Liefdesbrief 51 (energie update)

 

 

In deze week waarin we de winterzonnewende vieren op 21 december 2021- ook mijn eenjarig jubileum van de Energy Cleansings – en daarmee direct overgaan naar een periode van introspectie heb ik een recept wat helpt tegen alles.

 

 

 

Het Recept

 

Ingrediënt 1: Laat ongezonde relaties voor wat ze zijn
Ook als dit je tweelingzielen connectie betreft! Als er relaties zijn waarbij er sprake is van ongezonde dynamieken; hoe lang doe je nog mee? Wat maakt dat je nog hieraan meedoet? Is het een gevoel wat ervoor zorgt dat je dit toelaat? Onderzoek wat dit gevoel is, wat het je wilt vertellen.

 

 

 

Ingrediënt 2: Laat angst los!
Vooral als dit angst is voor het loslaten van de ongezonde relatie of dynamieken die je hebt met je tweelingziel. Je echte twin, gaat namelijk nergens naartoe. Die zal altijd van je houden. Iets uit angst doen of juist niet, is nooit de oplossing. Wat zit er onder je angst? Hoe kun je dingen doen vanuit liefde voor jezelf in plaats van angst om iets of iemand kwijt te raken?

 

 

 

Ingrediënt 3: Investeer in innerlijke rust
De winter is een mooie periode om vaker de stilte op te zoeken. Wat veroorzaakt onrust bij je in je tweelingzielen connectie? Welk gedrag van je tweelingziel triggert je het meest en wat wordt er dan getriggerd?
Koester je wrok jegens je twin of ben je nog boos? Weet ook dat rondlopen met deze gedachten onbewust innerlijke onrust creëert.

 

Animal Spirit Thema's voor deze week:

WASP: Sometimes, life stings

 

GROUNDHOG: Time to let go

Liefdesbrief Affirmatie

 

I don’t have to like the actions of others in order to love my journey

 

 

 

Om het jaar mooi af te sluiten of om goed aan 2022 te beginnen boek je nu met korting een:

  • Tweelingzielen Reading

  • Tarot Treatment

  • Short & Sweet Reading

Op de speciaal hiervoor geselecteerde dagen.

VOL=VOL!

 

 

Share This