelligentie.

 

 

Hoe noem je die plek in jezelf? Dat mag je zelf bepalen, maar weet dat jij dat bent (jouw ziel). Noem het bijvoorbeeld het I AM, de IK BEN plek.

 

 

Het is de connectie die ontstaat tussen de solar plexus chakra (zonnevlecht, derde chakra) en de hartchakra (vierde chakra). Vanuit daar reikt de energie omlaag naar je onderste chakra’s en omhoog. Via je kruinchakra maakt het verbinding met je hogere zelf en andere hogere chakra’s, dus naast de 7 grote chakra’s die het meest bekend zijn.

 

 

 

Afstemmen op de IK BEN frequentie

Maak in 6 eenvoudige stappen contact met je Ik ben, de hogere intelligentie, het Universum en/of jouw ‘spirit support team’.

 

 

Je leert hoe je afstemt om informatie over jou en jouw leven op te vragen, al kunnen de antwoorden op verschillende manieren doorkomen. Daarover straks meer.

 

 

STAP 1: Sluit je ogen. Adem een paar keer rustig in en uit via de neus. Wanneer je helemaal ontspannen bent, adem je weer zoals je dat normaal doet.

 

STAP 2: Leg twee vingers van je dominante hand (waar je mee schrijft) in het midden van je borstbeen waar je ribbenkast bijeenkomt. Voor de dames: ter hoogte van je behabandje. Dit is het signaal aan jouw geest dat je verbinding maakt met de intelligentie rondom het gebied van je hartchakra.

 

STAP 3: Verbind je met dit centrale punt. Blijf rustig ademen en geef je geest de opdracht om jou als zuiver kanaal te gebruiken van waaruit alle antwoorden mogen binnenstromen die je nodig hebt. Alles komt via dit centrale punt binnen wat je aanraakt met je twee vingers.

 

STAP 4: Wanneer het voor jou goed voelt, plaats je een intentie. Focus je aandacht op het punt onder je twee vingers en stuur je intentie daar naartoe. Een intentie kan zijn:

  • Ik wil een inzicht in deze situatie (duidelijk omschrijving waar je tegenaan loopt).

  • Ik wil me goed voelen.

  • Wat mag ik vandaag ontvangen?

 

Kers op de taart is dankbaarheid! Hiermee geef je het signaal dat het Universum je nog meer mag geven om dankbaar voor te zijn.

 

STAP 5: Wanneer het goed voelt, leg je je beiden handen op je bovenbenen (of naast je) en blijf je zitten totdat… Hmm, bepaal zelf wat voor jou een mooie afronding is.

 

STAP 6: Zodra je klaar bent, plaats je je handpalmen tegen elkaar voor je hartchakra, maak je een buiging (namasté groet) en zeg (of denk) je dankjewel.

 

Laat de komende dagen alles ontstaan met betrekking tot de intentie die je hebt geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

 

  • Je ontmoet toevallig (not!) iemand die jou kan helpen.

  • Je leest of hoort iets wat te maken heeft met je intentie.

  • Er komen nieuwe vragen in je op, waar je eerder niet aan had gedacht.

  • Je krijgt tekenen van het Universum als antwoord.

  • Je krijgt ineens een briljante ingeving.

 

Kortom, sta open om te ontvangen.

 

Alles wat voelt als een cadeautje van het Universum (in welke vorm dan ook) is een bevestiging van hoe deze intelligentie altijd voor jou werkt. En afstemmen op het Universum kun je zo vaak doen als je maar wilt.

 

 

Have fun, play with the Universe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 11 Liefdevolle Lichtpuntjes zijn met zorg, liefde, passie, positiviteit en plezier voor jou gechanneld door Daily Coffie. Gebruik het als inspiratiebron en empowerment voor je eigen ontwikkeling.

Disclaimer: Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze publicatie mag niet geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Copyright © 2021 Daily Coffie. Alle rechten voorbehouden.

Privacy verklaring en Gebruiksvoorwaarden van

My Daily Coach