Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

Nieuwe maan in Vissen met als thema: I Believe

 

Geloof jij er nog in? In de liefde, union, een liefdevolle connectie, manifesteren, je droomleven creëren, succesvol zijn, een partner die trouw is aan jou en voor je kiest?

 

Wellicht sta je nu op dit punt in de connectie. Je vraagt af wat het nut is van de tweelingzielen reis. Waarom jou dit is overkomen.

 

Ooit heb je erin geloofd, in de connectie, alleen de omstandigheden hebben je op de proef gesteld.

 

 

Darkest Fears

Kijkend naar de energie van de nieuwe maan in vissen, van deze week en vandaag op de een na laatste 22 power dag van februari, kan het zijn dat je donkerste angsten omhoogkomen.

 

Sommigen angsten willen je eigenlijk laten weten dat het geen angsten zijn maar fluisteringen van je intuïtie. Je intuïtie die jou waarschuwt. Door de triggers die hierdoor ontstaan kan dit aanvoelen als angst.

 

Daartegenover staat dat je echte angsten hebt die door de connectie getriggerd wordt, met name het gedrag van je tweelingziel en dat die door de nieuwe maan extra worden versterkt. Een aantal van jullie ervaren een pittige nieuwe maan. Veel liefde en licht toegewenst.

 

 

 

Lead

Wanneer je voelt dat je energie niet van een hoge vibratie is of je ervaart niet helpende gedachten, emoties en gevoelens dan wordt het tijd voor leiderschap en regie.

 

Leid jezelf naar het overwinnen van alles wat je voelt en jou geen goed doet.

 

Neem een diepe adem en herhaal dit zo vaak als mogelijk totdat je beter in je buikademhaling zit. Hiermee kom je ook uit het hoofd omdat je focus bij je ademhaling is.

 

Met welke energie ben je verbonden?

Laat deze energie gaan als dit jou niet dient. Vraag jezelf daarvoor in de plaats met welke energie je in verbinding wilt zijn? Creëer deze energie om je trilling te verhogen.

 

Rebuild & Coming together

 

Het kan niet anders dat sommige van jullie eerst een torenmoment ervaren om vervolgens dieper en dichter in Union te komen met elkaar.

 

Een torenmoment kun je vertalen naar een tijdelijke break, discussie, geen contact of juist wel ineens contact, een goed gesprek of je wordt verrast met een bezoek van je tweelingziel.

 

Elke keer wanneer een of beiden niet open en eerlijk zijn naar elkaar over wat dan ook, ontstaat er wrijving in de energie. Dit kan voor confrontaties zorgen. Ik spreek hier over gezonde botsingen van twee persoonlijkheden, de ego’s. Ik heb het hier niet over ongezonde traumabonding wat voor conflict zorgt.

 

 

 

Wat is trauma bonding?

Bij een traumaband zijn de grenzen vervaagt, wat al ontstaat bij het eerste contact. Alles is uit zijn verband.

 

Je wordt in het begin overladen met liefde van je partner die meestal in deze dynamieken, een toxische narcistische persoonlijkheid of trekken hiervan heeft. Daarnaast zijn de kind stukken onvoldoende geheeld of kampt deze persoon (of jijzelf) met ongeheelde trauma.

 

 

De relatie is gebaseerd op straffen en belonen, een ongezonde gehechtheid in plaats van liefde. Codependency is leidend in dit soort relaties net als dat je eigenlijk in een dynamiek zit die je ongelukkig maakt. Doordat je in je bubbel zit van redder; jij denkt namelijk dat je de ander kunt redden en veranderen blijf je zitten waar je zit. Je gelooft – I believe – in een betere situatie wat maar niet komt.

 

Dit is mijn visie op trauma bonding in een notendop omschreven.

 

Uiteraard is er veel meer aan complexiteit aanwezig in een trauma bonding dynamiek.

 

Snelle liefde

Daar waar ‘snel verliefd worden’ vaak als signaal wordt benoemd bij trauma bonding, vraag ik me af of tweelingzielen verliefd worden.

 

Deze discussie heb ik vaak met mijn tweelingziel gevoerd.

 

 

Ik voel me niet verliefd. Ik voel me herkent. Een wederzijds herkenning on a soul level.

 

 

Mijn ziel herkent zijn ziel en vanuit daar ontstaat de zielsverbinding. Vanaf dag een wist ik hij is mijn man en hij weet ik ben zijn vrouw. Het voelt alsof we niet zonder elkaar kunnen maar ik weet ook dat ik zonder hem kan en hij zonder mij. Er is geen obsessieve drang naar elkaar. Na 26 jaar zijn we door Divine Timing naar elkaar terug genavigeerd.

 

 

Er is wel een verlangen om met elkaar te zijn, omdat er een ongekende rust is tussen ons. We weten wat we van elkaar willen. Investeren daar beiden in. Als we samen zijn en geconfronteerd worden met oude patronen van ego’s die het beter weten en hierdoor de communicatie stroef verloopt zijn we in staat om vanuit liefde elkaar te benaderen.

 

 

In een trauma bond:

  • is er geen rust, behalve als je intiem met elkaar bent en niet over belangrijke zaken spreekt zoals over de aard en toekomst van jullie relatie.

  • ontaardt bijna elk gesprek waarin je bespreekt wat je werkelijk dwarszit, je behoeftes kenbaar maakt of feedback geeft op het gedrag van de ander in heftige ruzies.

  • Benader je elkaar niet vanuit liefde, maar vanuit macht. Althans een persoon wil de macht over de ander.

  • Ben je het meeste van de tijd verdrietig en ongelukkig.

  • Wil je elkaar opzettelijk pijn doen (straffen)

  • Word je gekleineerd, genegeerd, geghost, is alles onzeker en chaotisch afwisselend met een sterke lust en aantrekkingskracht maar je weet nooit waar je aan toe bent of wat je aan de ander hebt.

 

De ander weet wel wat die aan jou heeft en gebruikt jou ook voor het vervullen van zijn behoeften.

 

Een van de twee wil ook de vrijheid behouden, zaken niet ‘concreet’ maken, met andere woorden commitment kan niet worden geboden. Zo blijf je aangehaakt en kan de ander doen wat hij of zij wenst.

 

 

Als je te maken hebt met een dergelijke connectie bekijk dan goed wat voor jou de bepalende factor is om te blijven en te accepteren dat je steeds het minimale aangeboden krijgt en er geen vooruitgang is.

 

Ik zeg altijd geen enkele zielsconnectie is het waard om er ongelukkig van te zijn.

 

Geen enkele zielsconnectie is het waard om jezelf ten dienste te stellen aan iemand die zich niet emotioneel wilt openstellen.

 

Met iemand een relatie hebben die niet bereid is om aan zichzelf te werken ten gunste van jullie relatie maar alles aan jou of anderen wijt heeft namelijk niks te maken met liefde, maar met een traumabond.

 

 

Creëer morgen vandaag.

Met liefde,

 

Daily Coffie

 

 

De volgende liefdesbrief is op 21 maart met de nieuwe maan in Ram en tevens de derde 33 power dag!

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze

 

Tweelingzielen Reading of Tarot Treatment

>> Boek hier je 60 min naar keuze

 

 

Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing

>> Boek hier je energetische behandeling

 

 

 

Na je betaling ontvang je binnen 24 uur een link om een afspraak in te plannen.

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie (energie) is bepalend voor hoe je in UNION bent met jezelf en met je tweelingziel.

Share This