Liefdesbrief (energie update 3-3-2021)

Vandaag is een bijzondere dag. Het eerste energieportaal van maart is geopend. Naast de grote energieportalen zoals de Leeuwenpoort (andere dierenpoorten) en engelenpoorten hebben we ook te maken met poortdagen alsook dagen met dubbele getallen in de datum.

Meestal rond of op deze dagen voel jij je anders. Het kan zijn dat je veel energie hebt of juist laag in je energie zit en emotioneel bent. Een aantal van ons voelen geen enkel verschil of ze voelen de ene datum sterker dan de andere. Een energieportaal creëert dit effect.

De ‘lichtcodes’ zoals ze dat noemen die in bepaald tijdsbestek door het verhogen van de trilling in de kosmos en aarde in ons energetische lichamen worden geplaatst. Deze codes bevatten upgrades zodat wij mensen op zielsniveau verder transformeren.

Op deze dagen is de sluier tussen de aarde en de kosmos dunner waardoor het beter mogelijk is om deze updates te ontvangen. Moeder aarde doet goed mee, want zij verhoogt steeds haar trilling.

Wij moeten mee transformeren anders heb je het gevoel dat het leven aan je voorbijgaat. Je staat immers nog stil bij het oude terwijl je nieuwe leven (gevoelsmatig ) er al is.

Dat is ook gebeurd in 2020 toen iedereen in een raptempo moest schakelen. Moeder aarde ging  steeds sneller, harder en hoger en het collectief mocht massaal gaan ontwaken.

Oei, ik groei hebben velen van ons gedacht. Vooral als je dat niet gewend bent doet het zeer, kan het verwarrend zijn maar ook als je reeds in je ontwaken zit is het telkens schakelen naar een hogere trillingsfrequentie in bepaalde gevallen uitdagend.

Wat ik bij mezelf merk is dat ik anders reageer op de maandelijkse poortdagen, de volle en nieuwe maan. Minder tot geen heftige emoties in tegenstelling tot jaren geleden. Dit vertelt mij dat ik goed heb weten te ascenderen naar een hogere dimensie en trillingsfrequentie.

Met andere woorden ik ga op de verschillende niveaus (mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel) steeds beter mee met de veranderingen omdat ik veel verwerk, reinig en loslaat.

De laatste collectieve cleansing, de Inner Child Chakra Cleansing was heftig! In alle opzichten, maar ook super mooi. We hebben zoveel gereinigd! Ook dit maakt je lichter en ontvankelijker om als zuiver kanaal te dienen en vrijer door het leven te gaan zodat ook jij soepeler omgaat met alle transformaties.

 

Je kunt de 21e van deze maand weer meedoen. Meld je hier aan voor de Inner Child Chakra Cleansing

Watcher, Union, Father and Sixth Sense

Prachtige kaarten die hier voor mij liggen. De ridder van zwaarden (watcher), de geliefden (union) De keizer (father) en onderkant deck is de koningin van bekers (sixth sense)

Jij en je Tweelingziel voelen vandaag hetzelfde: een diepgaande connectie.

Zo diep dat het soms te eng is om te ervaren.

Alles wordt op dit moment diep gevoeld: vreugde, verdriet, liefde, eenzaamheid, elkaar niet willen kwijtraken, elkaar willen loslaten, de intimiteit ook al zijn jullie wellicht fysiek nooit intiem geweest.

Met elkaar samen willen zijn is het thema van deze 33 dag, wat overigens 6 maakt het getal dat gekoppeld is de Grote Arcana kaart de Geliefden en de Duivel.

Vandaag is een mooie dag om te werken met de energie. Ik ben vanmorgen begonnen met een detachement energy cleansing. Om in bepaalde connecties de ongezonde bindingspatronen te transmuteren.

Ook jij kan dit doen voor je eigen connectie.

Klanten geven aan dat de een-op-een cleansing met mij heeft geholpen om minder bezig te zijn met hun Tweelingzielen. Met name op een minder obsessieve manier dan voor de cleansing Boek hier die van jou

Werken met de energie van vandaag

3 Staat voor drie-eenheid = body mind and spirit. Wat kan jij vandaag doen om meer alignment te creëren tussen deze drie?

Vraag aan je lichaam wat ze nodig heeft en hoe zij zich voelt.

 

Maak contact met spirit door te mediteren, affirmaties of lekker te wandelen in de natuur.

Schrijf een liefdesbrief naar je Twin met hoe jij graag de situatie hebt en schrijf het alsof het al heeft plaatsgevonden, maar wel in de tegenwoordige tijd!

Numerology guidance cards

MASTER NUMBER 33: COMMUNICATION 

By communicating my truth, I create a healthy, harmonious life

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ voor meer duidelijkheid en helderheid?

Share This