Liefdesbrief (energie update)

De maand mei 2023

 

Het vervolg op het spiritueel ontwaken in april, het eclips seizoen en de tweede Mercurius retrograde van 2023.

Afwijzing en je afgewezen voelen is je Hartchakra die om innerlijk werk vraagt in de maand mei

 

Het is de beweging die je mag maken van een gesloten hart doordat je je afgewezen voelt, naar een open hart vol met zelfliefde en compassie voor de ander.  Het is de flow weer op gang brengen die je nodig hebt om lief te hebben en om te worden geliefd.

Maar voordat je dat kunt ervaar je pijn want afwijzing is een van de meest diepe pijnen die je kunt ervaren. Het is de afkeuring van jou als mens door de ander van wie je meestal naar erkenning en gelijkwaardigheid verlangt.

Het zijn niet alleen de woorden die de ander gebruikt maar vooral de daden die jou het meest raken. De ander toont heel duidelijk aan jou welke plek hij of zij je geeft in het geheel, in zijn of haar leven of hart. Terwijl jij de ander op een hogere plek hebt gezet of belangrijker hebt gemaakt dan de ander dit met jou doet.

Als kind zijnde heb je dat vast een keer meegemaakt.

Wellicht geheel onschuldig als bijvoorbeeld een broer of zus of ander familielid werd voorgetrokken. Of een vriendje of vriendinnetje die iemand anders kiest om mee te spelen.

In ons volwassen leven ervaren we dit veel dieper en nee, dat heeft niks te maken met weerbaarheid. Maar alles met waar je nog van mag Helen, want Helen doe je in delen. Er is altijd wel een gebeurtenis of persoon die net een ander aspect weet te raken waardoor je opnieuw of anders mag kijken naar dit stuk van jezelf. De afwijzing in jou.

Je leest vaak als je je afgewezen voelt dan wijs je jezelf af. Ik vind dat echt onzin. Als kind zijnde waarbij je bewust geconfronteerd wordt met een ouder, verzorger of een ander belangrijk rolmodel die zelf niet stabiel is. Die zijn of haar ongelukkigheid op jou projecteert door middel van jou af te wijzen.

Welk script ben je dan geneigd te ontwikkelen? Overgevoeligheid of ongevoeligheid op dit stuk. In beiden gevallen is sprake van disbalans en stagnatie in de vorm van een energetische blokkade in het hartchakra.

Wanneer je hier onvoldoende aandacht aan besteedt in je volwassen leven tref je altijd spelers aan die jouw script blijven herhalen. Het script met de spelers, vaak in de rol van een geliefde zoals je tweelingziel bijvoorbeeld die deze afwijzing in jou triggert.

Mercurius Retrograde is altijd een mooie en intense periode om aan de slag te gaan met je schaduwkanten en je triggers.

 

Als afwijzing voor jou op dit moment actueel is, werk dan aan je Hartchakra energie. Zorg ervoor dat het open blijft, dat het stroomt want we zijn snel geneigd om in de bescherming te gaan. Onszelf te willen beschermen tegen nog meer afwijzing, althans de pijn ervan.

 

Afwijzing is namelijk niet iets waar je jezelf tegen kunt beschermen. Het gaat erom hoe jij je erbij voelt wanneer de ander je hierop triggert.

 

Ben je in staat om dit te zien als iets van de ander?

 

Ben je in staat om de ervaringen uit het verleden te vergeven en los te laten en met een open hart en mind de toekomst tegemoet te treden?

 

Het is zelfmeesterschap verwerven. Met nadruk op ‘zelf’ want het komt van binnenuit. De baas worden en zijn over je eigen geluk. Loslaten van alles wat jou in de weg staat om je authentieke zelf te kunnen zijn.

In mijn Master Programma Tweelingzielen Oplossingen gaan we dieper in op dit soort triggers gerelateerd aan onder andere de chakra’s (energie)

 

Chakra werk is echt een van mijn succestools geweest gedurende mijn innerlijk werk naar aanleiding van mijn tweelingzielen connectie en spiritueel ontwaken. Op dit moment ben ik door Mercurius Retrograde in combinatie met mijn zwangerschap weer begonnen met actief chakra werk.

