Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

De maand april 2023

 

Spiritueel ontwaken van je tweelingziel in april. Eclips seizoen en de tweede Mercurius retrograde van 2023.

 

 

Laten we kijken wat de maand april, met de trilling van 11/2 (2023+04 = 11/2) voor ons tweelingzielen betekent.

 

Nr. 13/4 Transition: Spiritueel ontwaken

Nr. 19/1(0) Insight: Naar binnen keren (introspectie)

Nr. 31/4 Trust: Vertrouwen

 

De energie van de maand april is nummer 10/1 Initiation: Actie

 

 

Wauw vandaag de eerste 44 power dag van april! Het getal 4 is een bijzondere want het verwijst in de tarot naar de Keizer en de Doodkaart.

 

Een aantal van jullie zullen deze energie ook heel sterk ervaren. Je merkt aan alles dat er zaken bijgesteld moeten worden. Anders gezegd, wanneer jullie energieën niet goed op elkaar afgestemd zijn gaat het wrijven deze maand. En dan kan het lelijk worden, zeer doen en kunnen er heftige clashes ontstaan.

 

Wat ook te maken heeft met de energie van de maand april, welke gericht is op actie. Veel doen terwijl er ook wordt verwacht dat je naar binnen keert en aandacht besteedt aan spiritueel ontwaken.

 

 

Hoe ontwaak je in april?

Het thema voor spiritueel ontwaken deze maand is het hartchakra, liefdevolle connecties en community.

 

De volle maan in weegschaal op 6 april zal nogmaals deze relatievormen highlighten. Elke keer als je een gesloten hart als energie met je meedraagt of je tweelingziel die dat doet, zal dit worden gevoeld.

 

Jouw ontwaken en dus die ook van je tweelingziel begint in het hartchakra gebied. Voor een aantal van jullie is dit al jaren gaande. Je gaat steeds verder open om de diepere lagen van echte liefde te ervaren.

 

Dit proces activeert ook dat deel van je ego wat erop gericht is om je in je comfortzone te houden. Jij en je twin zullen daarom beiden in de weerstand schieten in bepaalde situaties die het verder openen van het hartchakra gebied triggeren. Eventueel gaan jullie met elkaar clashen omdat de zaken waar je eerst vanuit ging dat die oké waren, ineens dat niet meer zijn.

 

Jullie worden uitgenodigd om anders te kijken naar bepaalde gedragingen naar elkaar toe, overtuigingen maar ook delen van je persoonlijkheid. Alles heeft tot doel om je dichter tot het onvoorwaardelijk liefhebben tussen tweelingzielen te brengen en jullie nog meer te laten ervaren wat het concept van hogere liefde nu precies is.

Samensmelting van de Divine Feminine en Masculine

 

Hogere liefde, de liefde die het aardse overstijgt is namelijk een samensmelting van het vrouwelijke en mannelijke. Hogere liefde kent geen orde of chaos want de Liefde is. Er is niks anders dan liefde, wat voelt als iets wat je nog nooit eerder hebt ervaren.

 

Dat veroorzaakt in eerste instantie botsing met je eigen ego en die van elkaar. Maar het vereist een open hart zodat deze energie vrijuit kan stromen en worden beleefd in 3D voor zover dat nu bij jou, jullie mogelijk is om dit bewust mee te maken.

 

De maand april zorgt voor herstructurering en het stabiliseren van deze energie in jou en je tweelingziel (Keizer) Tegelijkertijd wordt er een transformatie in gang gezet (Doodkaart) waarbij je hartchakra nog meer wordt geopend.

 

Het openen, dan wel verder openen van je hartchakra is niet altijd een prettige ervaring. Om nog meer liefde te mogen voelen moet je opruimen. Liefde met angst of pijn gaat namelijk niet samen. Het een maakt de weg vrij voor het andere. Concreet betekent dit dat je echt hartzeer kunt ervaren in de maand april, wat zich vertaalt in huilbuien of een andere emotionele rollercoaster waar je in belandt.

 

Alle lage energieën zoals boosheid, teleurstelling, angst, woede, spijt, schuld etc gaan uit je systeem en maken plaats voor een hogere energie. Die van liefde. Goddelijke liefde en licht.

Hart en Keelchakra energie

 

Daarnaast zorgt de eclips, de zonsverduistering met de tweede nieuwe maan in ram ook voor vuur. Ram als vuurteken, de zon met element vuur waarbij een eclips staat voor vernieuwing.

