Liefdesbrief 44 (energie update)

 

Overtuigingen

 

Er komt een eind aan een fase in jouw connectie wat automatisch een nieuw begin inluidt.

Jij (of je tweelingziel) hebt gekozen. De verwarring die was ontstaan over wat ware liefde nu is, veroorzaakt door deze connectie is niet meer relevant.

Je weet nu dat het een spirituele connectie is. Dat de ander jouw Divine Masculine is. Ook heb je geleerd dat hoe meer je geeft, forceert, stuurt, wil controleren of teveel wilt doen gevraagd, maar ook ongevraagd, geen effect heeft op de hoeveelheid liefde en aandacht die je terug ontvangt.

 

 

Op niks heeft effect, behalve op de mate waarin je gefrustreerd raakt en leegloopt.

 

 

Je ziet nu in dat de bron van verwarring bij jezelf ligt, omdat jij met van alles bezig bent geweest om iets gedaan te krijgen terwijl je eigenlijk niets hoeft te doen.

 

 

Het enige wat je hoeft te doen is op de tekenen letten. Ze leren begrijpen en verwachten dat je een antwoord krijgt op de onzekerheden. Je krijgt altijd een antwoord van het universum. Als dat tenminste je enige verwachting is.

 

 

 

 

 

 

Dit is een mooie week!!

  • Vandaag is het 1/11 een 111 dag.

  • Morgen is het 2/11 oftewel 22 dag.

  • Woensdag 3/11 maakt een 55 dag (net zoals afgelopen zondag 31+10+ 2021=55)

  • Donderdag 4 november op de nieuwe maan in Schorpioen is het een 11 dag (4+11+2021=11)

  • Daarnaast gaan we richting het 11/11 portaal.

  • Op 21/11/21 (spiegelgetal) is tevens de laatste chakra cleansing van 2021!

 

We cleansen de 7e chakra, Kruin chakra: De verbinding met spirit, jouw hogere zelf en hoger bewustzijn.

Meld je hier direct aan voor de laatste Chakra Cleansing van 2021

 

 

 

 

Meestergetal 11

Ik voel aan alles dat er versnelde innerlijke shifts gaan plaatsvinden (of heeft plaatsgevonden) Het pad is voor jou helder en als dat nog niet zo voelt dan gaat het na deze maand tot aan volgend jaar lente -zomer voor anderen- zeker meer vorm krijgen.

 

 

Alles wat niet meer dient mag ruimte maken voor vernieuwing in jou en daardoor ook in je leven. Het is geen kwestie meer van overleven want die modus ken je nu wel.

 

Het gaat er nu om dat je een leven naar wens gaat creëren. Vanuit een andere energie en zonder weerstand op basis van  intentie.

 

 

 

Al onze chakra’s krijgen deze maand een upgrade. Je energetische DNA zal vanaf nu anders zijn, omdat je transformatie op transformatie hebt doorgemaakt.

 

 

Je wordt steeds meer wie je in essentie bent wat soms lastig is om te accepteren in een maatschappij waarin we getraind zijn om te volgen.

 

 

Misschien voel jij je too much in je energie. Of heb je nog niet datgene gehad in de liefde, in je carrière, spirituele ontwikkeling, persoonlijke groei of in het algemeen waar je op hoopte. Of je dacht steeds dat je eerst iets moet fixen voordat je iets kunt krijgen.

 

 

Wat nu als de energie van de maand november met een 16/7 trilling (Lucky Number 7) jou gaat helpen bij het versnellen van je manifestaties?

Dat het lezen van deze liefdesbrief hier al aan bijdraagt omdat ik een beroep doe op jouw magische energie.

 

Dat de trilling van deze liefdesbrief zo hoog is dat je niets anders kunt dan meedoen.

 

Sluit je ogen en omarm de trilling van magie. Voel hoe blij je wordt en hoe werkelijk dat is: MAGIE.

 

 

 

Meestergetal 11 is de mooiste van allemaal, omdat het symbolisch twee pilaren zijn. De pilaren van het portaal waar we doorheen gaan wanneer we ascenderen.

 

 

 

Elf wordt twee, wat verwijst naar jou en je TWEElingziel. Maar het verwijst ook naar iets anders in jou: Donker en licht. De mannelijke en vrouwelijke energie. De Zon en de maan. Dualiteit maar ook weer eenheid. As above So below!

 

 

 

Deze maand heb je een opdracht: Dream your world into being.
Wat wil jij manifesteren?
Maar vooral waarom?

 

 

 

Jouw ‘waarom’ draagt het geheime ingrediënt wat ervoor zorgt dat je manifestatie succesvol zal zijn. Voel, leef, ruik, visualiseer en wordt een met je waarom.

 

 

Weet dat wat je ook doet je bent nooit alleen. Het Universum wacht op ruimte van jou om aan de slag te gaan. Dit doe je door de verwachting van hoe iets zou moeten zijn los te laten.

 

 

Blijf met vertrouwen gefocust op je waarom, dan zorgt het Universum vanzelf voor de hoe!

Animal Spirit Thema's voor deze week:

COYOTE: Trust in Divine Detours

 

FOX: Think on your feet

Liefdesbrief Affirmatie

 

Do something for someone. Give your attention to another.

 

 

 

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer.

Share This