Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

De maand maart 2023

 

Een nieuw astrologisch jaar, een nieuw begin voor alle Tweelingzielen

 

Wist je dat wij zeer verbonden zijn met het ritme van de natuur? Wij van geluk mogen spreken dat we vier seizoenen kennen?

 

 

Op bepaalde delen van de aarde kennen ze maar een seizoen, wat bij ons bijvoorbeeld zomer wordt genoemd.

 

Onze tweelingzielen connectie verloopt ook in seizoenen oftewel in fases wat mooi overeenkomt met de thema’s van de vier seizoenen.

 

 

Winter staat voor introspectie en hier komen we nu bijna uit.

 

 

Op 20 maart vieren we namelijk de lente equinox. De winter start meestal op de laatste dag van het boogschutter seizoen of op de eerste dag van steenbok.

 

 

Voor mij persoonlijk vind ik dit altijd een lastige periode. De kou daar heb ik namelijk niks mee. Maar ook de maand januari vind ik altijd een zware energie hebben. Het is net het eind van het jaar geweest en mensen zijn moe, maar vaak hangt er ook een negatieve vibe. Daarnaast vieren we oud en nieuw terwijl ik dat gepaster vind om te vieren in maart of april als de lente van start gaat.

 

 

Heb jij ook een zware maand januari achter de rug?

 

 

Het is alsof de feestdagen in december gevolgd door de eerste maand van het jaar, een hele gekke energetische uitwerking heeft op ons. Eentje die jou dwingt om bezig te zijn met jezelf en de connectie. Er gebeurt ook van alles rond die periode. Pas als we richting medio februari gaan, Valentijnsdag, is er een verandering van energie.

De Lente staat voor een nieuw begin, vernieuwing in je connectie.

 

 

Ik houd persoonlijk het meest van de lente. Ik vind de wisseling naar dit seizoen in de energie zo magisch en impactvol dat het mij energetisch een mega boost geeft. Een totale upgrade!

 

 

Ik weet bijvoorbeeld dat een aantal van mijn klanten  pas in april deze verandering in energie ervaren omdat de maand maart voor bepaalde tweelingzielen nog steeds in het teken staat van (innerlijk) opruimen.

 

 

 

 

Let’s see wat de maand maart, met de trilling van 1 (2023+03 = 10/1) voor ons tweelingzielen betekent.

 

Charisma (Queen of Wands): Authenticiteit en (krachtige) Uitstraling

 

Groei (Ace of Pentacles): Verandering en Vernieuwing

 

Beslissing (The Lovers): Knopen doorhakken

 

De energie van de maand maart: Controle (Four of Pentacles): Beheersing

 

 

 

De maand maart vraagt aan jou om in de connectie jezelf te zijn, jezelf te blijven en niets minder dan dat. Het is niet meer nodig om aangepast gedrag te vertonen, vooral als je dit lang genoeg hebt gedaan.

 

 

 

Je constant aanpassen door bijvoorbeeld altijd in een bepaalde rol te schieten waarbij je eerst rekening houdt met de gevoelens van de ander. Vooral als dit tot niets heeft geleid: Je hebt niet de waardering, erkenning en liefde gekregen zoals je dit verdient.

 

 

 

De vraag is hoe kun je deze maand je authentieke zelf zijn?

 

Wees niet bang om te vragen en te ontvangen waar je recht op hebt als het gaat om aandacht, liefde, begrip, een upliftende wijze van communiceren en interactie met je tweelingziel. Een relatie is een tweerichtingsverkeer geen een richting!

 

 

 

Je merkt waarschijnlijk al dat de energie aan het veranderen is. In jullie relatiedynamiek, in jezelf maar ook bij je tweelingziel gaan dingen veranderen of is er al een en ander veranderd. Weet dat alles wat er gebeurt leidt tot persoonlijke en spirituele groei.

 

 

 

De aas van munten is een mooi nieuw begin. In de reguliere Rider Waite Smith Tarot, is het de hand van de Almachtige die een grote gouden munt aanreikt. Dat is exact wat er gaat gebeuren. Jullie worden kansen aangereikt.

 

 

 

Vanaf maart gaat deze energie in werking, de energie van kansen, groei, een nieuw begin en mogelijkheden. Er is wel een maar. Als jullie niet in staat zijn om ze te benutten of ze te zien, omdat je in een negatieve neerwaartse spiraal zit, hetzij met jezelf of in de connectie loop je mooie momenten mis.

 

 

 

Alles gaat over samen bouwen en onderhouden van de connectie tenzij je ervoor kiest om solo te gaan. Wanneer jij of je tweelingziel hiervoor kiezen dan heb je dezelfde situatie als wanneer je in Union zou zijn: De hand van de Almachtige die JOU een grote gouden munt aanreikt. Kansen voor jou maar dan moet je ze wel willen benutten!

 

 

 

Je welwillendheid wordt de komende periode getest. Zorg ervoor dat your mind is in the season of abundance zodat overvloed je toekomt.

Liefde is een besluit!

 

 

De geliefden die een beslissing moeten nemen. Daar draait deze maand om met de trilling van 1.