 

Deze vuur energie welke opgevolgd wordt door de tweede Mercurius retrograde van dit jaar die al sinds 7 april tijdens de schaduwperiode van Mercurius retrograde voelbaar zal zijn, komt tot uiting via het keelchakra: Communicatie en eigen waarheid. Nogmaals wat ik al eerder heb geschreven:

 

Je merkt aan alles dat er zaken bijgesteld moeten worden. Anders gezegd, wanneer jullie energieën niet goed op elkaar afgestemd zijn gaat het wrijven deze maand. En dan kan het lelijk worden, zeer doen en kunnen er heftige clashes ontstaan.  

 

Houd rekening met miscommunicaties. Maar ook ongecontroleerde uitingen omdat ook het hartchakra gebied geactiveerd wordt.

Positieve wending

 

Voor een aantal van jullie gebeurt er iets bijzonders in april. Doordat je hartchakra al mooi open is, zal je tweelingziel jou in de energie volgen.

 

Juist door de eclips en tweede nieuwe maan in ram zal hij zijn ware gevoelens tonen (hartchakra) en met je bespreken (keelchakra) De Mercurius schaduwperiode opent een portaal in hem waardoor hij nog meer de liefdevolle connectie met jou wil ervaren.

 

Het kan zijn dat hij op zoek gaat naar gelijkgestemden door dingen te lezen op het internet die hem de antwoorden geven waar hij naar op zoek is.

 

Deze energie laat hem nog meer naar binnen keren wat ook ervoor zorgt dat hij de relatie met vrouwen, in het algemeen de relatie met zijn moeder, zus of dochters (indien aanwezig) onder de loep zal nemen.

 

Maar ook zijn eigen feminiene energie en met name de ongezonde ego stukken hiervan zal worden onderzocht. Veelal gebeurt dit onderzoek onbewust en wordt dit door jouw toedoen getriggerd aangezien je zijn spiegel bent.

 

Wees gerust want het brengt hele mooie bewustwordingsprocessen met zich mee wat hem weer helpt in zijn spiritueel ontwaken.

 

 

 

Met vertrouwen actie ondernemen

Alles wat je in april doet, wat jezelf en je connectie ten goede komt zal zich mooi weer energetisch uitbetalen! Investeer in je heling, je goed voelen en een open hartchakra. Spreek met liefde en handel vanuit liefde maar vooral naar je eigen waarheid.

 

Je zit midden in een transformatie van de next level of misschien wel je eerste spiritueel ontwaken. Weet dat ego en hogere liefde niet samen kunnen gaan. Ze kunnen elkaar wel ondersteunen in je bewustwordingsproces waarbij je merkt dat je ego niet altijd vooruitstrevend is maar meer een beschermingsmechanisme.

 

Liefde daarentegen laat je zien dat er veel mogelijk is wanneer jij je volledig en met vertrouwen hiervoor openstelt.

 

 

 

 

Belangrijke dagen in April

4-4 = eerste 44 Energieportaal. De andere energieportalen zijn 13-4 en 22-4.

 

  • 6-4 Volle maan in Weegschaal

  • 20-4 Nieuwe maan in Ram met de zonsverduistering (Solar Eclips)

  • 20-4 Start van Stier seizoen

  • 21-4 Mercurius Retrograde in Stier

 

In april staan de meester- en dubbele getallen 44,88 en 1212 centraal.

 

Mocht je deze zien, dan heeft dat een bijzondere betekenis voor je connectie, dan wel is er een boodschap voor jou.

 

 

 

Creëer morgen vandaag.

Met liefde ♥️

Daily Coffie

Nieuwe maan in Ram Chakra Cleansing

Er gebeurt iets bijzonders in 2023. De tweede nieuwe maan in Ram met een zonsverduistering op 20 april.

 

Wij houden tijdens deze online sessie gezamenlijk een nieuwe Maan Magie Manifestatie ritueel. Afsluitend met een power cleansing en activatie.

Lees hier meer over de nieuwe maan cleansing.

 

 

Moon Magic Manifestation & Energy Cleansing

Donderdag 20 april om 21:00 uur (replay 7 dagen beschikbaar)

Online via ZOOM

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze

 

4 Mini Readings als Geheime Boodschap of een Business Reading.

Een Tweelingzielen Reading, Tarot Treatment of Short & Sweet

>> Boek hier je Reading naar keuze

 

Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing

>> Boek hier je energetische behandeling

 

 

Na je betaling ontvang je binnen 24 uur een link om een afspraak in te plannen.

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

 

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

 

Share This