Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

Nieuwe maan in Waterman 21 januari

 

De eerste nieuwe maan van 2023 is een feit. Een nieuwe maan net na Mercurius die weer direct loopt, maar wel tijdens de start van de laatste schaduwperiode van deze retrograde. Want tja, nadat Mercurius direct loopt krijgen we een afterparty AKA de Schaduwperiode. Oei.

 

De nieuwe maan is exact een dag nadat we gestart zijn met het Waterman seizoen. We gaan van element aarde over naar element lucht! Dat ga je voelen.

 

Waterman heeft als thema: I know

Ons weten.
En dat is precies ook waar je gedurende deze maan op wordt getriggerd in je tweelingzielen connectie.

 

WETEN brengt namelijk verantwoordelijkheden met zich mee.

 

De vraag is durf je die te nemen?
Durf je verantwoordelijkheid te nemen voor wat je weet, wat jouw innerlijk weten je vertelt?

 

Hetzelfde geldt voor je tweelingziel

 

Een groot offer brengen is wat deze tijd van je vraagt (door jullie beiden) Het offer dat nodig is om je volledig ‘vrij’ te voelen want het sterrenbeeld Waterman is de belichaming van vrijheid.

 

Alles waarmee je jezelf beperkt in de connectie gaat knellen gedurende deze nieuwe maan. Ook dat ga jij voelen.

 

Element lucht gaat met name over het mentale. Dat weer direct van invloed is op je emoties. Je kunt alle kanten op gaan als je niet in praktijk durft te brengen van wat je al weet of hierop durft te vertrouwen.

 

Je innerlijk weten, je innerlijke stem zorgt namelijk ervoor dat je precies krijgt wat goed voor jou is ook al betekent dat in bepaalde gevallen iets laten ondanks dat je het graag wilt.

 

Het kan ook zijn dat je innerlijk weten aangeeft om je tweelingziel even met rust te laten omdat het de enige manier is om verder te komen en de connectie zuiver te houden, terwijl je zo graag de ander wilt helpen of voor de ander wilt zorgen.

 

Wat ga jij doen met wat je al weet?

 

Alles wat je hebt geleerd over jezelf, over de ander en over de connectie.

Durf jij hiernaar te handelen?

Heb je de afgelopen periode voldoende aan je innerlijk kind thema’s gewerkt?

  • Waar word je nog steeds op getriggerd?

  • Is het onzekerheid?

  • Afwijzing?

  • Je niet goed genoeg voelen?

  • Andere thema’s die ik hier niet benoem?

 

Al deze triggers vertellen iets over je innerlijk weten. Het kan zijn dat je dit nog niet hebt omgezet in wijsheid en daarom erop getriggerd blijft worden. Of je hebt nog niet het juiste geheeld waardoor je gevangen voelt in je eigen emoties die steeds weer getriggerd worden door de connectie.

 

DIE KEIHARD getriggerd kunnen worden door de maanenergie en je tweelingzielen connectie. Vooral als je blijft vasthouden aan de pijn, het zelfsaboterend gedrag (van jezelf) en jezelf als slachtoffer zien in plaats van schepper van je eigen realiteit.

 

Wat (niet) te doen bij de nieuwe maan in Waterman?

 

Gronden/aarden

Waterman is een lucht teken en heeft betrekking op ons denken. Je mind kan overuren maken en je kan hierdoor emotioneel van slag raken. Mercurius schaduwperiode draagt ook niet bij want het is de planeet van onder andere communicatie.

 

Je innerlijke dialoog kan je tot het uiterste drijven als je niet geaard bent, dat wil zeggen je leeft voornamelijk in je hoofd en je tweede chakra; je emoties. Het risico dat je loopt is dat je een wordt met al die emoties en niet helpende gedachten.

Connect meer met je lichaam en je wortel chakra. Het beste is om te connecten met de energie van je onderste drie chakra als je merkt dat je teveel in je hoofd leeft.

