Liefdesbrief Valentijnsdag special

Heb vertrouwen – want alles is precies zoals het moet zijn.

 

Valentijnsdag Love it or hate it! Ik vind de energie van vandaag en met name het gedachtegoed stiekem de ander de liefde verklaren, geheel passen bij de Tweelingzielen connectie.

 

Gouden Herinneringen is de kaart die ik ontving met de tekst: Heb vertrouwen – want alles is precies zoals het moet zijn.

 

Ook als je vandaag Valentijn viert zonder je Valentijn.

 

Hoger doel

Door de Tweelingzielen connectie komen we direct in contact met onze angsten, vaak in de vorm van onopgeloste of onuitgewerkte innerlijk kind thema’s. Onze gouden herinneringen die dan zwart kleuren zodra je tweelingziel jou (of jij hun) hierop triggert.

 

Naast de mooie golden ones heb je wellicht de zwaardere, donkere die je liever niet aankijkt. Maar goed nu heb je te maken met de perfecte spiegel want je ontkomt er niet aan! Je moet aan jezelf werken.

 

Realiseer je dat alles wat met een reden gebeurt vaak een hogere doel dient. Ik weet nog in het begin van mijn Tweelingzielen reis dat ik dacht dat mijn leven ophield toen ik voor de eerste maal werd geblokkeerd. Niet wetende dat het contact daarna er weer zou zijn, weliswaar anders, veel intenser maar ook mooier. Hierdoor ging ik mij  verdiepen in Twin Flames.

 

Gedurende de eerste 10 maanden separatie leerde ik iemand anders  kennen waarvan ik niet had gedacht dat ik zonder schuldgevoel naar mijn Twin iets voor deze persoon kon voelen. Ik voelde me vrij en kon door deze connectie weer nieuwe lessen leren.

Ook kreeg ik in die periode het inzicht dat de tweelingzielen connectie een spirituele is en wij in 5D en hoger ALTIJD in UNION zijn.

 

Elke separatie biedt kansen en mogelijkheden om gouden herinneringen te maken.

 

Aan de slag gaan met je innerlijke kind thema’s betekent de nare triggers en de heftige emoties die hiermee gepaard gaan alsook  je energie van negativiteit neutraliseren.

 

Hoe hoger je trillingsfrequentie, hoe aantrekkelijker je bent, want good vibes attract good vibes.

 

Iedereen die met je wilt levelen zal dus van goede huizen moeten komen. Ook je Twin. Uiteraard trek je ook al het andere aan want je energie is magnetisch, maar die mensen moeten uiteindelijk ook shiften willen ze kunnen blijven genieten van je aanwezigheid. Dat is een feit!

 

 

Happy or not so happy

Vandaag is Valentijnsdag waarop we extra stilstaan bij de liefde. Zelfliefde staat wat mij betreft centraal want daar gaat de hele tweelingzielen connectie over. Deze prachtige quote van Rumi onderstreept nogmaals de essentie van onze connectie:

 

Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it

 

Het gaat erom dat JIJ je ontdoet van alles wat onvoorwaardelijke zelfliefde in de weg zit. Dat zijn de patronen die Union met onszelf en uiteindelijk met onze tweelingziel en andere zielsconnecties bemoeilijken.

 

Eerst een worden met jezelf (ziel) dan kun je in eenheid leven met de ander (als dit jouw wens is) Dit gaat overigens verder dan je twin en heeft betrekking op elke liefdesrelatie die je aangaat of bent aangegaan.

  • Ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en over je leven waarbij LIEFDE in alles doorklinkt?

  • Durf je afscheid te nemen of afstand te doen van alles en iedereen die niets bijdragen aan LIEFDE?

 

 

LIEFDE

Wees je ervan bewust dat je wederhelft wellicht een zwaardere taak heeft dan jij als het gaat om LIEFDE.

 

Zij zijn vaak ‘minder’ of anders ontwaakt/met spiritualiteit bezig en leven volgens een oude conditionering.

 

Hun uitdagingen gaan over het voldoen aan de masculiene stereotypering. De collectieve overtuigingen waar het merendeel van de wereldbevolking in gelooft:  Geld, status, controle en zekerheid in plaats van (zelf)liefde, zielsconnecties, leven vanuit flow en je hart volgen.

 

Jullie beiden hebben iets te doen, maar jij kan al super veel voor de connectie betekenen door aan Self love Selfcare te doen.

 

Valentijnsdag is wat mij betreft een mooie dag qua energie waarbij we massaal stilstaan bij de liefde. Het collectief draagt hieraan bij omdat de meeste van ons, ondanks het commerciële aspect deze feestdag vieren.

 

Love is in the air babe…

 

Hoe kun je het maximale uit vandaag halen?

Wil je snel shiften naar een hogere vibratie? Nieuwe gouden herinneringen creëen? Meld je nu aan voor de Inner Child Chakra Cleansing op 21 februari 2021.

Meer informatie en aanmelden doe je hier

 

Vandaag start ikzelf met een 7-daagse chakra cleansing, zodat ik op 21 februari een zuiver kanaal ben voor jou. Ik kan niet wachten! Zie ik je dan?

Meld je hier aan

 

De tweelingzielen connectie vereist iets van jou: Kracht. Heel veel innerlijke kracht. Het is belangrijk dat je energetisch klaar bent voor deze bijzondere en hoge frequentie van LIEFDE.

 

  • Schenk vandaag extra aan wat je lichaam nodig heeft.

  • Wat willen de overheersende emoties je vertellen?

  • Aandacht hebben voor je mindset alsook dingen doen voor de ziel, zoals journalen, met muziek bezig zijn of iets anders creatiefs helpt bij het goed voelen.

 

Vergeef je Valentijn ritueel

Reserveer een paar minuten voor jezelf en brandt 3 kaarsjes: Een voor jezelf, je tweelingziel en de connectie.

 

Ga daarna rustig zitten met je handen op je hart en sluit je ogen. Noem steeds iets op waar je je tweelingziel voor wilt vergeven; waar je vergeving voor vraagt aan je tweelingziel of  jezelf voor wilt vergeven en zeg dan per keer:

 

  • Het spijt me

  • Vergeef me alsjeblieft

  • Ik houd van jou

  • Dank je

 

Wanneer je voor je gevoel genoeg aan ho’oponopono hebt gedaan, zeg je driemaal dank.

Soul Connections Oracle Message

LET GO: Sometimes it’s best to let go and let the universe work things out in divine timing

POWER: The power of love is like a magnet, drawing souls together

INTENSE: The intensity of a true soul connection includes great highs and great lows

Valentijnsdag Liefdesverklaring

Hoewel jullie misschien lichamelijk gescheiden zijn, blijven jullie spiritueel altijd samen. Liefde overstijgt tijd en ruimte, je wordt niet in de steek gelaten

 

Ervaar de magie van collectief verbinden met super mooie zielen♥

Meld je hier aan voor de Inner Child Chakra Cleansing

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

Share This