Liefdesbrief 40 (energie update)

 

Goddelijke liefde: Nieuwe maan in Weegschaal

The lovers oftewel goddelijke liefde is wat er met de nieuwe maan in weegschaal op woensdag 6 oktober teweeg wordt gebracht.

Dit wordt een bijzondere maan voor de tweelingzielen want de Lovers in de grote arcana staat voor de geliefden, goddelijke liefde of een keuze. Kiezen voor waar je hart blij van wordt.

Samen nieuwe nieuwe ervaringen opdoen staat deze week centraal. Of iemand anders ontmoeten, hetzij dat jij iemand ontmoet of je twin met wie je (tijdelijk) nieuwe ervaringen in de liefde gaat opdoen. Naar aanleiding van wat er wordt gekozen zal blijken wie met wie, new memories gaat maken.

Jullie zijn tot de conclusie gekomen dat het alleen maar werkt als je beiden in de connectie investeert. Zodra een het laat afweten is er niets meer behalve verwarring.

Je tweelingziel erkent zijn/haar aandeel in de connectie en wilt nu ook meer gaan investeren, maar is het goed genoeg voor jou en voor de connectie? Dient het daadwerkelijk de liefde of is dit een daad van ‘pappen en nathouden’  door je twin?

Diegene die geen contact hebben met hun tweelingziel moeten niet denken dat zij niet met je bezig zijn!

Je tweelingziel houdt je op afstand in de gaten. Gewoon af en toe even checken wat je doet. Het kan zijn via je de whatsapp status, social media, op je website kijken (als je die hebt) in de buurt patrouilleren, misschien bij je werk even kijken of op andere plekken waar hij of zij weet dat je er komt want ze kennen je planning inmiddels.

Dit is hun manier van het contact aanhouden in plaats van fysiek in contact zijn met jou.

Het geeft hun namelijk energie als ze je zien of iets van jou zien en tevens stelt het hun innerlijke onrust gerust.

Het klikt misschien een beetje luguber maar dit is hoe zij omgaan met de connectie, vooral als het onmogelijk is (in hun belevingswereld) om contact met je te hebben.

 

Planeten die weer direct lopen (Retrograde)

Op dit moment zijn er 7 planeten die Retrograde lopen. Gelukkig gaan er ook aantal direct lopen wat altijd weer zorgt voor een andere energie.

  • Pluto loopt vanaf 6 oktober weer direct

  • Saturnus volgt op 10 oktober

  • Jupiter en Mercurius 18 oktober (mijn verjaardag! Doe die dag mee met de super give away op YouTube en in mijn besloten Facebookgroep)

Animal Spirit Thema's voor deze week:

 

EAGLE: Spirit has your back

SEAHORSE: Watch and wait

Liefdesbrief Affirmatie

True love is once in a lifetime.

 

♥ Deep Third Eye Chakra Cleansing

24 oktober gaan we voor de elfde keer onze energy cleansen! Doe je met liefde mee? Meld je hier aan

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer.

Share This