 

 

Het getal 1 staat voor een nieuw begin. Is dit nieuw begin van jullie samen of afzonderlijk? Hierover mag je een beslissing nemen. Het gevolg en vervolg op de keuzes die enige tijd geleden al zijn gemaakt. Een van de twee heeft zich namelijk niet volledig gecommitteerd aan de connectie.

 

 

 

Als jullie beiden twijfelen over de connectie dan is nu misschien niet het juiste moment om samen te zijn. Liefde is en blijft een besluit. Als je niet oprecht de ander kunt liefhebben is het heel egoïstisch om de persoon aangehaakt te houden. Het meest liefdevolle want je kunt doen is de ander laten gaan. De ander laten zijn zonder jouw invloed, aandacht of aanwezigheid waarmee je steeds de ander in het ongewisse laat of juist het gevoel bevestigt er niet voor die persoon er te kunnen zijn.

 

 

 

Dit zijn uiteraard lastige dynamieken want soms houden we niet genoeg van onszelf waardoor het lastig is om van een ander te houden. Wij kunnen de andere persoon niet geven waar die recht op heeft en verdient, wat niets te maken heeft met de ander maar alles met de persoonlijke uitdaging: Leren houden van zichzelf.

 

 

 

Dat maakt dat de energie van heel de maand maart die van beheersing is. Hoe blijf je regie houden over je emoties?

 

 

 

Hoe blijf je kalm als je twin keer op keer laat zien niet klaar te zijn voor de connectie, geen commitment aan wilt gaan of niet zichzelf kan zijn?

 

 

 

Hoe blijf je jezelf wetende dat je iets graag wilt en juist door dit te laten zien, de ander je wegduwt? Als de liefde en inzet hetzelfde is  dan maakt het niet uit hoeveel je de ander wilt. Het is juist fijn dat jullie beiden dit aan elkaar tonen, toch? Maar als de een moeite moet doen om de ander te overtuigen dan wordt het een ander verhaal.

 

 

 

Beheersing omvat ook geduld en observatie.

Ben je bereid om goed naar je eigen handelen te kijken? Waarmee loop je jezelf voorbij? Wanneer kies je ervoor om niet meer je authentieke zelf te zijn? Hoe komt het dat je in de verleiding komt om niet vanuit liefde te reageren?

 

 

 

Welke triggers activeren de ongezonde ego trekken, de ongezonde masculiene en feminiene patronen in jezelf en bij je tweelingziel?

Allemaal input voor jou om van deze maand een succes te maken.

 

 

De juiste energetische powercocktail die je deze maand neemt om goed in je energie te zitten is; een combinatie van durven jezelf te zijn en investeren in een krachtige uitstraling (Charisma)

 

 

De kansen die je aangereikt krijgt met beide handen aanpakken ondanks dat je het spannend vindt (Groei)

 

 

De liefde zien en benaderen als een besluit. Met andere woorden jullie kiezen voor elkaar of je kiest voor jezelf en sta hier ook achter.

 

 

Doe er alles aan om je besluit te doorvoelen en te beleven (Beslissing) Maar voor alles geldt dat het gebeurt vanuit rust en doordachtheid in plaats van je te laten overvallen door emoties (Beheersing)

 

 

 

 

Belangrijke dagen maart

 

3-3 = eerste 33 Energieportaal met Mercurius die naar Vissen verplaatst. Een dag waarop je intuïtieve talenten en gaven versterkt zijn alsook het contact met je intuïtie on point is.

 

 

De andere energieportalen zijn 12-3, 21-3 en 30-3.

 

 

  • 7-3 Volle maan in Maagd

  • 20-3 Lente Equinox

  • 21-3 Nieuwe maan in Ram, start van Ram seizoen & Nieuw astrologisch jaar

  • 23-3 Pluto in Waterman: Wedergeboorte, alles wat verborgen ligt en onderdrukt wordt komt naar de oppervlakte en voor sommigen een doorbraak in je tweelingzielen connectie en relaties.

 

 

Creëer morgen vandaag.

Met liefde ♥️

Daily Coffie

Nieuwe maan in Ram Chakra Cleansing

Er gebeurt iets bijzonders in 2023. De nieuwe maan in Ram op 21 maart.

 

Wat wil jij manifesteren? Wij houden tijdens deze online sessie gezamenlijk een nieuwe Maan Magie Manifestatie ritueel. Afsluitend met een power cleansing en activatie.

Lees hier meer over de nieuwe maan cleansing.

 

 

Moon Magic Manifestation & Energy Cleansing

Dinsdag 21 maart om 21:00 uur (replay beschikbaar)

Online via ZOOM

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze

 

4 Mini Readings als Geheime Boodschap of een Business Reading.

Een Tweelingzielen Reading, Tarot Treatment of Short & Sweet

>> Boek hier je Reading naar keuze

 

Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing

>> Boek hier je energetische behandeling

 

 

Na je betaling ontvang je binnen 24 uur een link om een afspraak in te plannen.

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

 

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

 

Share This