Dat is het mooie. Ik heb hier in het verleden veel in geïnvesteerd. Daarna niet actief ermee bezig geweest totdat mijn mooie (energetisch)lichaam intuïtief aangeeft dat het weer tijd is. Zoals nu weer het geval.

Het aankijken, aangaan, doorvoelen, opschonen maar vooral ombuigen van de ongewenste energie in mijn chakras.  De heftige triggers omzetten naar kracht. Naar vernieuwde energie. Inzichten. Maar vooral flow wat zichtbaar is in mijn leven.

Het feit dat het een natuurlijk proces is geworden, waardoor mijn (energetisch)lichaam zelf intuïtief aangeeft waneer en wat ik nodig heb, zegt alles waarom ik dit een succestool vind.

Mijn lijf is erop getraind en gericht dat ik me goed voel en hoog in mijn energie zit.

Per 1 mei, vandaag, starten een aantal vrouwen met de krachtige Master Programma Tweelingzielen Oplossingen in de vorm van onlinetraining in combinatie met een-op-een coachingstraject met mij.

Lees hier meer en maak direct een afspraak met mij als jij ook de nodige stappen wil maken in je spiritueel ontwaken naar aanleiding van de ontmoeting met je tweelingziel.

🐉Volle maan Goddess activatie op 5-5 Power dag

De eerste lunair eclips oftewel maansverduistering van 2023 op 5 mei a.s.

Op de eerste Lunar Eclips oftewel volle maan met maansverduistering gaan we iets anders doen. Iets wat jou helpt bij het afronden en afsluiten van open eindjes waarmee je direct een nieuwe energie in jezelf activeert.

Ik geef een diepgaande activatie meditatie om opnieuw contact te maken met je lichaam (aarden) en jouw vrouwelijke Goddelijke energie.

Deze activatie zorgt voor verbinding met jouw energetische hotspot waar flow wordt gecreëerd: Sacrale Chakra. Daar waar de Divine Feminine, het Goddelijke vrouwelijk, jouw Goddess energie is.

Het wordt een bijzonder krachtige reis met een bijzonder krachtige impact op je leven en met name voor meer flow in je leven.

Meld je aan voor een mooie, actieve power sessie op 5 mei a.s.

Deelname bedraagt nu €15,15

Meld je direct aan en ontvang op 5 mei de link naar de Volle maan Goddess activatie die 48 uur geldig is.

Belangrijke dagen in Mei

5-5 = eerste 55 Energieportaal. De andere energieportalen zijn op 14-5 en 23-5.

 

  • 1 mei Pluto Retrograde in Waterman

  • 5-5 Volle maan in Schorpioen met de maansverduistering (Lunar Eclips)

  • 15-5 Mercurius loopt direct (start schaduwperiode van twee weken)

  • 19-5 Nieuwe maan in Stier

  • 21-5 Start van Tweelingen seizoen

 

In mei staan de meester- en dubbele en enkele getallen 61,22, 8 en 4 centraal.

 

Mocht je deze zien, dan heeft dat een bijzondere betekenis voor je connectie, dan wel is er een boodschap voor jou.

  • 61 heeft als Thema Zelfliefde

  • 22 heeft als thema Intuïtie

  • 8 heeft als thema Manifestatie

  • 4 heeft als thema Doorzettingsvermogen

 

 

 

Creëer morgen vandaag.

Met liefde ♥️

Daily Coffie

Nieuwe maan in Stier Chakra Cleansing 19 mei a.s.

 

Wij houden tijdens deze online sessie gezamenlijk een nieuwe Maan Magie Manifestatie ritueel. Afsluitend met een power cleansing en activatie.

Lees hier meer over de nieuwe maan cleansing.

Moon Magic Manifestation & Energy Cleansing

Vrijdag 19 mei om 21:00 uur (replay 7 dagen beschikbaar)

Online via ZOOM

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze

 

4 Mini Readings als Geheime Boodschap of een Business Reading.

Een Tweelingzielen Reading, Tarot Treatment of Short & Sweet

>> Boek hier je Reading naar keuze

 

Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing

>> Boek hier je energetische behandeling

 

 

Na je betaling ontvang je binnen 24 uur een link om een afspraak in te plannen.

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

 

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

 

Share This