 

Veel tijd in de natuur doorbrengen. Een energy cleansing, energetische behandeling maar ook dansen waarbij je het gebied rondom de bekken goed beweegt, dus lekker twerken en whinen bijvoorbeeld of stampend dansen op drummuziek.

 

Op 21 januari organiseer ik de New Moon Manifestation Energy Cleansing. Tijdens deze online sessie werken wij specifiek met de derde chakra, vierde chakra (nieuwe maan manifestatie) en de wortel chakra (cleansing) om ervoor te zorgen dat je energie in de basis goed stroomt zodat je manifestaties voorzien worden van de juiste energie. Meld je hier direct aan

 

Omarm veranderingen

Het sterrenbeeld Waterman is die van een uitdaging aangaan.

 

 

Wat voelt op dit moment uitdagend in je connectie?

 

 

Weet dat je innerlijk weten je hierin begeleidt. Als je merkt dat je tweelingziel hetzelfde gedrag blijft vertonen waar je niet mee verder komt, heb vertrouwen en moed om de dingen anders te doen. Niet meer jezelf inhouden omdat je de ander niet wilt kwijtraken. Dit gedrag stimuleert namelijk hetgeen wat je eigenlijk niet meer wil.

 

Jullie beiden gaan geprikkeld worden door deze maan om het gesprek met elkaar aan te gaan over hoe jullie met elkaar (willen) omgaan. Mede door de invloed van Mercurius (schaduwperiode) kun je mooie of juist zeer moeizame gesprekken hebben hierover.

 

  • Loop je tegen zaken aan waar je maar niet uitkomt?

  • Is het nog onduidelijk voor jou waarom de dingen in je connectie gaan zoals gaan?

  • Heb je nog niet kunnen doorgronden waarom je steeds in detzelfde cirkel blijft hangen?

Boek hier direct je tweelingzielen reading waarin ik je precies laat zien wat de belemmerende dynamieken zijn in jouw connectie en hoe je dit kunt doorbreken.

 

 

 

 

 

Opruimen

Is het je opgevallen dat wanneer je goed in je vel zit en hoog in je energie dat je de connectie heel anders beleeft. Dat het dan niet uitmaakt wat je tweelingziel zegt of doet? Merk je ook precies wanneer het tegenovergestelde speelt omdat je in een lage vibe zit met elkaar?

 

Het is tijd voor een energetische schoonmaak en opruiming!

 

Als je intiem bent geweest met je tweelingziel kun je een yoni bad nemen om jezelf lichamelijk te reinigen. Je kunt jezelf en je huis wieroken en/of smudgen, en reinigen met Florida water.

 

Heeft je twin zware energie? Een energetische behandeling oftewel energy cleansing is aan te raden omdat het alle zware energie weghaalt wat zorgt voor energetische blokkades. Boek hier direct je een-op-een energy cleansing

 

Een andere tip is om de energetische koorden waarmee de zware energie is overgedragen bij jezelf weg te halen. Herhaal dit proces zoveel als mogelijk. Vooral wanneer je na de ontmoeting, een gesprek of intimiteit met je twin je anders voelt; zwaar, moe of neerslachtig. Maar ook wanneer er veel speelt in de connectie.

 

Het is altijd aan te raden om energy cleansings te houden omdat je elke dag en overal waar je komt energiekoorden aanmaakt. Positieve alsook negatieve koorden. Ons energielichamen hebben er baat bij als je jezelf regelmatig cleansed.

Geldzaken wat niet goed stroomt door je connectie.

Voor een aantal van jullie is gebleken dat je connectie ervoor zorgt dat bepaalde zaken niet soepel verlopen. Je bent waarschijnlijk teveel verbonden met de lage trilling van je tweelingziel, waardoor het bijvoorbeeld op het gebied van geld de energie niet goed stroomt. Je energie terughalen is het beste wat je in deze situatie kunt doen.

 

Het is overigens niet alleen aan je twin toe te wijzen dat de flow ergens uit is, want je twin is je spiegel en trigger.

 

Hij/zij zorgt ervoor -waar ze totaal niet bewust van zijn- dat alles wat bij jou naar een hoger level mag gaan aangeraakt wordt. Jullie zijn er om elkaar te helpen ascenderen (een hoger spirituele ontwikkeling bereiken, naar een hogere level gaan) wat betekent dat je het aardse mag leren overstijgen.

 

Gebrek, tekort, armoede, strubbelingen zijn aardse zaken.

 

Overvloed, welvaart, welzijn en flow is wat je ervoor terugkrijgt als je steeds die hogere level weet te bereiken.

Doe mee op 21 januari met de New Moon Manifestation Energy Cleansing om hierin alvast de eerste stappen te zetten. Meld je hier aan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing

Tweelingzielen ondergaan een heel mooi helingsproces door deze nieuwe maan, de eerste van dit jaar. Dit is en wordt een heel spiritueel jaar.

 

Houd rekening met allerlei doorbraken maar ook onthullingen als gevolg van dingen die tot een eind moeten komen (Toren momenten)

 

Als je net een heerlijke periode hebt meegemaakt in je connectie dan wordt deze lijn doorgezet. Jullie zijn zo mooi afgestemd op elkaar dat alles wat je maar wilt gemanifesteerd wordt. Jullie groeien steeds dichter tot elkaar wat te maken heeft met het feit dat je beiden onafhankelijk durft te zijn.

 

Je hebt inmiddels door dat ‘needy’ of constant beschikbaar zijn voor de ander en je eigen grenzen negeren averechts heeft gewerkt. Je zit en staat fantastisch in je Divine Feminine Power waardoor je de ander ook prachtig in zijn/haar Divinine Masculine Power durft te laten zijn.

 

Dat is het juiste woord: Zijn.

 

Jullie laten elkaar zijn in wie je bent, waardoor je erachter komt dat je nog meer kunt worden.

 

Zit jij niet in dit vaarwater? Wellicht heb je geen contact, minimaal of moeizaam contact. Dan is deze nieuwe maan voor jou het moment om je onafhankelijkheid te claimen.

 

Je bent niet verantwoordelijk voor je tweelingziel en diens proces. Je kunt alleen maar jezelf helen en hetgeen wat je wilt manifesteren (als dat in 3D je tweelingziel manifesteren betekent) als je niet meer zo gehecht en geïnvesteerd bent in wat de ander allemaal doet, nalaat of voelt.

 

Bij jezelf blijven en kijken wat jij nodig hebt om in je kracht te staan is de uitnodiging voor deze nieuwe maan voor jou. Jouw energie tot het maximale benutten om de ongezonde patronen van je masculiene en feminiene energie te doorbreken heeft nu prioriteit.

 

Hoe heerlijk is het wanneer je vanuit een gezonde denkwijze en energie in je connectie kunt staan met je tweelingziel, met of zonder fysiek contact in 3D? Alles wat je heelt werkt namelijk door in al je connecties en relaties alsook in al je manifestaties.

 

Voor iedereen geldt dat healing gaat plaatsvinden door deze nieuwe maan. In de grote arcana van de tarot is Waterman de STER kaart. De kaart van wensen in vervulling, in de spotlight staan (erkenning) en heling.

 

Alles begint met heling omdat dit jou bevrijdt. Het geeft je de vrijheid of het vrije gevoel wat ervoor zorgt dat alles voor je gaat stromen en je manifestaties werkelijkheid worden.

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie nieuwe maan gewenst!

Creëer morgen vandaag.
Met liefde ♥️

Daily Coffie

 

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze met korting (beperkt geldig)

 

€23 korting op een 60 min Reading €100,-

>> Boek hier je 60 min met korting

 

€11 korting op een 30 min Reading €67,-

>> Boek hier je 30 min met korting

 

€11 korting op een Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing €77

>> Boek hier je Cleansing met korting

 

Boek z.s.m. Hierbij geldt voor mijn agenda VOL=VOL

 

Na je betaling ontvang je binnen 24 uur een link om een afspraak in te plannen.

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie (energie) is bepalend voor hoe je in UNION bent met jezelf en met je tweelingziel.

Share This